2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042841 بازدید | 684275 پست
˼ بِسۡـم‌ِرَب‌ِالْحُ‌ـسِی‍ـنۡ...˹♥️#دعای_توسلبرای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَّ ...

عزیزم... نمی دونم چطوری تشکر کنم واقعا ممنون که به یادم بودی مخصوصا اول لیستت.

ان شاالله به زودی زود پاداش این صبوری و قلب پاکتو بگیری از خدا.

🫂🩵🙏

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

آلاجون سیرابی عالیه. سعی کن بدتم میادبخوری بهترازداروشیمیاییه. خواهرمن قطره متوکلو پرامید خورد. قرص ...

ممنونم عزیزم اینا برا حالت تهوع نیس مگه؟ من حالت تهوع ندارما فقط معده ام یهو سفت میشه و شدید درد میگیره و روده تم که دیگه افتضاح

عاشق سیرابی ام😅 اگر برا معده هم خوبه ک بگیرم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

˼ بِسۡـم‌ِرَب‌ِالْحُ‌ـسِی‍ـنۡ...˹♥️#دعای_توسلبرای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَّ ...

مرسی عزیزدلم، دوست مهربانم که به یادم هستی.

انشاالله این بار باردارمیشی و دل هممون شاد میشه 

ممنونم عزیزم. ی دونه موز خوردم معده پرده دوباره برگشت 🥴 خیلی محتاج دعاتونم. ب دکترم پیام دادم هنوز ...

منم معدم اذیت همش 

اولاش بی اشتها بودم الانم دوست دارم بخورم اما نمیتونم چون حالم بد میشه هم معدم میسوزه هم میخوام خفه بشم. من با خوردن آدامس بعداز هر وعده شرایطمو بهترکردم.اینجوری سریع هضم میشه.

موز هم سنگین. خواستی بخوری تو چند مرحله بخور

وااااااااااای حالم بده 😭😭 همش جلو خودمو گرفته بودم اینجا چیزی نگم، گفتی درد دلم واشد😭 از دیشب تا ...

کشک بخور. ولی نه زیاد که یبوست بشی. 

بعدشم فکرکنم طبیعی باشه به خاطر تغییر سطح هورمون هاست .

لامصب این هورمون ها چقدر نقش اساسی دارن تو بدن 

تمام سعیم رو میکنم بیخیال باشممیدونم فقط خدا باید بخواد که بشهولی دیگه ده سال شده، استرسم خواه ناخوا ...

انشاالله که این بار خدا جواب این همه سختی و تلاش ت رو میده.

واقعا راه سختی، ولی مطمئن باش خدا به اون صورت که صلاح بدونه جبران میکنه 

خدانکنه بهارگانم🥰❤️‍🔥

خیلی اسم برکه رو دوستدارم یه حس ارامش بهم میده با تصورش.  بنظرتون بده؟ چون کمتر شنیده شده  خیلیا دوسندارن. 

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

وااااااااااای حالم بده 😭😭 همش جلو خودمو گرفته بودم اینجا چیزی نگم، گفتی درد دلم واشد😭 از دیشب تا ...

پس شربت و اصلا نخور برو دکتر یه سرم بزنه ولی حتما بگو حامله ای 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ممنونم عزیزم اینا برا حالت تهوع نیس مگه؟ من حالت تهوع ندارما فقط معده ام یهو سفت میشه و شدید درد میگ ...

سیرابی برا تهوع خوبه برا اسهال ضرره ممکنه از بالا رفتن سطح هورمونم باشه خیلیا اینجوری میشن کلا همه جاز بدن میریزه به هم

خیلی اسم برکه رو دوستدارم یه حس ارامش بهم میده با تصورش. بنظرتون بده؟ چون کمتر شنیده شده خیلیا دوس ...

منم خیلی خوشم میاد اسمای ایرانی خیلی خوبن گندم برکه ساحل نفس  نبات  پناه دلارا......... ارامش میدن 

ممنونم عزیزم اینا برا حالت تهوع نیس مگه؟ من حالت تهوع ندارما فقط معده ام یهو سفت میشه و شدید درد میگ ...

فاطمه جان برای بیرون روی خاکشیر داخل آب سرد خیلی خوبه ولی حقیقتش نمیدونم تو بارداری مجازه یا نه،حالا من همیشه برعکسم، دائم یبوست دارم،دکتر سنتی هم میگفت تا وقتی یبوست و سودات رو درمان نکنی باردار نمیشی ولی خیلی پرهیزات رو رعایت میکنم ولی باز خوب نمیشه

همیشه مشکل بیرون روی داری عزیزم ؟من رودم حساسه زود گلاب به روتون اسهال میشممتاسفانه موقع تزریق هم اس ...

ممنون فاطمه جونم . نه اتفاقا دیروز قبل دکتر یبوست گرفته بودم وضعم خوب نبود گفتم اینجوری برم دو تا دکتر پدرم در میاد شربت لاکسی ژل خوردم اثر نکرد گفتم ی گلابی بخورم راه بندازه. آخه قبلاً هم اینجوری شد حل شد. همین گلابی خوردنو دیدم دیگه ی معده دردی گرفتم بیا و ببین. مشکلم حل شد دکتر رفتم اومدم فقط معده درد داشتم ولی شب دیگه روده هم شروع شد بکوووب تا الان🥴😫

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهی عزیزم. سیرابی حتمابخور یکم نبات باچای کمرنگ بخور انشاءالله درست میشه سردیت شده

ممنونم عزیزم چشم

اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم عزیزم خیلی لطف کردی ک اسم منم نوشتی انشاءالله حاجت روایی خودت🙏

2810