2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042857 بازدید | 684276 پست
نه متاسفانه دکتر ivf ام که یه جورایی حرف اولو تو اصفهان میزنه تاکیدش روی کیفیت جنینه هر بار که منفی ...

انشالله قسمت باشه طبیعی باردار بشی عزیزم 

ناامید نشو 

تاحالا پردنیزولون نداشتی ؟

خداجونم شکرت       
ان شالله خیره براتون عزیزم،من یکشنبه باید برم سونو چون اون امپول رو زدم دکتر کفت فعلا پریود نخواهد ش ...

متوجه شدم من داروهام شروع شده ولی یکم شبیه پانکچر داروهای انتقالم 

لتروزول و سینال اف هم دارم 🥲

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان خوبم نذر کردم برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله به برکت این دعای بزرگ لطف و رحمت خدا شام ...

سلام لیلا جان خیلی ممنونم که اسم من رو تو لیست دعاتون گذاشتین ان شاالله ثوابش برگرده به خودت و کوچلو قشنگتون 😍❤️ ان شاالله بارداری راحتی رو بگذرونید 🤲🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزدلم انشاءالله این مشغله هات تبدیل ب خوشیهای بی پایان بشه. آره واقعا نیازه آدم بخودشم برسه م ...

مرسی عزیز دلم ان شاالله برای شما هم همینطور بشه 😍 آره واقعااا 😃🤭🙃 ااا چه خوب ژن چاقی ندارین که کاش منم نداشتم هی هر روز چاقتر میشم 🤣😂 برای سنگ کیسه صفرا اذیت شدین خیلی ؟ من خواهر ندارم باید یه فکر دیگه کنم براش😆 🫠😎

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
فدات بشم من همچنین❤️‍🔥🥰😍ن عزیز 17مردادنوبت دارم ب امیدخدا دل تودلم نیست ببینم دکترعلیرضایی نظرش چ ...

به سلامتی ان شاالله که بتونن تشخیص بدن از چی هست و برطرفش کنن . دکتری که پزشک خودتون معرفی کردن چی؟ پیش ایشون نمیرین؟

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴

چله زیارت عاشورا هدیه به شهدا

شب نوزدهم🖤

به نیت حاجت روایی @   

@اهسته    

۱_ فردایی روشن🏴

۲_🏴 رادیس۱۲

۳_ rose_710🏴

۴_ ‍alaae🏴

۵_ سپیدارجوجو🏴

🏴۶_رکسانا۱۴۰۰

۷_houra1400🏴

🏴۸_پروانه۲۲

🏴۹_داداشممم

🏴۱۰_زین

۱۱_happygirls🏴

12_نگار80🏴

13_عبدالواحد🏴

۱۴_یامنان🏴

۱۵_پونه۰۰🏴

۱۶_فطررس🏴

۱۷_tamana366🏴

18_favali🏴

19_اهسته🏴

۲۰_Artin_arsen_artina

21_poweroflove

22_آسمانیترینم

۲۳_نیاز6973

24_هدیه۹۹

۲۵_zohrehjafari

۲۶_ssseffat

۲۷_سمی64

۲۸_5golnarges

29_نهال6467

30_ونوشه۶۶ _زهرا

۳۱_زلیخاه۱۴۰۲

۳۲_marshmaloo

۳۳_پروانه۲۱

۳۴_شیلا۲۸

۳۵_آوا66آریا

۳۶_الا11543

۳۷_هیوا666

۳۸_nesa66

۳۹_atefeh88

۴۰_ atitalebi

۴۱_shervin68

42_avaaajon

43_بانو۱۱۳

۴۴_گل_ نقره

۴۵_mahdis1390mm

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
دوستان خوبم نذر کردم برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله به برکت این دعای بزرگ لطف و رحمت خدا شام ...

سلام دوست خوبم.

نمیدونم چرا پیامتون رو که دیدم احساس کردم شما یه جور خاصی قراره با این چله حاجت روا بشین،یجوری شدم اصلا.

