2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042666 بازدید | 684270 پست
ان شاالله که همینطور باشه.این چند وقت هر چی دکتر رفتم یه شوک بهم وارد کرده 🥴مرسی از توضیحاتت عزیزم ...

انشاءالله همینطوره. دورت بگردم خواهش میکنم عزیزدلم. ان‌شاءالله این شوک ب شیرینترین شوک زندگی مامان شدن تبدیل بشه🥰❤️‍🔥😍😍😍

توکل بخدا انشالله خیرباشه. آلاجون پردنیزولون تاکرولیموس باهم میشه؟ ان‌شاءالله مثبت بشی فک کنم بایدیک ...

ایمونولوژیست گفته بود فقط تاکرولیموس رو بخورم و پردنیزولون رو قطع کنم انتقال منفی قبل.

ولی اینجا اگه اشتباه نکنم لیلا جون گفتن که دوتاشو با هم داشتن.

ولی بعد مثبت شدن نمی‌دونم چجوری باید باشه

دکتر زرنانی هم تو نامه ای ک برا دکترم نوشته، گفته که اگه انتقال موفقیت آمیز بود ب محض مثبت شدن، بیمار توسط من ویزیت بشه. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بستگی ب کارفرما وقانون اونجایی ک کارمیکنی داره. من اتفاقاتو نینی سایت خوندم یکی میگف مدارک تپل ...

ای بابا ما ک ب سختی با ای وی اف باردار میشیم کاش لا اقل استعلاجی رو میدادن 😥ادم میترسه بره کار من یه زایمان زودرسم داشتم برا بیمه بیکاری هم ک ادم و باید اخراج کنن بیمه بیکاری بدن ک شرکت ما اخراج نمیکنه ☹️

ایمونولوژیست گفته بود فقط تاکرولیموس رو بخورم و پردنیزولون رو قطع کنم انتقال منفی قبل.ولی اینجا اگه ...

شما قبل انتقالت ایمونولوژیست بهت دارو نداد؟ تو نامه منم دکتر نوشتع ب محض بارداری باید دارو بگیرم اما میخاستم قبل انتقالم برم بگم دارو بده 

تو انتقال قبلش ک مثبت شده بودم prp کردن ولی تو این ک منفی شدم نه. نمی‌دونم اون تأثیر داشت یا نه. این ...

آره بپرسین اگه شد دوباره براتون انجام بده تو بالا بردن ضخامت خیلی موثر ان شاالله با جنینهای آخر نتیجه بگیرین و از اینهمه اذیت شدنا راحت بشین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
انشاءالله همینطوره. دورت بگردم خواهش میکنم عزیزدلم. ان‌شاءالله این شوک ب شیرینترین شوک زندگی مامان ش ...

مرسی عزیزم ان شااله همگی راحت بشیم از این دکتر ان دکتر رفتنامون 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
شما قبل انتقالت ایمونولوژیست بهت دارو نداد؟ تو نامه منم دکتر نوشتع ب محض بارداری باید دارو بگیرم اما ...

تو قبلی دکتر زرنانی پردنیزولون و ی سری دارو دیگه داده بود.

ایمونولوژیست اینجا هم تاکرولیموس و سرم اینترالیپید.

احتمالا مشکل خاصی نبوده ک ندادن. ان شالله خیره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره بپرسین اگه شد دوباره براتون انجام بده تو بالا بردن ضخامت خیلی موثر ان شاالله با جنینهای آخر نتیج ...

ممنووونم عزیزم

سلام عزیزدلم خداروهزاربارشکر خیلی خیلی مبارکتون باشه 😍😍😍😍❤️‍🔥🥰❤️‍🔥🥰چشمتون روشن انشاءالله 120 ...

ممنونم خواهر قشنگم کاره زیادی نکردم خواهر وظیفم بود انشالله به حق امام حسین که حاجت روا بشین همتون !بله عزیزم زایمانم طبیعی بود خیلی زایمان سختی داشتم خیلی

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
مبارک باشه گلم.🥰طبیعی زایمان کردی؟ دهانه چقد باز شده بود ک رفتی؟

ممنون عزیزدلم بله فدات طبیعی بودم با آمپول فشار زایمان کردم خاهر

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم مبارک باشه چشم دلت روشن. خدا رو شکر ❤❤❤

سارای مهربونم تو که تو لیست اولی بودی خواهر هر لحظه تو اوج دردم با گریه اسمتو صدا میزدم دم زایمانمم صدات میزدم انشالله به حق امام حسین حاجت روا بشین

تو قبلی دکتر زرنانی پردنیزولون و ی سری دارو دیگه داده بود.ایمونولوژیست اینجا هم تاکرولیموس و سرم این ...

نمیدونم والا من دکترمم یکم پولکی بد اخلاقم هست ازمایش و بردم فقط یه ویتامین دی داد گفتم میخام انتقال زدم دارو نمیخاد گفت برو انتقال بده گفتم دارو نمیخاد گفت الان برو خاستی انتقال بدی باز بیا 

ایمونولوژیست گفته بود فقط تاکرولیموس رو بخورم و پردنیزولون رو قطع کنم انتقال منفی قبل.ولی اینجا اگه ...

انشاءالله ک موفقیت آمیزه. آره لیلا2تاشوداشت ولی فک کنم بعدمثبتی یکیشو باز ازش بپرس عزیزم

ای بابا ما ک ب سختی با ای وی اف باردار میشیم کاش لا اقل استعلاجی رو میدادن 😥ادم میترسه بره کار من ی ...

عزیزم انشاءالله شرکتتون قبول میکنه بازب دکترت بگی شرایطت یه نامه بنویسه برات ک قبول کنن. عزیزم بسلامتی کی انتقال داری؟ 

2810