2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042774 بازدید | 684270 پست
وای فاطمه جون نمیدونم چرا یهوبدلم افتادانشاالله مامان شدی ای خدا خودت نظرکن ب دوست مهربونم🥹🙏من توگ ...

ممنون قشنگم ♥️ 

راستش من سر ivf هام کوه علایم بودم برای همین حسی ندارم

۵ روز از تززیقم گذشته ...

یکم دیگه بگذره بیبی میزنم 😘 ( البته ندارم ، داروخونه هم دوره بهم) سعیدم میگه نبینم بیبی بزنی😬😂

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دورت بگردم بخوبیت توخوبی عزیزدل؟ ممنون ک یادم کردی. 🥰❤️‍🔥😍همسرم خونه بود وق نکردم بیام سایت.وای ف ...

دورت بگردم ♥️ انشالله همیشه خوش باشی قشنگم 

وییی یعنی میشه🥹

صفر تا صد خونه ی جدید رو مادر شوهرم چیده ، دعا کن شرمندش نشم

نمیزارن از جام تکون بخورم 😬 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😍😍😍 مباررررکه عزیزم با نینی ها دعا کن برامون

چشم دعاگوتم عزیزم

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
ممنون عزیزم.۶هفته و ۴روزالبته دوتا ساک بود. یکیش قلب داشت، اون یکی کوچیک تر بود، کیسه زرد و جنین بود ...

الهی شکر 🥰بسلامتی.ان شالله دومی هم قلبش تشکیل میشه بزودی❤️

رحم اجاره من میگه یه دفه برای قلب برم برای ساک سونو نرم.اخه خود دکتر اصلی هم نیست رفته مسافرت جایگزین برای خودش گذاشته.شماها برای سونو ساک رفتین داروهاتون عوض کردن  یا کم و زیادی چیزی یا داروی جدیدی؟

سلام به همگیخواستم بگم من پنج شنبه اورژانسی زایمان کردمتا الان بستری بودم الان مرخص شدم ولی پسرم 1 ک ...

عزیییییییزم 😍 😍😍مبااااااارکه،قدم گل پسرت پر از خیر و برکت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها برای سونو ساک حتما باید بریم ؟آلا جون سونو ساک رفتی داروی خاصی بهت دادن؟

نه فقط قبلش رووفولیک ساده میخوردم که بعدش رووفولیک بارداری داد. وگرنه تغییر دیگه ای نداشتم. البته اینم فک کنم بعد مثبت شدن بود، تو سونو ساک چیزی ننوشت.  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الا جون چند روز بعد از آزمایش دوم رفتی سونو ساک؟

من شنبه آزمایش دوم رو دادم سه شنبه رفتم برا سونو 

بچه ها بعد از انتقال نمازتون رو نشسته خوندید یا عادی؟

من نشسته می‌خوندم تقریبا بعد ۳-۴ روز دیگه سرپا می‌خوندم ولی برا رکوع و سجده دوباره می‌نشستم و می‌خوندم. البته دکتر گف عادی مشکلی نداره ولی خودم دلم یه جوری بود گفتم احتیاط کنم. 

2810