2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042896 بازدید | 684276 پست
خواهش می کنم عزیزم.بله با دکتر نقشینه تخمک کشی ۲۰ و دو بار انتقال کلا ۴۰ هزینه ام شد فکر کنم. البته ...

الهی خدا کمکتون کنه واولادهای سالم روزتون کنه. دیگه جنین داری؟ دکترفشارکی کارش عالیه تومیلادهم انتقال میده اگرمیتونی بروپیشش

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

الهی خدا کمکتون کنه واولادهای سالم روزتون کنه. دیگه جنین داری؟ دکترفشارکی کارش عالیه تومیلادهم انتقا ...

ممنونم عزیزم . 

من دیگه برای ivf اقدام نمی کنم نه جنین دارم نه توان!

مشکل من از نوع ناباروری بی علته هر چی جنگیدم بی فایده بود.

۵بار انتقال دادم.

خدا نخواست.

تسلیم 🙌

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم . من دیگه برای ivf اقدام نمی کنم نه جنین دارم نه توان!مشکل من از نوع ناباروری بی علته ه ...

5بار بادکتر نقشینه بودید؟ 

ممنونم عزیزم . من دیگه برای ivf اقدام نمی کنم نه جنین دارم نه توان!مشکل من از نوع ناباروری بی علته ه ...

تنها آهی که به ذهنم میرسه بعداز اینهمه سختی که کشیدید اینه که چندبار بری جمکران وبااین دلی که هزاران با شکسته وسختی کشیده ازامام زمان کمک بخواهی وسنگ هاتون را باهاش وابکنی. 

5بار بادکتر نقشینه بودید؟

بله ۳ بار بهشتی یک مثبتی  که سقط شد و دو منفی

دو بار هم میلاد.

من فکر می کردم خصوصی بهتره ولی واقعا از بهشتی خیلی راضی تر بودم.

جنین شناسش باسابقه تر بود برای میلاد خیلی جوان بود! انگار تازه مدرکش رو گرفته! و اگه اغراق نکنم واقعا تبحری نداشت تو کارش از من ۱۱ تا تخمک گرفتن بهم گفتن ۸ تاش عالی بوده اسپرم همسرمم عالی، ولی فقط ۵ تاش رو تونستن جنین کنن!

واقعا پشیمونم از هزینه ایی که توی میلاد کردم.

اگه برگردم عقب قطعا می رم شهرک سلامت مرکز پویش.

حیف😔

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بله ۳ بار بهشتی یک مثبتی که سقط شد و دو منفیدو بار هم میلاد.من فکر می کردم خصوصی بهتره ولی واقعا از ...

شهرک سلامت خیلی خوبن دکترها. عزیزم چندسالتونه؟ دکتر خیلی مهمه کی باشه منم تواین راه پیرشدم تخیلی چیزهاراتجربه کردم. الانم دی نشده برای آخرین با برو اونجا. شهرک سلامت هم خصوصیه. 

بله ۳ بار بهشتی یک مثبتی که سقط شد و دو منفیدو بار هم میلاد.من فکر می کردم خصوصی بهتره ولی واقعا از ...

اگرمشکل ذخیره تخمک نداری زالوبنداز

ببخشید دکترتو باسونو براتون انتقال میداد

ببخشید دکترتو باسونو براتون انتقال میداد

متولد ۶۶ ام عزیزم دیگه زمانی ندارم. راستش بی خیال شدم یک جورایی. دیگه کشش خوردن حتی یه قرصم ندارم.

مشکل دخیره ندارم ۲/۸بود سال ۴۰۲. هرچند الان کمتر شده قطعا.

بله با سونو انتقال میداد. 

متولد ۶۶ ام عزیزم دیگه زمانی ندارم. راستش بی خیال شدم یک جورایی. دیگه کشش خوردن حتی یه قرصم ندارم.مش ...

به خدا یه جمکران برو وبیا برو مرکزناباروری. من دیدم که بهت میگم آن شالله خداکمکت میکنه. زالو بروپیش یه دکتر طب سنتی خوب ودوباربنداز همه مریضیها رحم رامیاره بیرون

میگم ب نطرت چندتابخرم؟ میبینی قرص‌ وحداقل باید وزی 2تااستفاده کنی دکتر استفاده بشه باکتری مقاوم میشه ...

من دوهفته استفاده میکردم روزی دوتا ۵۰۰.عفونت داری یا فقط برای آب تو رحمت میخوای مصرف کنی

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قربونت هممون خسته ایم نگوتو بگوهممون انشاالله مامان میشیم خودتوازمن زوترانشاالله.این سنگوخوب اومدی و ...

ان شاالله همینطور ..من که حقیقتا دیگه دعا کردنم نمیاد انقدر خواستم و نشده 😏

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
رادیس حتماوزنتوکم کنا. نزار چربی دورشکمت زیادباشه. تو ک این سختیاروکشیدی وزن کم کردن چیزی نیست برات ...

اتفاقا سخترین کار برای من وزن کم کردن شده چون امکان ورزش کردن اصلا ندارم و حتی با یه پیاده روی ساده داغون میشم با وجود مراعات غذایی که دارم وزن نمیتونم کم کنم .البته بعصی وقتها که استرسم زیاده دچار پرخوری میشم که اونم کارو بیشتر خراب میکنه وگرنه درمجموع خیلی کم میخورم 

انشاله که اوکی هست ،منم دی ماه پارسال کورتاژ داشتم ولی الان که هیستروسونوگرافی رفته بودم اوکی بود ،ا ...

خداروشکر که همه چیز خکب بود ..ناخوداگاه ذهنم میره سمت این فکرها ،نتیجه هیسترو هم خوب نبوده برام کلا ذهنم درگیره میگم نکنه مشکل پیدا کنم و یه درد دیگه به دردام اضافه .اخیرا هی یه چیزی مثل پتک خراب میشه رو سرم 

2810