2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042622 بازدید | 684269 پست
عزیزمی انشالله جفتمون مثبت شیم دیگه راحت شیم از فشار مالی و روحی منم شوهرم اول بار نمیزاشت الان چون ...

قربونت برم انشاالله. خداخیرتون بده ک هوای مادرشوهرتو دارین  خدا جواب این کارخوبتونوحتمامیده شک نکن والاشوهرم نمیدونم بکجا دیگ بایدبرسیم راضی بشه😆ولی بازسعیمومیکنم شایدموفق شدم مرسی ازدعاهای قشنگت مهربونم منتظرخبرخوشت هستم ب همین زودی الهی امین

ممنون قشنگم اینه پروفایلت تو اوج دردم یادم اومد زیر دوش آب گرم بودم دردای آخرم بود خیلی سخت بود ولی ...

وای نیازجونم قربونت برم چقدتوماهی دختردلم لرزید🥹انشالله خدا هدیه قشنگشوبرای توباباش ببخشه الهی آمین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو انتقال قبلش ک مثبت شده بودم prp کردن ولی تو این ک منفی شدم نه. نمی‌دونم اون تأثیر داشت یا نه. این ...

به منم دوتا قرص پردنیزولون و تاکرو رو باهم داده بود پرد نیزونلون رو ۴ روز قبل انتقال قطع کرد ۴ روز بعد بازم گفت بخور تاکرو رو من پیدا نکردموگفت روزی دوتاا پردنیزولن لخور

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

@panizpaliz    

سلام عزیزم خوبی پسر قشنگت خوبه 

خیلی وقته نیستی حالت چطوره روبه راهی گلم

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

منم پارسال حس و حال شمارو داشتمتا حالا کربلا هم نرفته بودم،حتما توصیه میکنم بری عزیزم،نگاه اولت به ض ...

وای عزیزم 🥺 🫂 دور شما و نینی قشنگت بگردم

ممنون از پیامت 🍓 پناه بر خدا منم کارامو میکنم برای رفتن قسمتم باشه میرم

به معجزه ی قشنگت بگو برام دعا کنه🥲

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم ببخشی یه سوال دیگه م داشتم.برا گرفتن سرم آی وی آی جی مدارک خاصی هم میخوان؟

خواهش می کنم . 

بله علاوه بر دستور دکتر، مدارک حداقل  دو بار انتقال منفی رو باید ارائه بدی تا بیمه تایید کنه. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

به منم دوتا قرص پردنیزولون و تاکرو رو باهم داده بود پرد نیزونلون رو ۴ روز قبل انتقال قطع کرد ۴ روز ب ...

ممنون جواب دادی عزیزم❤️

بعد مثبت شد پردنیزولون رو کم کرد یا نه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون جواب دادی عزیزم❤️بعد مثبت شد پردنیزولون رو کم کرد یا نه؟

تا هفته ۱۳ داشتم بعد یکی کم کرد یه هفته روزی یکی خوردم بعد ده روزم یکی در میون

سلامدوستان آزمایش غربالگری رو باید ناشتا بود؟یادم رفته بپرسم فردا باید برم آزمایش بدم نمیدونم ناشتا ...

نه عزیزم نیاز نیست قبل سونو  یه چیز شیرین بخور یا ابمیوه خوب تکون بخوره نی نی جنسیتشم بپرس احتمال میدن

سلام دوستان من امروز ۱۴ انتقالم بود ازمایش دادم خداروشکر ۱۴۰۰ بود ولی دکترم که واژینال سونوم کرد جنین رو ندید گفت دوباره ۴۸ ساعت دیگه تکرار کن، خیلی میترسم خارج رحمی باشه کسی تجربه ای داره؟

سلام دوستان من امروز ۱۴ انتقالم بود ازمایش دادم خداروشکر ۱۴۰۰ بود ولی دکترم که واژینال سونوم کرد جنی ...

سلام عزیزم

مبارک باشه🤩

واقعا دکترتون توقع داشت ۱۴ انتقال چی رو ببینه؟😃

نه خارج رحمی نیست. جاش خوبه عزیزم

فقط خیلی خیلی زود سونو شدی 

حداقل زمان برای سونو ساک دو هفته بعد از مثبت شدن هست

لطفا زودتر نرو که با سونوهای بیخودی سرویکس و رحمت دستکاری نشه 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
2810