2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترای قشنگم که رفتن سونو شرایط خوب بوده تبریک میگم انشالله همیشه شادی

عزیزایی که نگران نینی هاشون هستن انشالله چیزی نیست و بارداری سالمی رو تا اخر داشته باشین

عزیزی که سیکلش کنسل شده متاسفم تجربه ی بدیه منم کشیدم درک میکنم انشالله سری بعدی دست پر بیای خونه

خاله ی مهربونم الاجون تبریک میگم انشالله بگیره بمونه برات و زایمان راحتی داشته باشی

ببخشید تک تک ریپ نکردم 

انشالله بهترین ها براتون رقم بخوره 😍🤍

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم بهت تسلیت میگم انشاءالله جاشون بهشت و غم اخرتون باشه 🖤

قربونت برم عزیزکم

انشالله تو خونتون شادی جاری باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیز دلم😢 هروقت حالت مساعد بود بخون  میتونی به نیت افراد باقیمونده تا همون ۴۰ روز بخونی ❤ ...

ممنونم عشقم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راستی 😁 از چیزی که نگرانش بودم سرمون اومد

امشب سوم عزیزم بود

اووووف نگم که چه دعوایی شد😂💔

دیگه تعریف نمیکنم که چی شد فقط کلی گفتم در جریان باشید🤪

ولی قلبم هزار تیکس

راستی میدونستید مامانبزرگام باهم خواهربودن😍

اقاجونامم برادرن🥰

جنگ جهانی بین دایی هام مامانم ، عمم بود

دایی و همین عمم باهم ازدواج کردن بچه دارن🤪

انقد شیر تو شیریم ما

نصبت های اینطوری زیاد داریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام مهتاب جونم خوبی دخملی خوبه ؟ آره عزیزم دارم ولی واقعا امیدی ندارم چون bهستن 

خدا بزرگه آترین

چی بگم که خیلی سختی کشیدی و خدا میتونه با معجزه ش دلت رو شاد کنه 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ان شاءالله خدا تقدیرت رو زیبا بنویسه و امروز روزی باشه که بچه هات رو برای همیشه میاری پیش خودت ،، ان ...

قربوووونت برم عزیزم 😘 ان شاالله حاجت روایی هممون باشه❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عیب نداره گلم انشالله نتیجه مثبت میگیری این چیزارو فراموش میکنی من روزی ک رفتم برا انتقال با کلی اعص ...

الهی شکر. خدا حفظش کنه برات عزیزم❤️😘

توکل ب خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها من از سردرد دارم میمیرم. از دیشب افتضاح درد می کنه فک میکردم صبح ک بیدار بشم تموم شده باشه ولی همچنان درد داره. هیچ کاری نمیشه کرد؟ من میگرن هم دارم

بسلامتی فاطمه جان الهی امروز روز اول مادرانگیت باشه برای سالهای سال و تا ابد❤️

🥺😭😭😍😍😍😘😘 قربوووونت برم مهتاب جون. ان شااالله با دعای شما . ان شاالله خیییلی زود اینجا هممون  فقط از بچه داری و... حرف بزنیم. 

فاطمه جانم مبارکت باشههههه نی نی هارو آوردی خونه ایشالا تا همیشه کنارت بمونن  ۹ ماه دیگه به س ...

قربوووونت برم نهال جون❤️❤️❤️😘 ای جانم ان شاالله.ان شاالله خییییلی زود بابت سورپرایز قشنگ خدا، من بهت تبریک بگم عزیزم❤️

سلام مهتاب جونم خوبی دخملی خوبه ؟ آره عزیزم دارم ولی واقعا امیدی ندارم چون bهستن  

سلام عزیزم خودتم می‌دونی اصلا ب گرید نیس من غیر ی بار همیشه جنین هام a  بودن ولی منفی میشدم. و شکر خدا بچه ها خیلی هاشون با b و حتی c, مثبت شدن.

عزیزم بسلامتی انشاالله پر خیر برکت 

❤️❤️❤️😘😘😘