2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042954 بازدید | 684276 پست
آره عزیز پارسال زایمان کردمبله دوقلو دخترخوبیش اینه هم رو دارن، با هم بازی میکنند، یه بار زایملن میک ...

ای جان. خدا حفظشون کنه😇

درخواست دوستی مو میشه قبول کنی؟

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
بچه ها این‌سونوی منه برای روز ۱۲.میخواستم iui کنم ولی یه کیست ساده دیده شده، حالا دکتر می گه مشکلی ن ...

خوبی عزيزم.ماشالله سونوت خوبه. اگ دکترت گفته مشکلی نیس نگران نباش میخوای ازدکتردیگم بپرس خیالت راحت بشه بخاطر داروهایی ک خوردی اینطوری شده. من تاپیکهای متفاوت دیدم بچه هاگفتن کیست هایی داشتن ک مانع بارداری نبوده انشاءالله برای توهم همینطوره. ان‌شاءالله نینی میادجای کیستت ومحکم می‌چسبه ب مامان مهربونش الهی آمین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من از تهوع و بی اشتهایی و احساس ضعف دارم میمیرم دیگه😭

خدانکنه عزیز. هیچی نمیتونی بخوری؟ سیرابی بخور خیلی خوبه واسه تهوع نون پنیرگردوهم تونستی بخوربازپنیربخاطرشوریش آدم میتونه بخوره تهوع نگیره بهترازگرسنگیه

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️دختـــــــــــــرا دختــــــــــــــراآزمایش دادم بتا 95 بود😭 ...

یاحسین😭😭😭گریه خوشحالیه خدایاهزاران بارشکرت خیلی خیلی مبارک خودتو خانوادت وهمه ماباشه. فاطمه چقد حالموخوب کردی میخاستم بهت بگم فردامیری آزمایش تگ کن منو چون فردامیخام برم دکتر شایدزیادنتونم بیام سایت تگ میکردی بدو بدومیومدم😍😍😍😍😍😍الهی ک بسلامت بگذرونی تاآخربارداری الهی ک سلامت بغلش بگیری انقد بوش کنی انقدببوسیش ک صدای بوسه هات از جیگرگوشت صدای خنده های ازته دلت تا آسمون هفتم بره  خداجونم شکرت روزی همه منتظرا همه دوستای گلوصبورم الهی آمین 

الهی ، حالم خوبه ولی یهو ک یادم میفته هیچ نشانه ای از بارداری ندارم با خودم میگم مگه میشه سالم باشه ...

گلم ویار یهو میاد و یهو هم میره. بعضیا هم کلا ویاری نمیگیرن و بارداری براشون بهشته. اصلا به خودت اجازه نده به چیزای بد فکر کنی❤️

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
قربونت برم منم خوبم🥰❤️قلبم درد میگیره اینجوری میگیامیدوارم همین روزا خدا قشنگترین و بهشتی ترین اتفا ...

مرسی از دعای خیرت قربونت برم ❤❤

انشالله که همه از این چشم انتظاری در بیان و دلشون خوش بشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️دختـــــــــــــرا دختــــــــــــــراآزمایش دادم بتا 95 بود😭 ...

به قدری خوشحاااالم که فقط خدا میدونه 

خدا رو هزاررررر مرتبه شکر 🤲🤲🤲🤲

چرا من همش از خوشحالی اشکم سرازیر میشه 😭😭😭

فاطمه جونم مبارکت باشه عزیزم ،از خدا میخوام که لحظه به لحظه ی بارداریت پر از حس خوب و قشنگ باشه 

از عکس العمل شوهرت هم بگو ،چ حسی داره؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

وای خدای من چی دارم میبینم😭😭😭

انقدر با دل پاکت همه رو دعا کردی و چله برداشتی که خدا جوابت رو داد

مبارکت باشه مامان خانوومی

هزاران بار خدارو شکر

وای خدایا شکرت 😍

مبارک باشه عزیزم ❤️❤️❤️

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
2810