2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترای قشنگم که رفتن سونو شرایط خوب بوده تبریک میگم انشالله همیشه شادی

عزیزایی که نگران نینی هاشون هستن انشالله چیزی نیست و بارداری سالمی رو تا اخر داشته باشین

عزیزی که سیکلش کنسل شده متاسفم تجربه ی بدیه منم کشیدم درک میکنم انشالله سری بعدی دست پر بیای خونه

خاله ی مهربونم الاجون تبریک میگم انشالله بگیره بمونه برات و زایمان راحتی داشته باشی

ببخشید تک تک ریپ نکردم 

انشالله بهترین ها براتون رقم بخوره 😍🤍

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم بهت تسلیت میگم انشاءالله جاشون بهشت و غم اخرتون باشه 🖤

قربونت برم عزیزکم

انشالله تو خونتون شادی جاری باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیز دلم😢 هروقت حالت مساعد بود بخون  میتونی به نیت افراد باقیمونده تا همون ۴۰ روز بخونی ❤ ...

ممنونم عشقم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راستی 😁 از چیزی که نگرانش بودم سرمون اومد

امشب سوم عزیزم بود

اووووف نگم که چه دعوایی شد😂💔

دیگه تعریف نمیکنم که چی شد فقط کلی گفتم در جریان باشید🤪

ولی قلبم هزار تیکس

راستی میدونستید مامانبزرگام باهم خواهربودن😍

اقاجونامم برادرن🥰

جنگ جهانی بین دایی هام مامانم ، عمم بود

دایی و همین عمم باهم ازدواج کردن بچه دارن🤪

انقد شیر تو شیریم ما

نصبت های اینطوری زیاد داریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام مهتاب جونم خوبی دخملی خوبه ؟ آره عزیزم دارم ولی واقعا امیدی ندارم چون bهستن 

خدا بزرگه آترین

چی بگم که خیلی سختی کشیدی و خدا میتونه با معجزه ش دلت رو شاد کنه 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ان شاءالله خدا تقدیرت رو زیبا بنویسه و امروز روزی باشه که بچه هات رو برای همیشه میاری پیش خودت ،، ان ...

قربوووونت برم عزیزم 😘 ان شاالله حاجت روایی هممون باشه❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عیب نداره گلم انشالله نتیجه مثبت میگیری این چیزارو فراموش میکنی من روزی ک رفتم برا انتقال با کلی اعص ...

الهی شکر. خدا حفظش کنه برات عزیزم❤️😘

توکل ب خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها من از سردرد دارم میمیرم. از دیشب افتضاح درد می کنه فک میکردم صبح ک بیدار بشم تموم شده باشه ولی همچنان درد داره. هیچ کاری نمیشه کرد؟ من میگرن هم دارم

بسلامتی فاطمه جان الهی امروز روز اول مادرانگیت باشه برای سالهای سال و تا ابد❤️

🥺😭😭😍😍😍😘😘 قربوووونت برم مهتاب جون. ان شااالله با دعای شما . ان شاالله خیییلی زود اینجا هممون  فقط از بچه داری و... حرف بزنیم. 

فاطمه جانم مبارکت باشههههه نی نی هارو آوردی خونه ایشالا تا همیشه کنارت بمونن  ۹ ماه دیگه به س ...

قربوووونت برم نهال جون❤️❤️❤️😘 ای جانم ان شاالله.ان شاالله خییییلی زود بابت سورپرایز قشنگ خدا، من بهت تبریک بگم عزیزم❤️

سلام مهتاب جونم خوبی دخملی خوبه ؟ آره عزیزم دارم ولی واقعا امیدی ندارم چون bهستن  

سلام عزیزم خودتم می‌دونی اصلا ب گرید نیس من غیر ی بار همیشه جنین هام a  بودن ولی منفی میشدم. و شکر خدا بچه ها خیلی هاشون با b و حتی c, مثبت شدن.

عزیزم بسلامتی انشاالله پر خیر برکت 

❤️❤️❤️😘😘😘