2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
من زمزمه میکنم نامت را.. تو آرام کن قلبم را..🌱 یالله..🕊❤️  خـ♡ــدا از غـصه‌هات بـزرگتره.. ...

فاطمه عزیزم یه دنیا ممنونتم،الهی بزودی خدا دلتو شاد کنه😘😍

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شااالله خیلی راحت فارغ بشی و نی نی گل رو بغل بگیری و با دل خوش و لب خندون برید خونه😍 مث همیشه خ ...

من قربونت برم،الهی آمین،چشم حتما بیادتونم عزیزم

انشالله زایمان راحتی باشه و درد سزازین کمی داشته باشی و بچه خوشگلت بغل بگیری تمام این روزها و سختی ...

عزیز مهربونم یه دنیا ممنون از دعاهای قشنگت،فدات شم الهی شما هم این روزا رو با بهترین خاطرات سپری کنی و بسلامت فارغ بشی🥰😘😍

ووییی عزیزم😍.فردا فارغ میشی بسلامتی عزیزم... تن دوتاتون سلامت عزیزم.

عزیز دلم،مهربونم،ممنونم،ایشالا شما بسلامت این مدت رو سپری کنید نی نی قشنگمون بغل کنی

قربوووونت برم عزیز دلم😭😘😘❤️ دلم خوشه به دعاهاتون❤️ انقد چشمم ترسیده همش میگم ینی میرسم ب انتقال.

فکرای منفی ممنوع🤪🫀

معلومه ک میرسی و مثبت میشی

انشالله میمونه برات تا اخر قشنگ من

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فاطمه عزیزم یه دنیا ممنونتم،الهی بزودی خدا دلتو شاد کنه😘😍

♥️♥️♥️😘😘😘😘

نری فراموشمون کنیا🤪

انشالله با عزیز دردونت لحظه های خوشی داشته باشی

دلت شاد و لبت خندون باشه عزیزم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

@فردایی_روشن     خصوصی

دورت بگردم مهربونم ♥️😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من قربونت برم،الهی آمین،چشم حتما بیادتونم عزیزم

😘😘😘❤️برو ب سلامت عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فکرای منفی ممنوع🤪🫀 معلومه ک میرسی و مثبت میشی انشالله میمونه برات تا اخر قشنگ من

چشم😅😘😘❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
♥️♥️♥️😘😘😘😘 نری فراموشمون کنیا🤪 انشالله با عزیز دردونت لحظه های خوشی داشته باشی دلت شاد و لبت ...

منو نی نی هیچ وقت خاله های مهربون اینجارو فراموش نمیکنیم،اینجا مثل خونم هست،تنها جایی هست که نگرانی هامو استراسامو حسرت و ارزوهامو گفتم و درک شدم،خیلی همتونو دوست دارم اگه شماها نبودید نمیدونم چجوری میگذشت🥺

@joooodi     سلام عزیزم بسلامتی فارغ بشی با جوجه ت بیاین خونه خیلی‌ التماس دعا دارم 💗♥ ...

اترین عزیز و مهربونم،از ته دلم از خدا میخوام خیلی زود همچین روزی برات برسه ابجی

حتما بیادتم خواهر❤️