2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042969 بازدید | 684278 پست
نه هنوز نیومده از استرس دارم میمیرم

منم استرس گرفتم😅

برا آرامش دلت صلوات میفرستم هی. ان شالله خوش خبر میای😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آلاجون سرم آی وی جی نداشتی؟ فقط پردنیزولون خوردی

نه سرم نداد. دکتر زرنانی پردنیزولون نوشته بود. دکتر احمدیان که شهر خودمون بود هم تاکرولیموس 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بتا هم خوبه الا جون .دوباره تکرار کن میره بالا.بچه ها بزارین منم خوشحالتون کنم امروز .رحم اجاره منم ...

مبارکه عزیزم خدایا شکرت😍😍😍🫂

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مبارکت باشه گلم.بحق فاطمه زهرا دلت روز ب روز شادتر بشه با خبرهای خوش..و بارداری خوبی داشته باشی

😘😘❤️❤️❤️

تبریک میگم عزیزم انشاالله ۸ ماه دیگه با دل خوش نی نی تو بغل بگیری

ممنووونم عزیزم ان شاالله حاجت روایی شما❤️

بچه ها جواب بتا من اومد۲۳۸۰چرا انقد زیاده؟! جا نگرانی هس؟

مبارکه قشنگم ن چه استرسی قششششنگ چسبیده به دلت مامان خانومی😍😍😍😍🫂

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

ضمن تبریک به مامانای جدید    یه سوال داشتم! من میخواستم یه تقویتی برای خودم و شوهرم بخرم مثلا فرتیل اید، برای مصرفش تجویز دکتر برای شما چطوری بوده؟تجربه شو داشتین؟ مثلا چقدر وقت قبل از پانکچر بخوریم، هزینه شم که نسبتا بالاست، من دوسه ماه دیگه دوباره میخوام وارد سیکل بشم، الان فقط ویتامین ای و دی میخوریم 

بچه ها جواب بتا من اومد۲۳۸۰چرا انقد زیاده؟! جا نگرانی هس؟

وااااااااااای الهی شکر😭😭😭😍😍😍😍😍 اووووووف مردم از استرس😂 ان شالله ب سلامتی تا آخر عزیزم 😍

نگران نباش شاید چند قلوعه😍

دیدی دیدی دیدی گفتم مثبتی هورااا😍😍😍😍😍😍🫂گفتمت که مثبتی

😭😭😭😭😍😘😘😘😘

نه سرم نداد. دکتر زرنانی پردنیزولون نوشته بود. دکتر احمدیان که شهر خودمون بود هم تاکرولیموس

عزیزم این قرصارو بدون نسخه میدن به نظرت؟ من همه کارو میخوام سراز خود بکنم  

😁 وای چقدر تو خوبی من همیشه درحال غر زدنم چطوری تحمل می‌کنی پاک میکنی..روتین زندگیتون خوب شده الحمد ...

من الان تونستم وارد بشم و ببینم پیامتون .

الحمدالله 

ان شاءالله نتیجه مثبت ببینی. 

خداروشکر فقط بشدت پول لازمیم و همسرم کارش پیشرفت کنه 

منم بتونم برای خودم خرج کنم 😂

اگر بهت بگم بعد از پشت درد و پا درد اتفاقی برام افتاد و مجدد دکتر رفتم و یک ماه هست در حال استراحت و درمان و الحمدالله رو به بهبود و حالمم بهتر شد چی. 

خدا برای همه درست کنه برای منم همین طور 

چند شب پیش کلی گریه کردم 😂

هنوز امید دارم خدا برامون درست کنه به بهترین نحو.

دلمم مسافرت میخواد 😂

مراقب دل مهربونت باش 

جواب مثبت شد منو تگ کنی ، ببینم فاطمه خانم ما خوشحال هست از نی نی تو دلش🥰

وااااااااااای الهی شکر😭😭😭😍😍😍😍😍 اووووووف مردم از استرس😂 ان شالله ب سلامتی تا آخر عزیزم 😍نگر ...

قربونت برمممم ایشالا همه چیز برامون خوب پیش بره .برا تک تکمون😍😍

ضمن تبریک به مامانای جدید یه سوال داشتم! من میخواستم یه تقویتی برای خودم و شوهرم بخرم مثلا فرتیل ...

قربوووونت برم عزیزم 😘. فک کنم تقویتیارو دو سه ماه باید بخورید. ان شاالله پر از خیر و برکت باشه عزیزم ❤️ 

2810