2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042888 بازدید | 684276 پست
✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨❤️روز هجدهم به نیت حاجت روایی:@رادیس12۱- leila193‍ 💐۲- ...

سلام مامان فاطمه🤩

قبول باشه عزیزم

ممنون میشم واسه hoora1400 هم بخونی

شما الان ب خدا نزدیکتری دعاهات زودتر از ما بالا میره

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها تا جوابو بگیرم قلبم اومد تو دهنم🥴 شکر خدا بالا رفته بتا😭. ۳۸۵ شده.بی نهاااااااایت ممنو ...

سلام دوست عزیز، خیلی تبریک میگم هم به شما و هم به کاربر رها و آفتاب ، من خواننده خاموشم و تقریبا هرشب گروه رو چک می کنم روزی که مثبت شدید به قدری خوشحال شدم که تمام روزم رو ساخت امیدوارم که منتظرها خیلی زود نتیجه بگیرن و باردارها هم بدون مشکل و به موقع زایمان کنن. به شرط حیات منتظر جواب سونی شما ، رهای عزیز و آفتاب عزیز  هستم.

لطفا منو هم در لیست چلتون قرار بدید.💚

سلام مامان فاطمه🤩قبول باشه عزیزمممنون میشم واسه hoora1400 هم بخونیشما الان ب خدا نزدیکتری دعاهات زو ...

سلام حتما عزیزم چشم❤️ چی ازین بهتر

خیلی از دوستان هستن که اسمشون تو لیستی که بچه ها گفتن و نوشتم نیس، تصمیم داشتم چون ۴۰ نفر تکمیل نشده آخرسر بقیه چله رو به نیابت از اونا بخونم😘❤️

من که لیاقتی ندارم 😭 ولی چون خدا دعای در حق همدیگه رو دوست داره از عمق وجودم میخونم شاید به خاطر گل روی اونا به منم نظری کنن😭😘❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوست عزیز، خیلی تبریک میگم هم به شما و هم به کاربر رها و آفتاب ، من خواننده خاموشم و تقریبا هرش ...

سلام عزیزم قربوووووووونتون برم😭😭😍😍😘😘❤️❤️ 

امیدم به دعاهای شماست😘❤️❤️ و تمام دعام این که ی روز دیگه کسی تو این تاپیک نمونده باشه که حاجت روا نشده باشه🥺😭😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
همون بلای سری پیش دوباره سرم داره میاد😭😭😭به خونریزی افتادمتماس گرفتم و گفتن شیاف پروژسترون مقعدی ...

نه نترس اصلا

استراحت کن، آب خیلی بخور، اگر آسپرین داری یا انوکسا با مشورت دکتر قطع کن

تا میتونی استراحت کن

من تا هفته ۱۴ خونریزی داشتم و‌خدا رو شکر چیزی نشد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
منم هر دفعه پانکچر شدم هایپر شدمپروتئین به کم شدن عوارض هایپری کمک میکنهو خوردن تخم مرغ(سفیده ش) آبپ ...

مرسی گلم.  مرسی که جواب دادی .اون موقع که هیشکی جواب نداد و الان رو ب بهبودی ام    

من یک هفته پیش پانکچر کردم و هایپر شدم 

روزای خیلی سختی بود ولی خداروشکر بخیر گذشت 

بچه ها شما تونستید استرستون رو‌ کم کنید و کمتر به این موضوع فکر کنید؟من دو ماه فاصله دارم با انتقال ...

سعی کن خودتو بزنی به خیالی. چون هیچ چیزش دست شما نیست.

سعی کن با دعا و توسل به خدا و ائمه آرامش کسب کنی

قربونت حتماهم خودت قابلی هم فندق نازت. ممنون ک بیادمونی نازنین❤️‍🔥🥰خدارو هزاربارشکرواقعاخوشحالم بر ...

هیچ کار خدا بی حکمت نیست. خدا ما بنده ها رو بیشتر از خودمون دوست داره و قصد آزار نداره.

انشاالله به زودی زود نتیجه صبر و تلاشت رو میگیری

منم نزدیک یک سال بود آلپرازولام میخوردم ولی از انتقال ملاتونین میخورم ولی بازم نگرانم ک نکنه ضرر داش ...

از دکتر بپرس. من ملاتونین هم میخوردم گاهی که اونم دیگه نخوردم

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
منم این مدت دارویی نخوردمولی این دفعه خیلی استرسم زیاده، گاهی تپش قلب میگیرماضطراب نتیجه ولم نمیکنهی ...

آسنترا برای بارداری مانعی نداره. شروع کن بخور، ولی بعد از ۳هفته اثرشو میذاره

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
2810