2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042666 بازدید | 684270 پست
انشاالله هر چه زودتر نتیجه بگیرید من از شهرستان میام و جنین هام بیمارستان لاله هستن مجبورم اونجا برم

دورت بگردم ممنون عزیزم.بسلامتی وخوشی انتقال بدی عزیزدلم. اشکال نداره دیگه جنیناتم اونجان همونجابرو. ولی بازب دکتر برجیس بگومیتونم بیارم تابان جنینامو چون دکتر توی لاله و تابان هست قبول میکنن ب منم گفتن ازمادران بیار تابان. ک کارم جورنشدببرم. هزینه انتقال توی تابان12تومن بودی ماه پیش ازلاله بپرس ببین چنده هزینه. ازتابانم با بپرس تغییرنکرده باشه. اگ گرون بودبادکترمشورت کن ببراونجاب نطرم ک بصرفه باشه اصلاهم سخت نیست ب هرحال واسه ماهاک انقدهزینه کردیم دستمون خالیه ی تومنم جیبمون بمونه خوبه

بچه ها من امروز دوباره با دکتر زرنانی ویزیت شدم آزمایش جدیدمو فرستادم براش. با اینکه اون آزمایش بالا ...

خوبی الاجون وقتی بالاست چرامیگه مشکلی نیست ازدست این دکترا. بای دکتردیگ مشورت میکردی عزیزم این همه هورمون واردبدنت شده این همه هزینه وزحمت میخوان باسهل انگاری خرابش کنن اگ نظردکتردیگم همین بود بازادم آروم میشه. منم فک میکردم فاکتور شد بااین آمپول یکیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبی الاجون وقتی بالاست چرامیگه مشکلی نیست ازدست این دکترا. بای دکتردیگ مشورت میکردی عزیزم این همه ه ...

نمی‌دونم که والا. دکتر خودم خیلی دکتر زرنانی رو قبول داره . نظر دکتری ک اینجا رفتم رو نمی‌پذیره. ایمونولوژیست اینجا هم فقط تاکرولیموس داده بودم که دارم میخورم ولی به دکتر خودم نگفتم ک دارم میخورم😬

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آلاجون دوست من تاکرولیموس خوردن دکترشو خیلی این قرص قبول داشتن بازخودت تصمیم گیرنده ای عزیزم

توکل ب خدا. آره دارم میخورم هم تاکرو و هم پردنیزولون ولی دکترم تاکرولیموس رو نمیدونه. خدا کنه مشکلی پیش نیاد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام بچها کسی اطلاع نداره تو بارداری با ای وی اف استعلاجی برا بارداری میدن یا نه؟ کل ۹ماه.؟ چون برا ۱۵روز بعد انتقال میدن گفتم تو طول بارداری هم میدن یا نه لطفا اگه کسی اطلاع داره بهم بگه 

بسلامتی رادیس جون خداروشکر پاکسازی کردن. عزیزم هیپرتروفی ی بافت بیش ازحد بزرگ میشه هیپرپلازی تعدادبی ...

ان شاالله که همینطور باشه.این چند وقت هر چی دکتر رفتم یه شوک بهم وارد کرده 🥴مرسی از توضیحاتت عزیزم 😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها من امروز دوباره با دکتر زرنانی ویزیت شدم آزمایش جدیدمو فرستادم براش. با اینکه اون آزمایش بالا ...

برای بالا بردن ضخامت prp بهتون پیشنهاد نداد؟ من سیکل آخر قبل از رفتن تو سیکل انتقال دکاپپتیل داده بودن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بنظرتون طبق تجویز ایمونولوژیست خودم اینجا ک تاکرولیموس داده بود ادامه بدم یا نخورم دیگه؟

به نطر من در کنار داروهای زرنانی این رو هم ادامه بدین 

برای بالا بردن ضخامت prp بهتون پیشنهاد نداد؟ من سیکل آخر قبل از رفتن تو سیکل انتقال دکاپپتیل داده بو ...

تو انتقال قبلش ک مثبت شده بودم prp کردن ولی تو این ک منفی شدم نه. نمی‌دونم اون تأثیر داشت یا نه. این دفعه قراره بپرسم ازش

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴

چله زیارت عاشورا هدیه به شهدا

شب بیست و هفتم🖤

به نیت حاجت روایی @   

@سمی64

@سمی64

@سمی64‍ 

۱_ فردایی روشن🏴

۲_🏴 رادیس۱۲

۳_ rose_710🏴

۴_ ‍alaae🏴

۵_ سپیدارجوجو🏴

🏴۶_رکسانا۱۴۰۰🏴

۷_houra1400🏴

🏴۸_پروانه۲۲

🏴۹_داداشممم🏴

🏴۱۰_زین🏴

۱۱_happygirls🏴

12_نگار80🏴

13_عبدالواحد🏴

۱۴_یامنان🏴

۱۵_پونه۰۰🏴

۱۶_فطررس🏴

۱۷_tamana366🏴

18_favali🏴

19_اهسته🏴

۲۰_Artin_arsen_artina🏴

21_poweroflove🏴

🏴22_آسمانیترینم🏴

🏴۲۳_نیاز6973🏴

🏴24_هدیه۹۹🏴

۲۵_zohrehjafari🏴

۲۶_ssseffat🏴

۲۷_سمی64🏴

۲۸_5golnarges

29_نهال6467

30_ونوشه۶۶ _زهرا

۳۱_زلیخاه۱۴۰۲

۳۲_marshmaloo

۳۳_پروانه۲۱

۳۴_شیلا۲۸

۳۵_آوا66آریا

۳۶_الا11543

۳۷_هیوا666

۳۸_nesa66

۳۹_atefeh88

۴۰_ atitalebi

۴۱_shervin68

42_avaaajon

43_بانو۱۱۳

۴۴_گل_ نقره

۴۵_mahdis1390mm

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
توکل ب خدا. آره دارم میخورم هم تاکرو و هم پردنیزولون ولی دکترم تاکرولیموس رو نمیدونه. خدا کنه مشکلی ...

توکل بخدا انشالله خیرباشه. آلاجون پردنیزولون تاکرولیموس باهم میشه؟ ان‌شاءالله مثبت بشی فک کنم بایدیکیشوبخوری آره؟ یااشتباه میگم؟ 

سلام بچها کسی اطلاع نداره تو بارداری با ای وی اف استعلاجی برا بارداری میدن یا نه؟ کل ۹ماه.؟ چون برا ...

عزیزم بستگی ب کارفرما وقانون اونجایی ک کارمیکنی داره. من اتفاقاتو نینی سایت خوندم یکی میگف مدارک تپل ببری چن ماه قبول میکنن ولی 9ماه ونمیدونم. یابعصیامیگفتن مثلا یه مدت بعداستعلاجی میرفتن سرکار باز استعلاجی میگرفتن ک فک کنم این معقولانه تره. 

2810