2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043370 بازدید | 684309 پست
یعنی انتقال سوم هستم الان

انتقال سومتون مثبت شده؟؟؟الان باردارین

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

قربونت عزیزمانشاالله به حق این روز عزیز به حق مولامون امیر المومنین شماهم مثبت میشی و بارداری خوبی ر ...

حتماان شاءالله یه بارداری سالم و بچه سالم صالح بیاد بغلت

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزمانشاالله به زودی بیای خوشحالمون کنی

دورت بگردم انشاءالله. عزیزم ازطب سنتی اطلاعات داری ب نظرت مایع تورحمم ازچی میتونه باشه؟ من خودم انقد ب سنتی رفتم ی چیزایی میدونم حدسم سردی رحمه ولیکن رحمم شکمم گرمه ازبیرون دست میکشم ب نظرت چیکارکنم

دورت بگردم انشاءالله. عزیزم ازطب سنتی اطلاعات داری ب نظرت مایع تورحمم ازچی میتونه باشه؟ من خودم انقد ...

نمیدونم که از چی هست.

ولی اگر فکر میکنی از سردی رحم هست برای گرم شدنش و دفع سمومش جهت تمیز کردنت از نوره استفاده کن و بعدش حنا بذار.

زیردلت که جای رحم هست رو با روغن گرم چرب کن

همیشه پاهات گرم باشه تا خون گرم به رحمت برسه چون خون از کف پا به رحم میره

موقع عادت و بلافاصله بعداز نزدیکی حمام نرو چون باعث سرد شدن رحم میشه

نخودآب و فلافل خونگی که خودت درست کنی زیاد بخور هم مقوی برای خودت هم رحم رو گرم و مقوی میکنه

ورزش کن مخصوصا پیاده روی و دویدن که باعث عرق کردن و سرخی چهره ت بشه اینجوری شروع میکنی به خونرسانی خوب و ماکسازی.

وقتی عادت میشی اولین خونی که ازت خارج میشه چه رنگی هست؟

شما اصفهان زندگی میکنی؟ 

سلام دوستان ،،،من تا حالا انتقال جنین فریز نداشتم تمام انتقال هام فرش بوده الان سوالم اینه از روز دوم پریود که برای شروع سیکل انتقال میریم دکتر  تقریبا چند روز بعدش انتقال میدیم ؟؟؟ سیکل انتقال هم مثل سیکل پانکچر کوتاه و بلند داره ؟ یعنی ممکنه مثلا بگن یک ماه ال دی بخور ماه بعد بیا یا نه ؟؟؟ چه داروهایی تو سیکل انتقال عموما تجویز میشه؟ امپول هم هست؟

سلام دوستان ،،،من تا حالا انتقال جنین فریز نداشتم تمام انتقال هام فرش بوده الان سوالم اینه از روز دو ...

سلام عزیزم 

برای من اینجوزی بود که ۱۴تا ۱۸ سیکل رفتم سونو کرد بعد ال دی داد و مکمل هم که میخوردم.گفت از۳ پریود ال دی بخور و وقتی عادت شدی ۱تا۳ بیا وقتی رفتم از سوم استرادیول رو شروع کردو دوباره چند روز بعدش رفتم و سونو کرد و با توجه به ضخامت تاریخ انتقال رو میگن. از چندروز به انتقال هم پروژسترون رو شروع کردم تزریق

من انتقال اولم ۱۶ سیکل بود.انتقال دومم ۱۲سیکل بود.این انتقالم هم ۱۹ سیکل بود. بستگی به وضعیت رحم داره.

عزیزم نخودآب و شیربادام زیاد بخور.

من دکتر انتقال اولم و دومم یکی بود آمپول انوکسا و شیاف پروژسترون رو از قبل از انتقال شروع کرد

دکتر انتقال سومم پروژسترون از چندروز به انتقال .شیاف از روز انتقال.انوکسا از ۳روز بعداز انتقال شروع کرد

مدلم فرق داره اگ نزنم استرس میگیرمامروز زدم خیالم راحت شد 😁

خوب پس هر جور که راحتی انجام بده که استرس نگیری مهم هم همینه ❤

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم فک نکنم. شایدبخاطرتغییرات فصلی اینطورشدی چون من تغیرات فصلی اینطورمیشم

احتمال داره ..بخاطر کارای مربوط به ivf انقدر به سیکلها و وضعیتم حساس شدم که نگو 😂😑

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم برای من اینجوزی بود که ۱۴تا ۱۸ سیکل رفتم سونو کرد بعد ال دی داد و مکمل هم که میخوردم.گفت ...

مممنونم عزيزم از راهنماییتون، شیر بادوم و نخود آب از الان بخورم یا وقتی استرادیول شروع شد؟ مکمل چی بخورم؟ بعضی ها میگن قرص فرتیل سی ام خوبه نظر شما چیه ؟

2810