میشه لطفا اسم منم اضاف کنید؟

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
نه عزیزم به هیچکس نگفتیم وقتی سه قلوها سقط کردم همه پیشنهاد ای وی اف میدادن بهم یعنی ما میدونیم تو ک ...

سلام عزیزم.شبت بخیر.

میدونم اصلا سوالم سوال خوبی نیست،اما همیشه فکر میکردم شما سه قل به دنیا آوردین.

سه قلوهاتون باهم سقط شدن؟چند هفته بودین؟دکتر علتشو چی گفت؟

بازم ببخشید توروخدا،اگه دوست نداشتی اصلا جوابمو نده اشکال نداره🌺

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...

لیلا جان ممنون میشم منم قابل بدونی🙏🏻

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
سلام بچه ها..راهکار بم بدین..دخترم عادت کرد ب شیشه شیر..سینمو نمیگیره..چکار کنم.از بس شیر دوشیدم دیگ ...

سلام ماهور جان تبریک میگم عزیزم،قدم گل دخترمون پر خیر و برکت

عزیز دلم سعی کن حسابی به خودت برسی،شاید یه کم حساس شده باشی شاید زود دلت بگیره 

اما بدون میگذره،از ماه بعد ایشالا همه چیز رو روال میفته،کلی فیلم بگیر از نی نی

من تجربه خودمو بهت میگم

من با قطره چکون یا سرنگ شیر می ریختم رو سینم تا پسرم مک بزنه 

با مک زدن شیر میاد،هر چی بیشتر مک بزنه بهتره

اگه سینه رو نگرفت قطره اد که بهش میدیو بزن رو نوک سینه

من کیسه اب گرم میذاشتم رو سینم

تو روشویی سینمو با اب ولرم میشستم 

قرص لاکتاول هم میخوردم

ببین نی نی معده کوچیکی داره،نگران نباش فقط کافیه به اندازه یه قاشق چای خوری بخوره

اینکه مدام مک میزنه از غریزه میاد،تنها کاری که بلد هست مک زدن هست

رفته رفته شیرت زیاد میشه

سلام دوست خوبم.نمیدونم چرا پیامتون رو که دیدم احساس کردم شما یه جور خاصی قراره با این چله حاجت روا ب ...

عزیزم ایشون حاجت روا شده و مامان شده

داره برای حاجت روایی بقیه دوستان میخونه. ازبس مهربونه 

قربوت گلم..چشم‌نازنینم🥰اگه بدونی مامانم چقد ذوق کرد..چون میدید شبا چطو‌اذیت بودم.گفتم دیگه دیسک کمر ...

ماهور جان حتما حتما حتما بالشت شیردهی بگیر،یعنی من کمرم داغون بود،بالشت شیردهی معجزه کرد برام

سلام نهال قشنگم😍 چطوری دخترنهال جون من با دکتر عنایت الله ایزدی پیش میرماصفهان هستن ، اسپرم اهدایی ...

الهی دورت بگردم،ایشالا به حق همین ماه،به حق دل شکستت،حاجتتو بگیر فاطمه،میدونم که میشه

عزیزم شما خیرشو فهمیدی؟!من چرا نمیفهمم این سختی ها چه خوبی برام داشته! جز اینکه هر روز حالم بدتر شده

عزیزم ببخشید که من هم جواب میدم،منم تو شرایط سخت بودم

دوبار بارداری خارج رحم و خارج کردن لوله هام،نتیجش شد نازایی مطلق

خیلی ناراحت بودم

یه روز تو مطب خانمی رو دیدم که گفت لوله های رحمش انگار یه نوع سم تولید میکنه یا سمی شده (دقیق نوع بیماریش یادم نمیاد)و مجبور شدن درش بیارن و خداروشکر میکرد که فهمیدن

اون روز بود که به فکر رفتم که شاید هزار علت وجود داره که من نمیدونم 

عزیزم ببخشید که من هم جواب میدم،منم تو شرایط سخت بودمدوبار بارداری خارج رحم و خارج کردن لوله هام،نتی ...

آره عزیزم منم خیلی ازین حرفها به خودم میزنم ولی باز فرداش دلم میگیره و یه عالمه سوال میاد سراغم!

الان باردارین؟

2810