2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042976 بازدید | 684278 پست
احتمالا باید شروع کنمبا این استرس برسم انتقال ده برابر میشهنمیشه ادامه دادباید کنترل بشهخواب آور که ...

نه خواب اور نیست

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
میشه بگی چی نمی‌خورد و چکار کرد ورزش اینا هم تاثیر داره من شوهرم ی ازمایشگاه دیگه موفولوژی زده بود ۲ ...

قند، شکر، تنقلات، هرچیزی که کارخونه ای هست مثل رب، کنسرو، کیک و شیرینی، فست فود حذف کردیم، روغن هم کنجد و زیتون استفاده کردیم، سالاد و جوانه گندم و ماش زیاد خوردیم، کلا سالم خوری و حذف مواد مضر، ورزش نمیکرد، نیمدونم تاثیر داره یا نه! با این حال من باردار نشدم ولی خب تاثیرش روی مورفو رو توی آزمایش نشون داد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربووونت بگیرم عزیزم😘😘❤️الهی شکر ان شاالله خدا چشم و دلت رو این دفعه روشن کنه😍من نه هرچند دوباره ...

خداروشکر عزیزم،خیلی خیلی خوشحال شدم برات،انشاالله که به سلامت میگذرونی بارداری و به سلامتی فارغ میشی😍😘

من پارسال زمستون رفتم پیش زرنانی آزمایشام ایمنی انعقادی مشکل داشت هم سرم آی وی آی جی تجویز کرد هم پردنیزولون،اسفند انتقال دادم ولی سرم گیرم نیومد بدون سرم انتقال دادم که منفی شد،خوب کاری کردی هم ورزش کردی هم وزن کم کردی هم استرس نداشتی همه اینا تاثیر داره،من میخوام دکترمو عوض کنم،ولی واقعا از هرچی دارو و درمانه خسته شدم واقعا انگیزمم از دست داده بودم،چون زرنانی پیشنهاد رحم اجاره ای بهم داده بود من و شوهرمم دیگه بی انگیزه شده بودیم کلا دنبالش نرفتیم،حالا اولین فرصت باید انشاالله وقت بگیرم برم استارت بزنم تا ببینم خدا چی میخواد🤲❤️

عزیزم اصلا شور نزن انشالله چیزی نیستهیچ کس فکر نکنم به اندازه من خونریزی داشته تو دوران بارداریمن از ...

ممنون از پیامت عزیزم

خونریزی قطع شده ولی لکه ها خیلی خیلی کم ادامه داره

این آمپول ها رو مرکز نگفت.فقط گفت امپول پروژسترون و شیافت رو روزی دوبار استفاده کنم

دعا کنید برام 

آخر گفت اگر میخواید میتونید برید سونو واژینال کنید

که نرفتم من فعلا

چند روزی صبر میکنم و استراحت مطلق میکنم ،بعدش اگر ادامه دار بود  چاره ای نیس جز سونو واژینال

ممنون عزیزم🌺لطف کردیمن فیبروم و آندومتریوز دارم و شوهرم هم آزواسپرم باید اهدایی بگیرمهزینه‌ش خیلی ز ...

خواهش میکنم عزیزدل.فیبروم آندومتریوز ک خیلیا داشتن ک درمان شدن. اگ فیبروم آندومتریوز نیازبه عمل داره دکتر رخ گیره خیلی کارشوهمه تعریف میکنن منم رفته بودم پیشش ازشهرستان اومده بودن پیشش عمل کنن. بیمارستان رسول اکرم توی ستارخان دولتیه. واسه آزواسپرم همسرتون دارومصرف کردن؟ جواب نداده ک میخوایین اهدایی بگیرین؟ 

میخواستم از هردوتون خبر بگیرمیه دفعه نوشتم ماماناان شاء الله خیره و مامانی🤩مبارک باشه

ممنون عزیز دلم ♥️ 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها من از مامای مرکز بابت چسب جنین پرسبدم، گفت ما اعتقادی نداریم به تاثیرش. ولی شما میتونی امپول ...

عزیزم این آمپول افق ی کارایی ندارن. دکترم واسه منم بخاطر رحمم واریوپپتیل داده بودن میگفتم آخه این چ ربطی ب مشکل من داره. ولی ربط داشت. نگران نباش حتماتاثیرداره

2810