2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
سلام خانما خواهش میکنم جوابمو بدید هر کجا سوال کردم یه نفر جواب نداده من روز انتقال جنین داشتم روز ا ...

عزیزم خیالت راحت نمی افته جنین. ترشحات هم به خاطر داروهاست. مثبت و منفی شدنم به علائم نیست

من با کلی علامت منفی شدم.

فقط استرس نداشته باش اصلا فکر نکن انتقال دادی انگار یه معاینه ساده کردی حساس نشو روی حالت هات میدونم سخته ولی ریلکس بودن تو این دوهفته در کنار بقیه داروهات موثره. 

موفق باشی ایشالا.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

مرسی عزیزم دکتر به شما هم استروژن و پروژسترون داد 

بله ولی من ۵ روز بعد هیسترو پریود شدم اخر سیکلم انجام داده بودم

بعدش رفتم تو سیکل انتقال. داروهاشو تا اخر استفاده نکردم.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خدا از دهنت بشنوه عزیزم. وقتی سرفه میکنم یکم خیلی خیلی کم دستمالم رنگی میشه کمرمم درد میگیره.مو ...

عزیزم اب نمک قرقره کن،اب ولرم زیاد بخور،مایعات هم همینطور

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
سلام خانما خواهش میکنم جوابمو بدید هر کجا سوال کردم یه نفر جواب نداده من روز انتقال جنین داشتم روز ا ...

ن بابا.جنینا الکی نمیفتن..تو رحم معلق میمونن هرجا دیواره رحم خوب بود میرن لانه گزینی‌میکنن..اگه دیر حرکت کردن و جای خوب پیدا نکردن از بین میرن..

ترشح داشتن هم طبیعیه.و همه دارن..مگه پیرزنیم ک رحممون خشک بشه و ترشح نباشه😄😄😄

من ۵ دیقه یا ده دیقع بیشتر رو تخت نبودم بم گفتن بلند شو..ایقد راه رفتم..تا رسیدم خونه.خودمم ناهار خوردم و داروهامو مصرف کردم

دخترا اگ تهرانید برید مناطق بالا برف بازی کنید خیلی قشنگ شده همه جا

دارم از ذوق خفه میشم

عکسارو میفرستم براتون 😍✨

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم اب نمک قرقره کن،اب ولرم زیاد بخور،مایعات هم همینطور

باشه عزیزم.

همه رو انجام میدم اما هیچی بیشتر از دو دقه تو معدم نمیمونه از بس معذرت میخوام تهوع استفراغ دارم.سر دخترمم همینطوری بودم

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
سلام عزیم منم بعداز یه انتقال افت بتا ضخامتم 15 بود یعنی بعداز خونریزی بالا موند دکتر گفت باید کورتا ...

سلام آترین جان خداروشکر ،من فعلا منتظرم پریود بشم بعد سونو انجام بدم ببینم کم شده یا نه.اگر کم نشده باشه مجبورم هیسترو بشم 

عزیزم‌ ممنون ک جواب دادی🙏❤

الهی و ربی من لی غیرک
سر پانکچر اول ۳۰ بود که میکرو کردیم که یک بسته جنین شد که انتقال دادم نگرفت.  برای پانکچر دومی ...

اطرج ب شوهرمن گف سینال اف یروز درمیون دوز ۷۵ ، hcg هفته ای یبار، دوماه استفاده کرد دی اف ای شد ۶۳!! 

ن بابا.جنینا الکی نمیفتن..تو رحم معلق میمونن هرجا دیواره رحم خوب بود میرن لانه گزینی‌میکنن..اگه دیر ...

الهی خدا خیرت بده شما مثبت شدی کاری هست که من باید بکنم چیزی نخورم از یکشنبه می‌خوام برم سرکار به نظرت کسی بوده رفته باشه سرکار مثل من؟چه می‌دونم ترشح نداشتم یه جوری نشستم رو تخت یهو ترشح سفید ازم اومد یه جوری میگم حتما خدای نکرده رفته باشن

دوفاستون خوبه ان شا الله با همون درست میشه بله دکتر لواسانی  بهم مزو داد سری اول دکتر طرازی د ...

مهتاب جان دکتر گفت ده روز دوفاستون بخورم بعد قطع کنم پریود بشم ،ده روز خوردم فعلا منتظرم پریود بشم ب نظرت قبل از اینکه پریود بشم دوباره دوفاستون بخورم؟

الهی و ربی من لی غیرک