2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042666 بازدید | 684270 پست
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴به لطف خدا از اول محرم تا اربعین زیارت عاشورا به نیت حاجت روایی دو ...

خیلی ممنون ازتون

ان شالله که امام حسین اجرتون بدن و دلتون رو شاد کنن که دلسوزانه برای حاجت روایی همه زیارت عاشورا خوندین❤️❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴به لطف خدا از اول محرم تا اربعین زیارت عاشورا به نیت حاجت روایی دو ...

خدا خیر دنیا و آخرت بده بهتون عزیزم 😘 ❤️ 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام آلا عزیزم🌷الان متوجه شدم انتقال دادی🤩قدم جوجه های فسقلیت مباااارک باشه🐣🐣🐣🐣🐣خیلی خوشحال ش ...

سلام مهدیه جون قربوووونت برم 😘 ❤️ 😘 

به عزیز خاله بگو دعا کنه برامون❤️❤️❤️😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
رز راستی بازازمنشیش میپرسیدی اگ بیخیاله. چون من ک 17پریودی هیسترو شدم ماه بعدش قرارشدانتقال بده ک ما ...

منشی از خودش گیجتره ،هر بار برم اونجا منشی حتما یه اشتباهی داره که خودم باید درستش کنم 

اگه روز ۱۸ هیسترو کنه بلافاصله میشه انتقال داد ؟ من فکر میکردم انتقال باید برای پریودی بعدش بمونه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
رز راستی بازازمنشیش میپرسیدی اگ بیخیاله. چون من ک 17پریودی هیسترو شدم ماه بعدش قرارشدانتقال بده ک ما ...

من خودم هدفم این بود که اگه این ماه هیسترو کنه .....انتقال این ماه نباشه ....بعدا باشه ....یعنی اینجوری تاثیر هیسترو از بین می‌ره یا چه جوری میشه ؟

دوستان من همیشه آزمایش تیروئید رو بدون تجویز پزشک میدادم اگ نرمال میبود ک هیچی با همون مموال ادامه م ...

پیش یه دکتر غددی ببر که سرش خلوت باشه بتونه ویزیتت کنه 

☘️دوستان گلم ختمی برای منتظران اولاد شروع کردیم این چند جزء مانده،اگر دوست داشتید ما را همراهی کنید،مهلت ازاد است یعنی تا هرزمان که خودتون☘️ بخونید،التماس دعا مهربونا❤

۱۲

۱۳

۱۵

۱۶

۱۷

۱۸

۱۹

۲۱

۲۲

۲۴

۲۵

۲۶

۲۷

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
منشی از خودش گیجتره ،هر بار برم اونجا منشی حتما یه اشتباهی داره که خودم باید درستش کنم اگه روز ۱۸ هی ...

سلام من دکترم میگه فقط نباید پریود باشی یا لکه بيني داشته باشی وگرنه فرقی نمیکنه چه روزی از سیکل باشه، و بعد از هیسترو هر موقع پریود بشی همون ماه میری برای انتقال

ایام اربعین آقا ابی عبدالله الحسین علیه السلام رو تسلیت میگم .  عزاداری هاتون قبول ان شالله. 

بچه ها شعله زرد میشه خورد بعد انتقال؟

زعفرون داره بهتره نخورین

❤️😘

سلام من دکترم میگه فقط نباید پریود باشی یا لکه بيني داشته باشی وگرنه فرقی نمیکنه چه روزی از سیکل باش ...

ممنون عزیزم ♥️

2810