2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045836 بازدید | 684484 پست
قربون دل پر دردت انشاالله خدا خودش یه مرهم بذارا رو دلت که آب روی آتیشت باشه

😭😭😭😭😭😭😭😭

آی گفتی الهی آمین الان من فقط یه معجزه میخوام خدایا

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خانمای که مثبت شدین روز انتقال تا ازمایش چیا خوردین؟؟؟؟؟ البته من خودمم  انتقال دادام ولی یادم ...

عزیزم من شیرسویا ،نشاسته ،لوبیا سبز،مربای به،سوپ پای مرغ😐خوردم

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام فدات شم. من اصلا از خودم ناراحت نیستم اصلا ولی خواهری از آینده ای که هنوز نیومده نگرانم این دار ...

سلام عزیزم من از خیلی وقت پیش اسم شما رو اینجا دیدم وخیلی ناراحت شدم ک داداشتون رو از دست دادید قطعا سخت بوده و هست  ولی نمیدونستم چی ب سر زندگی شخصیت اومده  واقعا همه ی چیزای رو ک گفتید ب عنوان ی زن درک میکنم هیچ کلمه ای رو نمیتونم بگم ک از غمت کم کنه ولی از ته قلبم از خدا میخام راه ارامشتو پیدا کنی و ی روزی میاد غم هاتو میشوره میبره و مطمئنم اون روز میرسه برات خودتونباز.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....

بچه ها

اونایی که متاسفانه تجربه سقط داشت میشه راهنمایی کنن

وقتی میوفتن رو خونریزی و درد

بعد لخته بزرگ میاد یا نه

من از دیشب افتادم رو خونریزی شدید

ولی همش اب و خون بود

تا الانم درد کمر و زیر داشتم

الان که صبح رفتم دستشویی 1 چیز بزرگ حدودا 5 سانت مثل لخته بود افتاد

از بعدش دل درد و کمردردم خیلی کم شد

یعنی بچه ام افتاد?

سلام عزیزم آره راس میگی اینم هست. توکل ب خدا تا ببینیم فردا دکتر چی می گن[/QUOTE]

[QUOTE=328050254]سلام عزیزم آره راس میگی اینم هست. توکل ب خدا تا ببینیم فردا دکتر چی می گن

انشاالله خیره عزیزم

من روز انتقال برام زده بود زیر 50 سه روز بعد باید میدادم که بخاطر پله نرفتم

منفی شدم.کع کاش رفته بودم هی ربط نمیدادم که نکنه پرژسترونم کم بود هر 12ساعت ی شیاف و ی  امپول 

بچه ها اونایی که متاسفانه تجربه سقط داشت میشه راهنمایی کنن وقتی میوفتن رو خونریزی و درد بعد لخته ...

عزیزم خودتو ازیت نکن لخته ی قرمز بود؟

بچه مشخص اگه مثل لخته ی پریود بوده ولی بزرگتر نه جنین نبوده انشاالله

جنین بافتش سفته تو دست له نمیشه 

سلام گلم ممنون از همدردیتون. انشالله به زودی زود شما هم نتیجه بگیری و مشکلات هم کم بشه و همه دردایی ...

ممنونم عزيزم،  اون انتخابشو کرد امیدوارم شما هم بعد از گذشت زمان بتونید بهترین انتخاب‌هارو برای زندگیتون داسته باشید ، انشالله هميشه موفق باشید و این بحران بتونید پشت سر بزارید

خانما سلام کسی بوده بعد از انتقال جنین حالا وقتی مثبت شد بعدش با موتور بیرون بره خیلی لازمه جوابم رو بدید لطفاً من راه سرکارم دوره با ماشین خیلی مجبورم با موتور برم کسی بوده موتور سوار شده باشه

عزیزم🥺🥺🥺🥺🥺😭😭😭😭 قشنگ گفتی منم با همین امیدا تا الان زنده موندم خدایا هیچ کس مثل من نشه 😭😭 ...

سارای قشنگم شرایطت فوق سخته ... ولی بدون تو تنها کسی نیستی که این موقعیت هارو داری

نمونه ی بارزش مامانم الان چندین ساله خونه مجردی داره و هرچی ام دعا میکنم تو تقدیرش ازدواج باشه فعلا نبوده..

غیر امسال سال های گذشته کاملا تنها بوده...

امسالم بعد فوت مادربزرگم ، پدر بزرگم میاد پیش مامانم 

ولی بازم تنهان چون آقاجونم شب کاره مامانم روزکار فقط یکساعت همو میبینن...

مامانم از ۵ صبح بیدار میشه گاهی ام ۹ شب می‌خوابه

منو مامانم از امسال تو یه ساختمونیم ولی بازم انگار پیشش نیستم... 

اینارو گفتم صرفا جهت همدردی و درد دل 

مامانم متولد ۶۰ هست ظاهری از منم جوون تره ولی نمیدونم چرا خاستگار خوب نیست 

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم دلت اروم بشه بایه مرحمی♥️

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم خوبی ممنونم خیلی لطف کردی مهربون إلهی خدا به زودی دلتو شاد کنه 🤲🤲😘💗

سلام عزیز دلم ممنونم♥️

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها اونایی که متاسفانه تجربه سقط داشت میشه راهنمایی کنن وقتی میوفتن رو خونریزی و درد بعد لخته ...

عزیزدلم احتمالا هماتوم هست که دفع شده ،نگران نباش،تماس بگیر با دکترت

نی نی حالش خوبه به امید خدا😍

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»