2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042948 بازدید | 684276 پست
سلام عزیزممن امروز دوباره بتا دادم عددش شد ۱۰۰۸دکتر دوباره گیر داد که برم سونوسونو کردم ساک جنین دید ...

سلام عزیزم. نه اول ساک بعد کیسه زرده

انشاالله سونو بعدی که بری کیسه زرده هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴چله زیارت عاشورا هدیه به شهداشب سوم🖤به نیت حاجت روایی @rose_710 ۱_ فردایی ...

ممنون مهتاب جون ،تو که هیچ وقت ما رو فراموش نمیکنی و بخصوص تو این ماه عزیز این دعاهات برامون قوت قلبه ،واقعا از صمیم قلب ازت ممنونم 

خدا حاجت دلت رو بده دوست گلم و عاقبت به خیر بشی ♥️🙏

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ای جان مبارکه.ایشالله تا آخر بارداری خوبی داشته باشی

انشا الله مهربونم

علی اصغر امام حسین نگهدار بچه ات باشه 

انشاالله به حرمت این روزهای عزیز تمام بچه های ای تایپیک پشت هم معجزشو خداوند رو ببند و سال دیگه همین موقع کوچولوهای نازشون بغلشون باشه الهی آمین 

سلام احوال شما.چطوری با تهوع...بهتر شدی؟؟

سلام عزیزم. یه چیزی که میخورم حالم یه جوری میشه. از همه چیز بدم میاد

از آدم ها بدم میاد.حال و حوصله ندارم و کلافه هستم و ناامید

اصلا حال روحی خوبی ندارم

بعضی بچه ها ابنجا یادشونه من دوسال پیش آخرین انتقالم انجام دادم تاریخش افتاد باسفراربعینمهمه گفتن جا ...

خداروشکر عزیزم

من الان پنج شش ساله اربعین رفتم کربلا،هر سری قبل رفتن به شوهرم میگم دیگه فکر کنم امسال باید تنها بری چون من باردار میشم ولی باز نمیشه و نشده تا الان، معجزه چیزیه که منم بهش احتیاج دارم  

یه وقتایی هم از خودم بدم میادشما درچه حالی؟

کامل درکت میکنم.من چون کارمندم خیلیییی اذیتم مدام اعصابم قاتی هست اما باید پنهان کنم.صبح بیدار شدن بشدت سخته.و نمک گذاشتم کنارم میریزم تو دهنم ...از همش بدتر چکاب دادم عفونت اداری بود سفکسیم داده .گوارشم هم ریخته بهم .کامل میفهممت .امیدوارم بخیر بگذره .لعنتی خاطره سقط قبلی ولم نمیکنه..برات دعا میکنم طعم شیرین پس از سختی ها رو زمستون بچشی 

خداروشکر عزیزممن الان پنج شش ساله اربعین رفتم کربلا،هر سری قبل رفتن به شوهرم میگم دیگه فکر کنم امسال ...

آتی جونم خوبی عزيزم انشاءالله توام معجزه میبینی ب زودی زود قربون قلب پاکت بشم بسلامتی کی انتقال میدی؟ چ کارایی کردی واسه این سری بجزخراش؟ 

2810