2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043271 بازدید | 684295 پست
انشاالله بسلامتی مگه سزاربن نمیکنی ؟دکتر من گفت هفته های اخر بیا مطبم مرکز نیا برا سزارین ۳۸هفته و ۳ ...

خوشبحالتون ک هوا سرده..ما خوزستان اتشینیم..اونروزی رفتم مای بی بی گرفتم حالم بد شد از گرمی.و سریع برگشتم خونه..وای موقع روز ک نمیشه بریم بیرون..

ایقد عصبی میشیم از گرما..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اوایل بارداری ک لکه بینی گرفتم.انوکسا رو‌برام قطع کردن..قبل از پرگناکر ی قرصی مشابه خودش میخوردم ...

همون بهتر که یه روز  درمیون خوردی هم این فولیک داره هم اون آهن که داشتی ولی پرگناکر بدون مواد افزودنی هست بهتر از بقیه هست فم استایل میخاستم بخرم دیدم پارابن،داره ،  منم همینجوری میخورم پرگناکر و فعلا ببینم میسازه بهم

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
راستش من که روزی دوتا داخل ی سرنگ میزدم و لکه بینیم ک قطع شد دکتر گفت قطعش کن..من همزمان شیافم میزدم ...

حالا میخای بیاد نمیاد 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
انشاالله بسلامتی مگه سزاربن نمیکنی ؟دکتر من گفت هفته های اخر بیا مطبم مرکز نیا برا سزارین ۳۸هفته و ۳ ...

با موسی پور سزارین می‌کنی ؟ 

چقدر هزینه میگیره ؟ بین الملل عمل میکنه؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
با موسی پور سزارین می‌کنی ؟ چقدر هزینه میگیره ؟ بین الملل عمل میکنه؟

نمیدونم فعلا تصمیم نگرفتم با لیلا صادقی حرف زدم ۷ تومن برادخودش میخواد هزینه بیمارستانو نمیدونم تو بیمارستان شهریاره این سری رفتم باید ازشون راهنمایی بگیرم ببینم کدوم کارشون بهتره

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
منم ۱۴ ماه هست بی وقفه مطب دکتر و دنبال دارو و انواع عمل ها..برای منم دعا کن

عزیز دلم انشالله بحق امام رضای غریب خدا بدون دارو  درمان بهت بچه سالم صالح بده الهی آمین💙💚

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
راستش من که روزی دوتا داخل ی سرنگ میزدم و لکه بینیم ک قطع شد دکتر گفت قطعش کن..من همزمان شیافم میزدم ...

همون دیگه حسابی جاش سفت شدا

اگر میخوای طبیعی بیاری حسابی پیاده روی کن

پله بالا پایین کن

تحرکت زیاد باشه

2810