2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042929 بازدید | 684276 پست
دخترا دلم نسکافه میخواد روز ۸ تززیقم میشه بخورم ؟اخه تو این مدت چایی هم حتی نخوردم سعید نمیزاره میگه ...

اینم بگم همه چی دست خداست وگرنه این چیزاک فورمالیتس مافقط محض احتیاط رعایت میکنیم ک بعدخودمونوسرزنش نکنیم. مادرم میگ ماانقدکارای سنگین میکردیم توبارداری هیچیم نمیشداگ اون بچه قسمت با‌شخ بمونه هیچی نمیتونه هستی ووجودشه نقض کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨

❤️روز بیست و هفتم 

به نیت حاجت روایی:

@ayhanjoooon    

۱- leila193‍ 💐

۲- rose_710 💐

3- ریحانه57 💐

۴- آسمانیترینم💐

۵- آسمان1402💐

۶-پونه۰۰💐

۷- مهتاب۴۴۴💐

۸- سپیدارجوجو💐

۹-فردایی_روشن💐

۱۰- nesa66💐

۱۱- ۵golnarges💐

۱۲- atitalebi💐

۱۳- sooohaa💐

۱۴- favali💐

۱۵- زلیخاه۱۴۰۲💐

۱۶-بانو۱۱۳💐

۱۷- happygirlss💐

۱۸- رادیس۱۲💐

۱۹- آوا۶۶آریا💐

۲۰-مارپلههههههه💐

۲۱- dokhtar shirazi💐

۲۲- نهال۶۴۶۷💐

۲۳- ssseffat💐

۲۴- پروانه۲۲💐

۲۵-ارکیدهابی💐

۲۶- سمی۶۴💐

۲۷-ayhanjoooon💐

۲۸-هدیه99

۲۹-س۱۳۶۷

۳۰-hoora1400

۳۱-عبدالواحد

۳۲- شطرنجی

۳۳-داداشمممم

۳۴-mehremah

۳۵-mmmmmmzzz

۳۶-کاپیتالاسیون

۳۷-زهرا خانوم(دوست mmmmmmzzz)

۳۸-نگار۸۰

۳۹-joooodi

۴۰-...

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خانوما من تهرانم .8تادونه انوکسا4000دارم ک تا 12مهرتاریخ داره اگه کسی نیازشه بیاد رایگان ببره

سلام عزیزم، بده به مرکز ناباروری. منم داروهام اضافه میاد میدم مرکز

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
اینم بگم همه چی دست خداست وگرنه این چیزاک فورمالیتس مافقط محض احتیاط رعایت میکنیم ک بعدخودمونوسرزنش ...

من دقیقا نمونه عینی این قضیه ام😅 مامانم میگه انقددددد بلا سرم آورده که من سقط بشم ینی کاری نمونده بود بکنه. میگه تشت مسی ک خودش سنگینه پر سنگ میکردم ازینورم حیاط می‌بردم اونور. روزی ۸-۹ تا قرص، با شکم برهنه رو سیمان خوابیدن و... کلی راه مختلف رفته منم سفت چسبیده ام که نمیرم😂 آخر سر روی من مث اینکه زیادتر بوده😅

حالا جالبیش اینه که سر زایمان ، مامانم میگه بهم گفتن دختره و اینگه گریه نکردم و نفس نداشتم. میگه همین ک فهمیدم دختره همش گریه میکردم التماس میکردم تو رو خدا نذارین بمیره😂

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزمزنگ بزن هلال احمر ببین لازم دارن بده اونجاواقعا حیفن

بچه ها دارو اضافه رو داروخانه میگیره؟ منم سیتاگیلیپتین دارم دکتر زرنانی قطعش کرد دیگه. دارویی هم نیس ک حالت عادی مورد مصرفش باشه 

˼ بِسۡـم‌ِرَب‌ِالْحُ‌ـسِی‍ـنۡ...˹♥️دعای_توسل# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَ ...

چه حس خوبی داشت بعداز خیلی که اومدم دیدم منم تولیست  هستم، ممنون عزیز دلم امیدوارم هرچه زودتررر انتظارت به پایان بیاد و یکی یا دوتا نینی خوشگل وخوش قلب مثه خودت تو دلت بیاد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای جانم من انقد استرس میکشم متوجه این پیام نشدمالهی شکر عزیزم خیلی خوشحال شدم ♥️😍اگه دلت اومد از طر ...

امروز دوباره بستریش کردن شیر نداشتم خشک میدادم تا شیرخودمو خورد یهویی زرد شد

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
چه حس خوبی داشت بعداز خیلی که اومدم دیدم منم تولیست هستم، ممنون عزیز دلم امیدوارم هرچه زودتررر انتظ ...

خوش بحالت آخراشی🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
مبارک باشه بارداریتون عزیزم ان شالله واسه شماهم به راحتی بگذره و زود البته چون بیشتر بارداریتون نیمه ...

ممنون عزیزم. ان شاءالله.

والا من در کل بارداری رو به ماه های اول زایمان ترجیح میدم ولی استرسش خیلییی زیاده و نمیذاره من از زندگیم لذت ببرم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810