2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042714 بازدید | 684270 پست
بهارجونم سرکلاژکردی نگران نباش عزیزدلم استرس واسه نینی خوب نیستا خودت ک بهترمیدونی گلم توسعی کن استر ...

سروقتش میا بغلم🥺ازفکرش بیرون نمیام خیلی بهم سخت میگذره . فقط استرسم اینه سرویکس کمترنشه

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

بهارجان انشاءالله ب وقتش زایمان میکنی عزیزم یکم آروم باش دختر قرارنیست ک مثه پارسال بشه 4ماه و تموم ...

الان فک کنم ۱۶ باشم هر سونو ک میرم یه تاریخ میزنه  ۱۷ هفته  ۴تموم میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهارجان انشاءالله ب وقتش زایمان میکنی عزیزم یکم آروم باش دختر قرارنیست ک مثه پارسال بشه 4ماه و تموم ...

الان فک کنم ۱۶ باشم هر سونو ک میرم یه تاریخ میزنه  ۱۷ هفته  ۴تموم میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴

چله زیارت عاشورا هدیه به شهدا

شب بیست و سوم 🖤

به نیت حاجت روایی @   

@نیاز6973    

۱_ فردایی روشن🏴
۲_🏴 رادیس۱۲
۳_ rose_710🏴
۴_ ‍alaae🏴
۵_ سپیدارجوجو🏴
🏴۶_رکسانا۱۴۰۰
۷_houra1400🏴
🏴۸_پروانه۲۲
🏴۹_داداشممم
🏴۱۰_زین
۱۱_happygirls🏴
12_نگار80🏴
13_عبدالواحد🏴
۱۴_یامنان🏴
۱۵_پونه۰۰🏴
۱۶_فطررس🏴
۱۷_tamana366🏴
18_favali🏴
19_اهسته🏴
۲۰_Artin_arsen_artina🏴
21_poweroflove🏴
🏴22_آسمانیترینم🏴
۲۳_نیاز6973🏴
24_هدیه۹۹
۲۵_zohrehjafari
۲۶_ssseffat
۲۷_سمی64
۲۸_5golnarges
29_نهال6467
30_ونوشه۶۶ _زهرا
۳۱_زلیخاه۱۴۰۲
۳۲_marshmaloo
۳۳_پروانه۲۱
۳۴_شیلا۲۸
۳۵_آوا66آریا
۳۶_الا11543
۳۷_هیوا666
۳۸_nesa66
۳۹_atefeh88
۴۰_ atitalebi
۴۱_shervin68
42_avaaajon
43_بانو۱۱۳
۴۴_گل_ نقره
۴۵_mahdis1390mm

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
وای اصلا حالم خوب نیست دست خودم نیست نه دکترم هیچی نگف دیگه سرکلاژ کرد همیشه دلداریم میده ولی میگم ن ...

عزیزم میدونم توشرایط، سختی هستی ولی این حالت بدترمیکنه. مگه سرکلاژ قابل اعتمادنیست؟ باسرکلاژ هم خطرتهدیدمیکنه؟بهارجان خودتوباکتابو سریال‌های طنزسرگرم کن انشالله جای گل دخملمون محکمه انقدمتمرکز نشو ب طول سرویکس حالت ویارت بدترمیشه اون جوجه چ گناهی کرده استرس تو رو اونم میکشه. شادباش بزارخانم خانوما خوب وزن بگیره بسپاربخدا

سروقتش میا بغلم🥺ازفکرش بیرون نمیام خیلی بهم سخت میگذره . فقط استرسم اینه سرویکس کمترنشه

میفهممت بهارجان حرف زدن من راحته تاعمل کردن تو ب حرفای من عزیزدلم الان ت ناراحت باشی چ کمکی بخودت میکنی جزسخت کردن مسیرطنزهس ببین روحیت عوض میشه من قول میدم. شبهای برره قهوه تلخ. جوکر. درحاشیه و..... ان‌شاءالله خدا تغییربده  حال بدهممونوباحال خوبش 

انشاءالله بسلامتی بدنیا میاد. ازخودت خبربده حتمامامنتظریم😍😍😍

عزیزدلم زایمان کردم تک به تکتون رو دعا کردم تو اوج اون همه سختی نمی‌دونم حکمت خدا چی بود که زمانی که آدم از درد داره میمیره می‌تونه دعا کنه ولی از خدا خواستم که بتونم به یادتون باشم وواقعا برا همتون دعا کردم کوچکترین کاری بود برای دوستای خوبم انشالله بارداری تک به تکتون رو ببینم انشاالله خاهرای خوبم   

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
من اصفهانم.از هلال احمر خریدم. با بیمه تامین اجتماعی حدود ۷۰۰ شد برای من.دوزش بر اساس وزنه هر چقدر ن ...

من بیمه م نیروهای مسلح و 75کیلوم دکتر زرنانی نوشته20واحد.میترسیدم قیمتا نجومی باشه خداخیرت بده عزیزم.شما کجاییش رو گرفتین

عزیزدلم زایمان کردم تک به تکتون رو دعا کردم تو اوج اون همه سختی نمی‌دونم حکمت خدا چی بود که زمانی که ...

عزیزممممم

خیلی خیلی مبارکه 

چشمتون روشن🤩

دیشب زیارت عاشورا به نیت شما بود❤️

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
فداتشم🥺❤️ بله غربالگری اول اصلا به اینچیزا اهمیت نمیدانم چون پارسال زایمان زودرس داشتم همش برام مرو ...

توکل به خدا کن. میدونم سخته ولی انشاالله اینبار به سلامت بغلش میکنی

سوره حاقه رو بنویس همیشه همراهت باشه.برای جلوگیری از سقط و زایمان زودرس

عزیزدلم زایمان کردم تک به تکتون رو دعا کردم تو اوج اون همه سختی نمی‌دونم حکمت خدا چی بود که زمانی که ...

سلام عزیزدلم خداروهزاربارشکر خیلی خیلی مبارکتون باشه 😍😍😍😍❤️‍🔥🥰❤️‍🔥🥰چشمتون روشن انشاءالله 120سال قلبش براتون بتپه خودتونینی خوبین الحمدلله؟ ممنون ازت ک تواون لحظم ب یادمون بودی مهربونم🥹❤️‍🔥😍🥰عزیزم امروز زایمان کردی؟ طبیعی بودزایمانت؟ 

2810