2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043034 بازدید | 684284 پست
انشاءالله بسلامتی عزیزم قربون قلب کوچولوش بشم 😍😍😍

خدا نکنه عزیز دلم🥺😘😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون قشنگم بالایی مال امروزهخاله جون برام دعا کن که محتاج دعامامشب مادر شوهرم بهم بیبی چک داد گفت ب ...

عزیزززم ان شالله خبر خوش میدید بهشون😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عع سلام عزیزم چطوری ؟ چه خبرا ؟ ممنون که گفتی بله هیسترو شدم فعلا باید منتظر باشم جواب پاتولوژی بیاد ...

شکر خدا انشاالله که جواب پاتولوژی هم خوبه عه فیبروم داشتی برداشتن برات یا نه؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم آره دو هفته پیش رفتم بود شکر خدا😍❤️الان یکم نگران سونو قلبم. دعا کن برام عزیزم.اون موقع ...

شکر خدا قشنگم انشاالله بارداری سالمی داشته باشی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
راستی عزیزم تو دکتر نرفتی فعلا ؟

ن جونم شرایط مالی فعلا اجازه نمیده انشاالله قسمت هر چی باشه

ممنون قشنگم بالایی مال امروزهخاله جون برام دعا کن که محتاج دعامامشب مادر شوهرم بهم بیبی چک داد گفت ب ...

انشاالله بارداری خوشگلم مامان پاتی شدی رفته😍❤️❤️

شکر خدا قشنگم انشاالله بارداری سالمی داشته باشی

❤️❤️😘😘

ن جونم شرایط مالی فعلا اجازه نمیده انشاالله قسمت هر چی باشه

ان شاالله تا شرایط مالی جور میشه خبر خوش معجزه خدا رو بدی😍

ممنون عزیزم ، ولی کلی بدن با بدن هم فرق دارهشما فرقشو احساس میکنید؟.یکیش دیروزه یکیش امروزاگ پر رنگ ...

مبارکه عزیزم،بالایی پر رنگتره ،انشاله که خیره،روز چندم انتقالی؟

سلام بچه ها خوبین شبتون خوش،به نظرتون قرص دوفامد رو دوشب زودتر قطع کنم مشکلی ایجاد نمیکنه برام؟دکتر دوفامد داد گفت پریود شدی بیا ،من اگه ده شب دقیق بخورم احتمالا پنجشنبه جمعه پریود میشم و ممکنه باز دکتر سیکلو کنسل کنه چون داروهارو از روز دوم باید شروع کنم میگم 

سلام بچه ها خوبین شبتون خوش،به نظرتون قرص دوفامد رو دوشب زودتر قطع کنم مشکلی ایجاد نمیکنه برام؟دکتر ...

سلام عزیزم من اینکارومیکردم بخاطراینکه روزتعطیلی نیفته حالانمیدونم مشکلی پیش میاد یان مثلاهورمونابهم بریزن. ولی خودم فک میکنم چیزی نمیشه چون دیدم ال دی رو دکترم از21عددگف17تابخورزوترپریودبشم من یبار یگ همین کاروکردم🥴 بازببین بچه های میگن

ممنون عزیزم ، ولی کلی بدن با بدن هم فرق دارهشما فرقشو احساس میکنید؟.یکیش دیروزه یکیش امروزاگ پر رنگ ...

فاطمه جون مبارکه عزیزم اگه زیر ۵دقیقه این هاله رو انداخته مثبته 😍😍😍😍

2810