2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست

بچه ها تو رو خدا اصلا به بی بی چک اعتمادی نیست 

من دفعه قبل سیکلم با دارو تحریک تخمک کذاری بود ولی روز ۱۳ دکتر گفت اندومترت زیاد جالب نیست حیفه جنین هات هست خرابشون نکن ولی دوتا تخمک داری شانستو طبیعی امتحان کن من طبیعی اقدام کردم یک هفته بعد از اقدام لک دیدم که گفتم لک لانه گزینی هست شاید دو هفته بعد بی بی چک گذاشتم هاله واضح داشت گفتم بی بی چک الکی هاله نمیندازه رنگ صورتی داشت رفتم آزمایش بتا ۲ بود اصلا به بی بی چک هیچ اعتباری نیست 

نه مثبت نه منفی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
الان روزی دوتاس میتونم اول کنم روزی یکی بعد نصف و بعد قطع کنم.شما این قرصو داشتین؟چجوری قطع کردین.من ...

تا آزمایش ندادی قطع نکن 

انشاالله که مثبتی به بی بی چم اعتباری نیست 

واسه قطع کردنم اره چند روز یکی بخور بعد نصف بعد یه روز در میون بعد دو روز در میون بعد قطع 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا آزمایش ندادی قطع نکن  انشاالله که مثبتی به بی بی چم اعتباری نیست  واسه قطع کردنم اره ...

ای خداااا معجزه برا خدا کاری نداره ولی واقعا امیدی ندارم.نمیدونم‌چراانقد دلم روشن بود به این انتقال حس خوبی داشتم ولی نشد.فردا میرم آز

من خودم سر دخترم شدم ۶۲ کیلو جواب گرفتم  الان میگم نکنه وزنم بالاست جواب نگیرم  من همسرم ...

دخترتون هم با آی وی اف باردار شدین؟

آزو اسپرم یعنی چی؟

شاید تاثیر داره.یکی از اقوام ما طبیعی باردارشد .قبل از بارداری برای چکاب پیش یه دکتر که رفته بود به خاطر وزن بالاش اصلا قبولش نکرده بود

گفته بود هروقت ۲۰ کیلو کم کردی بیا پیشم

ایشون باردارشد با همون وزن بالا ولی خب در طول بارداری اذیت هم شد

بچه های بیبی من منفی شد.یکسال بدو بدو و رفت و امد و تلاشم هیچی شد.درسته میگین بچه دارم ولی خداشاهده ...

عزیزم اول از اینکه داری زود قضاوت میکنی و هنوز چیزی مشخص نیست پس صبر کن تا روز آزمایش.

اینجا هممون با تمام وجود درکت میکنیم‌.شکست سخته چه بچه اول باشه چه اینکه چندمین بچه باشه 

اگر زبانم لال منفی بودی دوباره پر قدرت و سنجیده تر شروع کن. الان تجربه بیشتری داری

عزیزم اول از اینکه داری زود قضاوت میکنی و هنوز چیزی مشخص نیست پس صبر کن تا روز آزمایش. اینجا هممون ...

اخه امکان نداره خب بیبی چک منفی یهو ازمایش مثبت جزو محالاته.نمیتونم راستش دوباره بیام تو این راه .کیست سینه دارم مشکل پوستی دارم مشکل ایمنی الانم تیروئید بهش اضافه شده.میخام چندوقت دیگ برم از این ماماها کمک بگیرم .من فکر گناه هم میاد تو ذهنم اینکه ازمایش جنسیت بدم و نباشه سقط کنم 😔جراتشو ندارم فقط تو فکرم میاد

اخه امکان نداره خب بیبی چک منفی یهو ازمایش مثبت جزو محالاته.نمیتونم راستش دوباره بیام تو این راه .کی ...

عزیزم منم کیست سینه دارم اونم ۸تا فکرکنم.گفت ۵۰ درصد احتمال بدخیم شدنش هست. به خاطر آمپولی که یه دکتر نادان زده بهم استخوان درد دارم.پریود نمیشم.موهام تمام ریخته.ویه سری عوارض هم که در بلند مدت خودشو نشون میده.

یعنی بری پیش ماما طبیعی بارداربشی واگر پسر نبود سفط کنی؟ 

بچه های بیبی من منفی شد.یکسال بدو بدو و رفت و امد و تلاشم هیچی شد.درسته میگین بچه دارم ولی خداشاهده ...

سلام عزيزم خيلي ناراحت شدم، ايشالله دخترهات و خدا برات نگه داره،براي خواستت تلاش كن، و با تلاش به خواستت ميرسي انشالله، اشكال نداره در عوض قدر نعمت هايي كه خدا بهت داده رو ميدوني و شاكر خدا هستي دوتا فرشته بهت داده، براي ما ها هم دعا كن 🙏❤️❤️

اخه امکان نداره خب بیبی چک منفی یهو ازمایش مثبت جزو محالاته.نمیتونم راستش دوباره بیام تو این راه .کی ...

اینجا یکی از دوستان گفت بتا ۵۰۰ بوده ولی بیبی چک منفی نشون داده.

درمورد بارداری طبیعی هم بگم همسرتون باید روی اسپرمشون کارکنن .حرکت و تعداد و اینا

خودتون هم رحم گرم داشته باشید پس اول باید اصلاح مزاج انجام بدین

هر دو باید دارای مزاج گرم باشید ویه تغذیه ای رو هم از ۳ماه قبل از اقدام شروع کنید.

بچه ها تو رو خدا اصلا به بی بی چک اعتمادی نیست  من دفعه قبل سیکلم با دارو تحریک تخمک کذاری بود ...

هالش بعد چند دقیقه افتاد اخه بعضی از داروها رو بیبی چک اثر میزارن به نظرم زیر دوتا سه دقیقه معتبره وبرایه من تا الان اشتباه نکرده ولی بیشتر از اون نه بندازی بره وبعد هاله بده اون درست نیست فوقش سه دقیقس

هالش بعد چند دقیقه افتاد اخه بعضی از داروها رو بیبی چک اثر میزارن به نظرم زیر دوتا سه دقیقه معتبره و ...

برای یکی از دوستان من ۱۰ دقیقه بعد هاله انداخته بود و بچه ش الان ۳سالشه

اینجا یکی از دوستان گفت بتا ۵۰۰ بوده ولی بیبی چک منفی نشون داده. درمورد بارداری طبیعی هم بگم همسرتو ...

اخه براهمین آی وی افم کلی دارو اسپریژن فرتیل سلن پلاس فولی.سی.دی ای خورد کلی تقویت ازمیوه و ابمیوه و گریجات و سیاهدنه.خودمم اصلا سردی نخوردم رحمم روغن میزدم ورزش کردم و نشد.حالا قول ۹۰درصد میده این ماما برم ببینم چی میگ.البته الان نه یکم آروم بشم بعد