2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043299 بازدید | 684297 پست
انشاله باردار میشی خیلی ها هم که طبیعی باردار میشن عفونت دارن ، دیگه استرس هیچیو نداشته باش منتظر خب ...

سپردم به خدا 

ممنون عزیزم 

روز انتقال شما مشخص نشد؟

خداجونم شکرت       
روز ۶ام انتقالمه هیچ علائمی ندارم جز یکم دردپریودیخیلی بدنم خسته س خراش وپی ار پی هم انجام دادمرحمم ...

سلام منم روز ۵ ام 

درد پریودی که نشونه خوبیه 

جای من باشی چیکار میکنی هیچی ندارم حتی درد پریودی 

منم بعضی ساعتا دلم میگیره و یاد خاطرات میافتم بغض میکنم 

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم انشاءالله بسلامتی انتقال میدی خودتوتقویت کن عسل ابلیموابجوش گرمیجات عسل وخیلی کم فلفل قاط ...

ممنونم از انرژی مثبتت،صبح دو تا انتقال داد دکتر، اما دکترم معتقده بعداز انتقال خودت باید از تخت معاینه بلند شی بری اتاقت ده دقیقه دراز کشیده بودم خدمه اومد که بلند شو برو اتاقت تا برا ترخیص صدات کنند☹️ سری قبل خدمه با تخت اومد کمکم کرد خودمو کشیدم رو اون تخته و با اون بردند اینسری اصلا متعجب شدم بعد هم لباسمو عوض کردم گفتن بشین تا کارهای ترخیصت تموم شه دیگه خلاصه سپردم به خدا درسته من ادمی نیستم بکوب استراحت کنم اما فکر میکردم دو ساعت اول مهمه نمیدونم چی پیش بیاد توکل بر خدا

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
ممنونم از انرژی مثبتت،صبح دو تا انتقال داد دکتر، اما دکترم معتقده بعداز انتقال خودت باید از تخت معای ...

سلام مبارکه عزیزم مراقب خودت باش 

منم از تخت انتقال خودم اومدم پایین حتی نزاشتن بخوابیم گفتن نشستن بهتره یه مدت رو صندلی نشستیم بعد اومدیم خونه

خداجونم شکرت       

بچه ها منم که بعد از دوتا انتقال منفی دست رو دست گذاشتم،نمیدونم چیکار کنم! یه جنین دیگه دارم،نمیدونم برم یا نه! با خودم میگم آخه شرایط رحم و جنینم که مشابه قبلی هاست،چطور میخواد مثبت بشه! یا میگم دوباره برم پانکچر بشم،اما نمیدونم با یه دکتر جدید یا همون دکتر قبلی؟!!! دکتر سنتی هم بهم گفت رحمت سرده و طبعت سوداست، با این وضع هرچی هم بری انتقال منفی میشی  از طرفی هم پیشنهاد کار بهم شده(مربی باشگاهم) منم چون چندساله خونه نشین شدم،قبول کردم برم ولی این شغل و انتقال و بچه اصلا باهم همخونی نداره، چون همش فعالیت ورزشیه و استراحت نمیشه کرد، تازه با باشگاهی که یه عالمه پله داره! واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم! اینکه شماها اکثرتون تهرانین خیلی خوبه،بیشتر میتونین همدیگه رو راهنمایی کنین

قربونت برم همچنین.بالاخره حق گو قبول کرد ویزیت بشم مدارکمو فرستادم منشیش باهام تماس گرف گف 26شهریورب ...

انشالله خدا راهتو هموار کنه دوست گلم ♥️

با خبرای خوب بیای 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من بودم میرفتم یه دکتر خوب عزیزم ،حالا نزنن، بیشتر خرابش نکنن، گاهی میبینی یکی هیسترو میشه متوجه مش ...

آخه دکتر خودمم تو همین مرکز کار می‌کنه ،یعنی دکترای دیگه هم همسطح دکتر خودم هستم ،فقط دکتر خودم که میرم مطبش عملایی مثل هیسترو و.... رو بیمارستان دیگه انجام میده

سلام عزیزمعمل راحتیهبرو مرکز با یه دکتر خوب انجام بدهاشتباه منو نکن من سال ۹۳ چهار میلیون هزینه عم ...

درست میگی چون دکتر خودمم تو همین مرکز ناباروری پانکچر و انتقال انجام میده ،یعنی همسطح اون یکی دکترای مرکزه فقط تازگیا تاقچه بالا میذاره عملاشو کشونده یه بیمارستان که بیمارستان خودش گرونه وگرنه فکر نکنم کاری اضافه تر از بقیه دکترا انجام بده 

فقط نمی‌دونم دستگاه هیسترو که دکتر خودم انجام میده پیشرفته تره یا فرقی با مال مرکز ناباروری نداره 

بچه ها منم که بعد از دوتا انتقال منفی دست رو دست گذاشتم،نمیدونم چیکار کنم! یه جنین دیگه دارم،نمیدونم ...

یکدونه رو انتقال بده انشالله با همین یکدونه مامان میشی 

نمیدونم عزیزم آخه میگم شرایطم که مثل قبله، جنینام حتما ضعیفن که نمیگیره

ذخیره تخمدانت خوبه ؟ 

آخه اصلا نمیشه با قطعیت چیزی گفت شایدم گرفت 

بچه ها میشه برام دعا کنین.نگرانم که جنین ها از فریز درنیاد. امروز تزریق gcsf رحمی داشتم ، دکتر جنین شناس هم اومد با دکترم حرف زد که 4 سلولیه و ی اصطلاحی هم گف . دکترم هم کلا تن صداش آرومه نشنیدم  چی گفت 🥺

نگرانم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها میشه برام دعا کنین.نگرانم که جنین ها از فریز درنیاد. امروز تزریق gcsf رحمی داشتم ، دکتر جنین ...

انشالله همونی میشه که میخوای 

بهترین ها سهم قلب مهربونت عزیزم استرس برات خوب نیست 

برای حاجت رواییت ایت الکرسی خوندم 💗

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنونم از انرژی مثبتت،صبح دو تا انتقال داد دکتر، اما دکترم معتقده بعداز انتقال خودت باید از تخت معای ...

قربونت عزیزم بسلامتی مبارکه بخدا ب استراحت واینجورچیزانیست مگربرای کسایی ک رحمشون حساسه بایدمراقبتشون یکم بیشترازدیگرون باشه  فرق ای وی اف با طبیعی فقط نحوه تشکیل جنینه ولاغیر. طبیعی هااستراحتم نمیکنن پله بالاپایین میکنن راحت پس چراچیزی نمیشه ماهامحض احتیاط استراحت مون بیشتره ک زحمتمون هدرنره ک اینم بخاطر تسلی دلمونه وگرنه هممون میدونیم بچه ای ک بخادبای راه رفتن بیفته یانگیره همون بهترک نگیره. فقط خم وراست نشو زندگی عادیتوداشته باش سنگین بلندنکن. توکل بخدا اگ روزیت باشه هیچ کس نمیتونه مانع باشه خیالت راحت. انشاءالله ک مامانی ب امیدخدا

2810