2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042666 بازدید | 684270 پست
عزیزم نسخه طب سنتی شما، اقدام عمومی نداشت که به من بگین رعایت کنم؟ منم گفتم دوسه ماه یکم تقویت کنم خ ...

اقدام عمومیش یه رژیم غذایی هست که طولانی هست ک نمیشه نوشت. 

عکسش هم یه بار خواستم برای یکی از دوستان بفرستم نشد متاسفانه 

سعیمو میکنم. واقعا خیلی بهش فک نمیکنم. این دوره خیلی برام خوب گذشت اذیت نشدم. ولی این آخرا از بس درد ...

انشالله چند روز دیگه با خبر خوش میای تاپیک ♥️

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دوم سوم پریودی حتما3تافرتیل سی ام بخور. چون میخاد هیسترو کنه ماه بعدمیشه انتقالت اگ باپایپل ا ...

پایپل چیه ؟ چقدر تخصصی صحبت میکنی؟😄😄😄

کسی آنلاین هست؟من امروز زیاد خوابیدم ، فردا میخوام برم آز پرولاکتین و تیروئید بدممیشه قرص ملاتونین ب ...

عزیزم منم چون بدخدابم ب دکترم گفتم شب قبل آزمایش نمیتونم خوب بخابم بخاطر پرولاکتین میشه داروبخورم گف حتی ملاتونین هم نخورتاثیرمیزاره روجواب. 

چرا نمیشه اینجا جواب کسی رو داد رز عزیزم نمیتونم جوابتو بدم بله یه بار آی وی اف کردم ۲ساله پیش ...

خب اگه ذخیره تخمدانت خوبه دوباره پانکچر شو .....قبل پانکچر هم خودتو همسرت تقویتی مصرف کنین  

ولی اگه ذخیره ات خوب نباشه یکم سخته دیگه عزیزم 

بچه ی دومته؟ 

پایپل چیه ؟ چقدر تخصصی صحبت میکنی؟😄😄😄

😛😆عزیزم من یبار خراش رحمم باپایپل بود ابزاریه ک رحمو خراش میدن بدون بی حسی وبیهوشی حالاکارایی دیگم شاید داشته باشه. وای ازدرد کم مونده بودغش کنم بهمم نگفته بودن قبلش مسکن بخورم. البته بعضیاهم دردشون کمه من بدنم ضعیفه 

بچه ها خییییلی ممنونم از همتون❤️❤️❤️ ببخشید تورو خدا اگه ناراحت تون کردم. ی لحظه خیلی بهم فشار اومد. الان بهترم.

ممنونم از همه دعاهای خیرتون❤️😘. توکل ب خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم چون موعد پریودته این حالت طبیعیه برات پیش بیاد حتی در ماه های بالاتر بارداری هم،سر موعد پریود ...

ان شالله فردا خوش خبر بیای عزیزم ❤️ 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قبلا با تجویز پزشک ivf میخورم ، الان خیلی وقته نمیخورمچون گفتن ۸ ساعت خواب مفید ، منم ک امروز خیلی خ ...

آزمایشگاه ب من گف خواب شبش خیلی مهم نیس. من تو هیچ کدوم از آزمایش های پرولاکتین نتونستم شبش خوب بخوابم. تو یکیش که فقط ی ساعت خوابیدم😅

من تا ۵ ماه پریودیم هم درد پریودی داشتم.کلا همیشه همراهم بود

ماهورجان منم تو انتقالای قبلی دل درد پریودی داشتم همیشه ولی این دفعه دردش فرق می کنه. همش حس میکنم با دارو و شیاف چون جلوش گرفته شده فشار زیادی داره ب رحمم میاد. نمی‌دونم والا.

توکل ب خدا. 

ماهورجان منم تو انتقالای قبلی دل درد پریودی داشتم همیشه ولی این دفعه دردش فرق می کنه. همش حس میکنم ب ...

والا من با اینکه شیاف و امپول پروژسترون میزدم درد پریودی داشتم..

ولی بعدش خوب شدم.دوباره درد میگرفتم.

2810