2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042812 بازدید | 684273 پست
سلام بچها کسی تا حالا قرص دزولست برا کیست خورده؟ من دکترم گفت ۲۱قرص بخور بعد ول کن پریود شی باز ازرو ...

سلام عزیزم اره منم چند دوره خوردم من فقط ۲۱ قرص سفید و خوردم اون ۷ تا عملا بی فایده هست من نمیخوردم بعد ۳نهایت۴ روز پریود میشدم.شما منتظر بمون پریود بشی دوباره روز ۵ شروع کن بسته بعدی بخور من همین کارو میکردم البته من روز دوم شروع میکردم 

سلام بچها کسی تا حالا قرص دزولست برا کیست خورده؟ من دکترم گفت ۲۱قرص بخور بعد ول کن پریود شی باز ازرو ...

عزیزم میشی این داروها یک هفته تاده روز زمان میبره پریودشی من خودم ال دی میخورم 6.7روزبعدمیشم ولی خواهرم3روزبعداتمام قرص بدن بابدن فرق میکنه کاغذو ول کن دکترت گفته 5پریودی بایدبخوری همین کاروبکن گلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میشی این داروها یک هفته تاده روز زمان میبره پریودشی من خودم ال دی میخورم 6.7روزبعدمیشم ولی خوا ...

باشه گلم مرسی پس اگه ده روز زمان داره ک خیالم راحت شد گفتم نکنه کیستم بدتر شده نگران بودم چرا نمیشم 

خیلی وقتها میگم دنیا ترسناکه چطور دلم بیاد بچه طفل معصوم بیارم تو دنیایی به این وحشتناکی با اینکه نم ...

منم این احساس رو‌ دارم با این همه تلاشی که میکنم گاهی فکر میکنم اصلا آماده نیستم بچه داشته باشم به قول تو دنیای بیخودیه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
باشه گلم مرسی پس اگه ده روز زمان داره ک خیالم راحت شد گفتم نکنه کیستم بدتر شده نگران بودم چرا نمیشم

فدات شم انشاءالله میشی میدونی چیه انقداسترس میگیریم بخاطراون عقب جلومیندازیم من خودم 2بارسراسترس نشدم حالااگ بخای جای بری نخای بشی میشی بایدبیخیال باشیم ک اونم سخته 

فدات شم انشاءالله میشی میدونی چیه انقداسترس میگیریم بخاطراون عقب جلومیندازیم من خودم 2بارسراسترس نشد ...

اره واقعا استرس بده من قبل قرصا یک هفته پریود بودم یک هفته پاک باز پریود الان قرصا رو خوردم دیگه پریود نشدم بر عکس اون دفعه ک استرس داشتم چرا همش پریودم الان استرس نشدن و دارم 

بچها ب نظرتون با این ازمایش اسپرم تخمک کشی میکنن یا میفرستن اورولوژیست

ب نظرمن تخمک کشی میکنن ولی میبینی ک دکترا چجوری ی چیزوگنده میکنن همسرم بیرون آزمایش میداد عالی بودولی تومرکزخودشون ازمیداد میگفتن چنگی ب دل نمیزنه انشاءالله همون میشه ک میخوای 

ب نظرمن تخمک کشی میکنن ولی میبینی ک دکترا چجوری ی چیزوگنده میکنن همسرم بیرون آزمایش میداد عالی بودول ...

شما سر در میاری از ازمایش اسپرم ب نظرت خیلی اوضاع بده؟ واقعا نمیدونم چرا انقد شکلشون و مورفولوژیش بده 

منم این احساس رو‌ دارم با این همه تلاشی که میکنم گاهی فکر میکنم اصلا آماده نیستم بچه داشته باشم به ق ...

دنیا ک بیخوده منم بعضامیخوام بخودم دلداری بدم میگم چراخودموانقدعذاب میدم بخاطربچه آخه این دنیا چ ارزشی داره همش دروغه همش گول زنندس هرچی تواین دنیاس ولی باز برمیگردم سرفکرای اولم  بی حیام میگم بچه خوبه😜

شما سر در میاری از ازمایش اسپرم ب نظرت خیلی اوضاع بده؟ واقعا نمیدونم چرا انقد شکلشون و مورفولوژیش بد ...

ن زیاد کلی فهمیدم عزیزدلم. واسه ماهاک میخواییم ای وی اف کنیم خوبه واسه طبیعی مناسب نیس فک کنم مورفو2هست خوبه دیگ واسه همسرمنم همین بود جنینم تشکیل شداوناشستشومیدن ازاینم باکیفیت ترمیشه نگران نباش

اره واقعا استرس بده من قبل قرصا یک هفته پریود بودم یک هفته پاک باز پریود الان قرصا رو خوردم دیگه پری ...

منم همینم همیشه زودپاک میشدم عکس رنگی میخاستم برم پاک نمیشدم 😤خداب فریادمون برسه. الان سمت راستم ازگودی کمرم تا پایین ب اس ن م دردمیکنه اصلانمیتونم این کجای دلم بزارم میگم نکنه لگنم التهاب داره این باعث مایع رحمم میشه باورمیکنی ب همه چی شک میکنم بخاطراین مایع یاروماتیسممه. آخه ی دردندارم ک زودعلتوپیداکنن همه چیم بهم پیچیده مثل گل کلم😆

منم همینم همیشه زودپاک میشدم عکس رنگی میخاستم برم پاک نمیشدم 😤خداب فریادمون برسه. الان سمت راستم از ...

عزیزم درکت میکنم واقعا خدا کمکمون کنه منم چند ماهه میخام انتقال بدم کنسل میشه یا ضخامت رحم بالاس یا کیست دارم 

2810