2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042896 بازدید | 684276 پست
بچه ها اثر خراش بعد چه‌ مدت از بین می‌ره ؟ چه مدت قبل انتقال انجام بدن خوبه ؟

سه ماه می مونه.

سیکل قبل انتقال انجام میدن.

من یک هفته به پریودم انجام دادم. بعدش پریود شدم ک رفتم توی سیکل.

برای من متاسفانه نتیجه نداشت.ولی دکترم میگفت تا نود درصد بعدش بارداری اتفاق می افته. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

من تقریبا نزدیک دو هفته نبودم برا همین خیلی از تاپیک عقب افتادم. الهی روزی همتون کربلا بودم😭. و خدا ...

زیارات قبول قشنگم حاجت روا باشی انشاالله سال دیگه بچه بغل🙏🙏😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتری که پیشش انجام دادم گفت حداقل ده روز به پریود بعدیت مونده باشه،همون پریودی که داروهای آی وی اف رو قراره شروع کنی

سلام دکتر من که میگه تا یک سال میمونه البته همراه با هیستروسکوپی انجام میده. 

برای شما با هیستروسکوپی هست یا فقط خراش؟ سیکل قبل انتقال دکترخراش میده

من چرا پیام توروجاانداختم عزیزدل دورت بگردم زیارتت قبول باشه ان‌شاءالله خودامام حسین شفاعتت کنه. ازد ...

😘😘😘❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
زیارت قبول عزیزم😍😍هممون این حرفا برامون اشناس یبار یکی از فامیلا اونم سر دیگ آش نذری بهم گفت حتما ...

واااای کوبوندیا جوابشو😂

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم زیارتت قبول باشه ان شاالله مکه و کربلا رفتنت با نی نی سال دیگه ❤️🤲🤲🤲 اتفاقا به فکرت بودم که ...

قربونت برم عزیزم ان شاالله برا همتون🥺

زیارتت قبول عزیزم،ممنونم

❤️😘

سلام عزیزم زیارتت قبولخوش به حالت. منم خیلی دلم کربلا میخواد. انشاالله روزی هرساله ت باشه

قربوووونت برم ان شاالله سال دیگه با نی نی گلت میری😍

سلام عزیزمقبول باشه زیارتت🌹خوشا ب سعادت بانووووان شاءالله مکرر دعوت بشی 🤲🏻ممنون از اینکه یادمون ب ...

قربوووونت برم مهدیه بانو❤️😘

ان شاالله هر ساله روزی هممون

زیارتت قبول عزیزم التماس دعا❤️

😘😘❤️

بچه ها فیزیوتراپی رحم از کی باید شروع بشه؟

موقع پریودی هم انجام میدن؟

من میخواستم این ماه برم ک عقب افتاد دیگه. و به موعد پریودمم کم مونده

سلام دکتر من که میگه تا یک سال میمونه البته همراه با هیستروسکوپی انجام میده. برای شما با هیستروسکوپی ...

برا من همراه با هیستروسکوپی هست

یعنی با هسیترو باشه اثرش بیشتر میمونه ؟ 

چه فرقی دارن مگه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

اینجا دکتر زرنانی برای کسی 

قرص Quercetin 400 mg 

قرص  Sitagliption 100 mg تجویز کرده ؟ 

اینا برای چی هستن ؟ 

برای من نوشته اما sitagliption برای قند هست که من قند ندارم 

اون یکی برای چیه ؟

دکتر زنانم اینارو تایید نمیکنه میگه نمی‌دونم برای چی نوشته با مسئولیت خودش بخور ،عوارض داشته باشه به‌من ربطی نداره

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
گزینه عرق سوز شدن هم هست عفونت برین دکتر برطف بشه تا زمان انتقال خوب بشید برای خارش سطحی من پماد تر ...

رفتم دکتر و برطرف نشد 

نمیدونم دکترمو عوض کنم

حالا یه سوال

من باید وزن کم کنم؟

خیلی چاق شدم و رعایت غذایی گرمی و سردی ندارم

😉

2810