2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042829 بازدید | 684273 پست
سلام خانوما من فردا روز ۱۷ انتقال جنین آزمایش داشتم ولی امروز پریود شدم 😭

سلام عزيزم خداوند بهت صبر بده، من وقتي انتقالم منفي شد، اينجوري خودم اروم كردم، خدايا تو يختي هاي من رو ديدي و ميدونم اين جنين مشكلي داشت كه تو به من نداديش، راضي باش به رضايت خداوند، ايشالله بهترين ها قسمتت باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز عصر نمیری ازمایش بدی؟ چون خیلیه انتقال دادی

رویان گفت صبح برم آزمایش اورژانسی بدم 

خودم خیلی خسته ام عزیزم امیدمو از دست دادم 

علائم بارداری نداشتم الانم که پریودم 

اصلا دل و دماغ آزمایش ندارم😔

خداجونم شکرت       
رویان گفت صبح برم آزمایش اورژانسی بدم خودم خیلی خسته ام عزیزم امیدمو از دست دادم علائم بارداری نداشت ...

نه عزیزم حتما آزمایش رو برو.توکل ب خدا ان شاالله که خیره 

منم از دیروز شدید دل درد پریودی دارم هی تیر می‌کشه بدجور . قشنگ احساس میکنم دارم پریود میشم 🥺

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی. چشمت بی بلااسمم محبوبه

چشم محبوبه جون❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خانوما من فردا روز ۱۷ انتقال جنین آزمایش داشتم ولی امروز پریود شدم 😭

عزیزم قربون دل شکسته ات بشم میفهممت منم سری اول که منفی شد حالم خیلی بد بود اما اینم ازمایش و تقدیر ماست چه میشه کرد توکل بر خودش ان شالله خیره🥺🥺🥺 جنین فریز داری؟

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
میگم خانما کسی که شوهرش از اسپرمه چجوری میتونن بچه دارشن مثلا با اسپرم اهدایی چیکارباید بکنن میشه مر ...

عزیز دلم من با iui اسپرم اهدایی گرفتم 

تیر ماه ولی چون ازاد سازی نداده بود دکتر بهم مثبت نشدم 

انشالله این ماه مجدد انجام میدم و مثبت میشم

مراحل خاصی نداشت برام

یک ماه قبل زنگ زدم ب دکترم دارو تقویتی داد گفت پریود شدی مجدد زنگ بزن 

دارو هورمونی داد ۱۵ سیکلم گفت بیا ک اسپرم رو تزریق کنم

رفتم همون روز برام پرونده تشکیل داد و انتقال داد

خودم تهرانم دکتر اصفهان 

کاملا قانونی انجام میده 

مرجع تقلید هم نظرشون مثبته 

بزن گوگل دکتر عنایت الله ایزدی 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیز دلم من با iui اسپرم اهدایی گرفتم تیر ماه ولی چون ازاد سازی نداده بود دکتر بهم مثبت نشدم انشالله ...

انشالله که خدابهترینهارو واست رقم بزنه دامنت سبزبشه و هرچی زودتر بچت توبغل بگیری وزیرسایه پدرمادرش بزرگ شه مرسی ازراهنماییت مهربون وخوش قلب.عزیزم واسه نوبت دهی هم خیلی طول میکشه یانه بعد بازم ازمایش وسونو اینا میخواد یاهمون قبلیارو قبول میکنه وکلا هزیتتون چقد شد البته ببخشید خیلی سوال پرسیدم شرمنده

یه دنیا ممنونتم خواهرعزیزم که وقت گذاشتی واسم توضیح دادی انشالله هرچی ازخدا بخوای بهترینهاش نصیبت بش ...

ببخشید من جواب میدم عزیزم 

امسال هزینه برای ۷ بار iui  

۱۷ میلیون بود ، یعنی پول ۷ بار iui رو جلو جلو میگیره 

از تمام شهر ها میان پیشش حتی برای بچه ی دوم و سوم 

خودشون اهدا کننده دارن عزیزم 

هیچ دنگو فنگی هم نداره خیلی راحت انجام میده 

بنظرم دکتر خوبی میومد به فکر بیمارشه نه پولش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ببخشید من جواب میدم عزیزم امسال هزینه برای ۷ بار iui ۱۷ میلیون بود ، یعنی پول ۷ بار iui رو جلو جلو ...

خیلی خوبه دستت دردنکنه ممنون عزیزم .بعد سرنوبت معطلی نداره ؟بعد این ۷بار یعنی چی یعنی ۷ بار انتقال میده تابگیره

انشالله که خدابهترینهارو واست رقم بزنه دامنت سبزبشه و هرچی زودتر بچت توبغل بگیری وزیرسایه پدرمادرش ب ...

قربونت برم مرسی که دعا میکنی برام عزیزم

اصلا سخت نمیگیره هیچ آزمایشی هم ازت نمی‌خواد 

فقط خودت چون از بدنت مطلع باشی اگ خیلی وقته ازمایشی چیزی ندادی برو دکتر محلتون انجام بده ک خیالت راحت باشه

نه نیازی نیست تو صف باشی تا نوبتت بشه

هرموقع خودت شرایط داشتی یک پریود شدی زنگ بزن بگو من ماه دیگه میخوام بیام برای iui , برات دارو تقویتی مینویسه ک حتی خودتم جلوجلو میتونی استفاده کنی 

ملاک اینه پریود شدی زنگ بزنی بهش برات دارو هورمونی مینویسه

دار های من از شب چهارم شروع میشه 

دارو هارو استفاده میکنی مثلا روز ۱۰ پریود سنو میدی ببینی چنتا فولی داری زنگ میزنی دکتر جواب سونو رو میدی  اگ مناسب باشه ک هیچی میگه کی بری پیشش

اگ کم باشه دوباره برات دارو مینویسه مجدد سونو میدی بعدش میری اصفهان برای تزریق 

اونجا اندازه یک ساعت زمان میبره برای تشکیل پرونده و منتظر میمونی تا بری برای تزریق 

بعدش تموم میای خونتون🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه عزیزم حتما آزمایش رو برو.توکل ب خدا ان شاالله که خیره منم از دیروز شدید دل درد پریودی دارم هی تیر ...

درد پریودی و بارداری مثل همه ٫ توکلت به خدا باشه انشالله بارداری 

من اصلا درد پریودی نداشتم و پریود شدم 

فقط یکی دوبار خیلی کم زیر یه ثانیه درد پریود داشتم همین 

خداجونم شکرت       
2810