2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042622 بازدید | 684269 پست
سلام گلم. از تجربه چندین دوست دارم بهتون اینو میگم. مهمترین فاکتور تو ای وی اف. نداشتن کمبود ویتامین ...

ممنون عزیزم، آره خیلی استرسی و ناامید هستم، دست خودمم نیست،این مسیر خسته مون کرده، ویتامین هم سرخود دارم میخورم، ویتامین دی هم دوز بالا ماهیانه میخورم،خرداد منفی شدم،دیگه دست و دلم نرفت به ادامه دادن

الان بخدا چند ماه میرم دکتر یه دفعه میگم انتقال بده دارو مینویسه میام خونه ماه بعد میگم پانکچر کن با ...

منم خرداد منفی شدم، شهریور میتونستم برم ولی انقدر حالم از تجربه های منفی بد بود نتونستم برم ولی پشیمون شدم، حالا دوباره رفتم سرکار،دیگه نمیشه به این زودی برم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

˼ بِسۡـم‌ِرَب‌ِالْحُ‌ـسِی‍ـنۡ...˹♥️

دعای_توسل#  

برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید :

《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 》 ️ 

سلام عشقای من باز هم خدا توفیق داد چله برگزار بشه، انشالله خدا قبول کنه و حاجتروا بشیم🧿🤍✨

انشالله حاجتروایی مهتاب جون که تو این چله هم مسیریم 🦋🫀 

مهتاب جون هم میخونه شبی یکی ولی من اسامی رو میزارم 

در پناه حق ✨🌱🤍 

روز_پنجم#  

۱- nesa66 🦋

۲- alaae 🦋

۳- الا11543 🦋

۴- س۱۳۶۷ 🦋

۵- مامانو_سوفی 🦋

۶- haniiijoooon 🦋

۷- خدایاتومیدانی🦋

۸- سحربانوو۷۷🦋

۹- @مهتاب444     🦋

۱۰- @نیاز6973     🦋

۱۱- پروانه۲۱

۱۲- سارایییی

۱۳- ماهییا

۱۴- ssseffat

۱۵- داداشممم

۱۶- favali

۱۷- یامنان

۱۸- _بهاره_

۱۹- houra1400

۲۰- آناشید۹۹

۲۱- آیدا۱۲۸ 

۲۲- نهال۶۴۶۷ 

۲۳- نگار۸۰

۲۴- nooshabehjoon

۲۵- نهالیم

۲۶- رادیس۱۲

۲۷- گندمک۱۱

۲۸- shiva_ab

۲۹- rose710

۳۰- zhiyan74

۳۱- ارکیدهابی

۳۲- طوطططیا

۳۳- atrin_arsen_atrina

۳۴- joooodi

۳۵- Poweroflove

36- اهسته

۳7- marshmaloo

38- سپیدارجوجو

39- avaaajon

40- آلادیا

41- پونهoo

42- ماهورجان

43- panizpaliz

44- عبدالواحد

45- هیوا666

46- شطرنجی 

47- هدیه99

48- پروانه22

49- زلیخاه۱۴۰۲

50- zohrehjafari

51- گیسوگلابتونم

52- سهیلا_جون

53- ۲aftab

54- قاصدک_بیخبر

55- leila193

56- فطررس

57- sarayyyyyy

58- 88helli

59- baharrr7878

60- مارپلههههههه

۶۱- atitalebi

۶۲- raha686868

۶۳- آسمانیترینم

۶۴- happygirlss

۶۵- کاپیتالاسیون

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱 ️

🤲🏻🌱•|اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَجــے|•🌱🤲🏻

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اشکال نداره.مشکلی پیش نمیاد..الان حالش چطوره؟؟

امروز مرخص شدم اومدم‌پیشش  با این همه دردی که دارم‌ خدارو هزار بار شکر خوبه دیگه افت نداره

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
[QUOTE=352802458]بچم افت قند داشت اعزامش کردن یه بیمارستان‌ دیگه دعا کنین فردا مرخصم کنن برم پیش پسر ...

ممنون ازت فعلا بستریع منم مرخص شدم اومدم‌پیشش امروز افت نکرده قندش آزمایشاهمه سالم بود دوبار میگیرن فردا خوب باشه مرخص میکنن

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
امروز مرخص شدم اومدم‌پیشش با این همه دردی که دارم‌ خدارو هزار بار شکر خوبه دیگه افت نداره

الهی شکر. ان شاالله زودی مرخص میشد میرید خونه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خانما روغن سیاه دانه برای ضخامت اندومتر خوبه بزنم؟

نمیدونم ولی ..

دوماه پیش بدون روغن کاری روز ۱۱ ضخامتم بود ۷

این ماه با روغنکاری روز ۱۲ سیکل ضخامتم شد ۹نیم

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون عزیزم، آره خیلی استرسی و ناامید هستم، دست خودمم نیست،این مسیر خسته مون کرده، ویتامین هم سرخود ...

بله درک میکنم من خودمم چند ساله گرفتار این مسیرم. و منتظر مادر شدن. ما تلاش خودمون میکنیم بقیه اش می‌سپاریم بخدا. من برا استرسم رفتم مشاوره چندین جلسه. شما هم اگه نمیتونی استرستو مدیریت کنی حتما برومشاوره قبل ازانتقال. ولی بقول قدیما تا تنور داغه بایدچسبوند. یکبار اگه نگرفت برا بار بعدی گیرایی رحم بیشتر میشه. حتما دنبال درمان باش اگه بشینی حسرت بخوری پشیمون میشی. مثل من

ممنون عزیزم توکل بخدا پژش میرم ببینم چطور میشه

من هروقت انتقالم منفی شده بعدش ول کردم رفتم تاسال بعد. و نشستم حسرت خوردم. باید تلاش کنیم بالاخره خدا به دامون نگاه میکنه به تلاشمون. حتی اگه تو قسمتم نم. مادر شدن نباشه خدا به واسطه درد و رنجی که تواین مسیر کشیدیم وتلاشمون میبینه و. میدونه ازرحمتش ناامید نیستیم. قطعا به ماه فرزندانی عطا میکنه. شک نکنید. 

سلام خانما انشالله همه خوب و سلامت باشین من از دو سال پیش جنیین فریز دارم یه دونه بنظرتون چکارکنم ب ...

سلام عزیزم ب نظرم ی دونه روانتقال بده انشاءالله همین میگیره دیگ نیازی نیس تخمک کشی دوباره انجام بشه وداروبخوری

گفت بعد ۱۴ روز از بده روزی ک تزریق کردم ، ۱۵ سیکلم بود ، و همون روز بعد از ظهری تخمکم آزاد شد دردشو. ...

خوب پس چون دکترتم گفته خوب میتونی بری آزمایش. جنین 24ساعت اول بارورمیشه روز تخمک گذاری چن روز بعدهم لانه گزینی میکنه متغیره تای هفته یاده رو یکی زوترلانه گزینی میکنه یکی دیرتر. فاطمه جون انشاءالله واسه توهم گرفته ب امیدخدا

2810