2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042718 بازدید | 684270 پست
قربونت عزیزم منم پروفایل و اسمتون یادمه اما نمیدونم الان تو چه وضعیتی هستین من که پسرم وقتی یک هفته ...

ااای جاااااان دلم😍😍خدا حفظش کنه برات آقا کوچولورو😊❤️

منم تازه مثبت شدم در انتظار هفته هام برم سونو قلب. خییییییلی برا همتون دعا کن عزیزم ❤️ 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچم افت قند داشت اعزامش کردن یه بیمارستان‌ دیگه دعا کنین فردا مرخصم کنن برم پیش پسرم😭😢😢

ان شاالله عزیزم. ان شالله خیلی زود ب سلامتی و لب خندون با هم برمیگردین خونه😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم‌ الله بالا ساخلاسین😍

هنوز باورم نشده😭❤️

سلام عزیزم خدابیامرزتش روحش شاد😔😭منم میگم نکنه بدون بچه بمیرم وای چقدسخته😭😭

سلام گلم ممنونم  خدا نکنه انشالله خدا بهمون بچه میده اتفاقا منم دیروز فکرم همین بود مخصوصا ک یکی پیشم بود گفت این بنده خدا مرد دیگه بچه نداشت نام نشونش گم میشه چهار روز دیگه اصلا کسی یادش نمیاد اینم بود خیلی ناراحت شدم بیجاره انقد بچه هم دوست داشت همه همسایه ها میگفتن برا بچها ما گاهی خوراکی میخرید بهشون میداد هر جی هم میگفتیم نخر میگفت بچن بزار دلشون شاد باشه 💔 🥺😔

ممنونم عزیز دلم خدا مادر بزرگ خودتم رحمت کنه 🌹🥺🖤

دورت بگردم 🫂🤍

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزدلم دختر خوش قلب انشالله که بحق امام زمان بزودی حاجت روا بشی گلم

🥹🫂🫀

ممنون قشنگم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشاالله زبونم خیره و حتما باردار میشی

ممنون قشنگم 😍🤍 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچم افت قند داشت اعزامش کردن یه بیمارستان‌ دیگه دعا کنین فردا مرخصم کنن برم پیش پسرم😭😢😢

عزیز دلم تبریک 😍😍😍 قدمش گلباران

نامدار باشه اقا پسری 

نگران نباشیا زودی میاد بغلت ، منم برای سلامتی شما و پسر قشنگت ایت الکرسی خوندم 💗 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام به همگیخواستم بگم من پنج شنبه اورژانسی زایمان کردمتا الان بستری بودم الان مرخص شدم ولی پسرم 1 ک ...

مبارکا باشه عزیزم زیر سایه پدر مادرش موفق و موفق تر باشه الهی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها کسی اینجا تحت نظر دکنر اسرافیلی هست؟

سلام عزیزم زن عموم تحت نظر اسرافیلی بود ، اگ سوالی هست از طرف شما ازشون بپرسم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دخترا همه مامانا تبریک همه انتقالیا مثبت همه منتظرا حاجت روا کسی اینجا از ثمین حبر داره ؟اون که ...

مامان صوفی یه پسر قشنگ داره 😍 دنیا اومده

تو سایت میاد گاهی

ثمین جان هم ،تیر مجدد انتقال داد و منفی شد متاسفانه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره عزیزم. از دکتر زرنانی پرسیدم تا کی گف تا هفته ۱۲.دکتر ایمونولوژیستی هم که اینجا میرم و تاکرولیمو ...

مبرسی انشالله عزیزم ۹ ماه هم تموم میکنی بغلش میکنی .اصلا استرس به خودت راه نده

عزیزم مشکل تون چی بود؟ ضخامت کمه یا چی؟نگران نباش گلم. منم ۳بار سیکلم کنسل شده. و اکثرا هم ضخامتم دی ...

دکتر فقط گفت سونو خوب نیست چیزی راجب ضخامت یا کیست نگفت ،استرادیول رو کرد روزی ۶تا فک کنم بخاطر ضخامت بود

2810