2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
بچه های بیبی من منفی شد.یکسال بدو بدو و رفت و امد و تلاشم هیچی شد.درسته میگین بچه دارم ولی خداشاهده ...

عزیزم هنوز ک آزمایش ندادی تو رو خدا خودتو اذیت نکن.

حالتو میفهمم بارها و بارها این لحظات رو هممون تجربه کردیم. واقعا سخته ولی میگذره.

از بابت بچه ها هم خودتو آزار نده . لازمه زندگی این دنیا سختیه، مطمئن باش این قضیه و سختیاش برا اونام خیری داشته که بیشتر بتونن رو پای خودشون باشن پس عذاب وجدان نداشته باش گلم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
واقعا این تایپک بدرد کی میخوره چرا نمی‌بندینش تایپک جدید بزنید

اینجا خونه امید ماست عزیزم. و به درد خیییییییلیا خورده. حتی ی بار پرید تاپیک ولی با اصرار بچه ها برش گردوندن. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از الان میخام داروهامو کم کنم یواش یولش میترسم یهو قطع کنم بچه ها.میشه اینکارو کنم.مثلا شیاف روزی دو ...

به نظر من به هیییچ وجه قبل آزمایش نه کم کن نه قطع

عزیزم هنوز ک آزمایش ندادی تو رو خدا خودتو اذیت نکن. حالتو میفهمم بارها و بارها این لحظات رو هممون ت ...

باشه عشقم راست میگی واقعا قبلا خونه واینمیستادن الان وایمیستن.میخام برم پیش این ماما ها که رژیم نیدن و پکیج تعیین جنسیت میفدوشن یکیشون گفت ۳تومنه حالا نمیدونم‌شوهرم قبول کنه یانه اصلا ریسک نمیخواد کنه

به نظر من به هیییچ وجه قبل آزمایش نه کم کن نه قطع

آلا جان اصلا بیبی هاله نداره امیدی نیس واقعا هرکی دیدم ازمایشش مثبت بود بیبی هم قبلش مثبت بوده من ندیدم بیبی کسی منفی باشه و ازمایشش مثبت

طوطیاجان میگن پردنیزون عوارضش زیاد راسته؟من الان ۹روز انتقال دادم اگ خدای نکرده منفی یشم یهو قطع کرد ...

انشاالله که مثبت هستی و زیر نظر دکتر کم بعد هم قطع میکنی 

اگه یهو قطع بشه خوب نیست

نگران نباش

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
انشاالله که مثبت هستی و زیر نظر دکتر کم بعد هم قطع میکنی  اگه یهو قطع بشه خوب نیست نگران ن ...

عزیزم منفی ام فقط مونده ازمایش بدم و قطع کنم داروهارو .ولی مرکز ما یه خانومه هم که بامن انتقال داد منفی شده بهش گفتن قطع کن نگفتن یهو قطع نکن 

انشاالله که مثبت هستی و زیر نظر دکتر کم بعد هم قطع میکنی  اگه یهو قطع بشه خوب نیست نگران ن ...

الان روزی دوتاس میتونم اول کنم روزی یکی بعد نصف و بعد قطع کنم.شما این قرصو داشتین؟چجوری قطع کردین.من دکتر خاصی ندارم و زیر نطر مرکزم هرکی از راه رسید انجام میده 

عزیزم هنوز ک آزمایش ندادی تو رو خدا خودتو اذیت نکن. حالتو میفهمم بارها و بارها این لحظات رو هممون ت ...

سلام عزیزم خوبی 

این سیکل رو چه جوری شروع کرد دکتر واست؟

فک نکنم اون خیلی ریز میگیره برقش زیاد قوی نیس

آره ریزه مثل وقتی ب لباس کسی دست میزنی یه جرقه میزنه 

خدا کنه چیزی نباشه  

مامانم آشپزی میکنه 

یه دقه خواستم زیاد کنم دیگه دست نمیزنم

خوبم شکر خدا  این چند روزه اینقد درد کشیدم ک اصلا بچه رو یادم رفته بود   خدا چنان صبری ب ...

اخی عزیزم 

چقدر خوشحال شدم بخاطر بارداریت هم بخاطر خودت هم مادر همسرت 

اغلبمون این درد رو تجربه کردیم و میدونیم چقدر سخته انشاالله زود زود از لحاظ جسمی و روحی خوب بشی 

ولی زندگی هنوز ادامه داره هنوز قشنگی های زیادی داره هنوز وقت زیاده واسه مامان شدنت