2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
بچه های بیبی من منفی شد.یکسال بدو بدو و رفت و امد و تلاشم هیچی شد.درسته میگین بچه دارم ولی خداشاهده ...

عزیز دلم إلهی خدا به دلت آرامش بده 🤲😘

میدونم خیلیییییییی سخته و خیلی سختی کشیدی تو این راه

الهی هیچ زنی خدا وارد این راهش نکنه و اگرم کرد زود به نتیجه برسونه من ۶تا این ۱۴روز نفس گیر خدا نصیبم کرد امیدوارم اینبار با نتیجه باشه.

نا امید نباش خودت باردار میشی و خدا بهت  پسرشو هم بهت میده انشاالله.

الانم داروهاتو استفاده کن فقط‌ آزمایش معتبره.

انشاالله خدا سوپرایزت کنه 🤲🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز دلم إلهی خدا به دلت آرامش بده 🤲😘 میدونم خیلیییییییی سخته و خیلی سختی کشیدی تو این راه الهی ...

از خدا میخام زود طعم مادرشدن بچشی چقد سختی کشیدی آتدین حانم خیلی سخته میفهممت یعنی الان قشنگ میفهممت.میگم کاش خدا قدرتشو نمیداد که برم تو این راه 

عزیز دلم إلهی خدا به دلت آرامش بده 🤲😘 میدونم خیلیییییییی سخته و خیلی سختی کشیدی تو این راه الهی ...

شوهرم خیلی ناراحته بروز نمیده دلم کباب براش فقط یواش یواش گریه میکنم نفهمه چون میگ بیخیال ولی دلش خون

شوهرم خیلی ناراحته بروز نمیده دلم کباب براش فقط یواش یواش گریه میکنم نفهمه چون میگ بیخیال ولی دلش خو ...

ایدا جان نگو تو رو خدا قطع نکن داروها رو

تا ازمایش ندادی هیچ کاری نکن

منم ی سال دیگه میخام برم تو این راه واسه پسر دار شدن

دلم خوشه ک تو مثبت میشی منم انگیزه بگیرم وارد این راه بشم

بچه های بیبی من منفی شد.یکسال بدو بدو و رفت و امد و تلاشم هیچی شد.درسته میگین بچه دارم ولی خداشاهده ...

ایی خواهر هر چی میگی من میفهممت از سال ۹۸تو این راهم با دوتا بچه سختی ها وبدبختی ها طعم تلخ بارها منفی شدن ها ویه بار مثبت شدنو سقط از همه بدتر بود برایه خودت ارزوتو تصور میکنی براش وسیله میخری هنوز لباساش تو کشو یهو یه شبه همه چی محو میشه با خودت میگی خوابه اما هر روز زندگی واقعیت نبودنشو به صورتت میزنه میدونم چی میگی درک میکنم بهتر میشی عزیزم اولاش سخته اما بعد باهاش کنار میای خدا به دلو ارزوهای هممون نگاه بندازه هیچ کس انشالله درحسرت داشتن خواسته ای نسوزه 

حالا بدبختی من فرتو فرت همم با دوسه بچه امسال باردار همم پسر به خدا قسم حسودی نیست حس حسرته حسرت داشتن ارزوی بزرگی که تا میرم جلو احساس میکنم اون دورتر میشه در حدی که الان فکر میکنم دیگه دست نیافتنی اونم با مشکلاتی که همسرم داره 

ببخشید پستتو خوندم نتونستم ننویسم خیلی حرف زدم بخوام بنویسم یه دفتر صد برگم کمشه 

اما امیدوارم خدا ما رو هم ببینه

از خدا میخام زود طعم مادرشدن بچشی چقد سختی کشیدی آتدین حانم خیلی سخته میفهممت یعنی الان قشنگ میفهممت ...

ممنونم فدات شم

میدونم که برای توهم ب اندازه ما سخت گذشته قرقی نداره که بچه داری وقتی خواسته ی داری و هرچه دنبالش میدویی بهش نمیرسی خیلی‌ نا امید میشی.انشالله خدا دلتو شاد کنه 🤲

متاسفم برات ناراحت شدم عزيزم،، اما داروهات رو قطع نكن 

ما با هزار اميد ميايم تو اين راه ، و تمام سختي ها و  عوارضش رو به جون ميخريم،، و اينم ميدونيم ك احتمال نشدن هست و توكل بر خدا ميكنيم وميريم تا آخرش چون اميدواريم 

سخته خيلي سخته ك وقتي نشد تحملش كنيم

اما زندگي همينه خدا در هر شرايطي بنده ش رو امتحان ميكنه 

بگو الحمدالله ،، ميدوني كه بدون خواست خدا يك برگ هم از درخت نميفته،، اگر خواست خدا هست كه ميشه اگرم نه،نه

من دو تا بچه هامو با زيفت باردار شدم ،، فكر كن غير از سزارين ٦ بار جراحي شدم،٣ بار پانكچر ،٣بار انتقال ، مسافت ١٣ ساعت راه رو اومدم و رفتم منت خونه بگير و هزار اياب ذهاب ديگه ، و الحمدالله ،،هيچ سري فريز نداشتم تا سري آخر،، ك با انتقال شد، و يك بسته برام باقي موند 

بعد از ٣ سال دوباره اومدم تو اين راه چون ب اين جنينام اميدوارم،، دو سال رفتم و اومدم،، تا الان انتقال دادم 

شايدم نشه،،خدا قسمتم كرد الحمدالله،، نشد هم الحمدالله ،، خداوند صلاح بنده ش رو بهتر ميدونه ،، 

اما وقتي ما خواسته اي داريم بايد براش تلاش كنيم در هر موضوعي 

ان شاءالله خداوند طبيعي قسمتت كنه 

الان ناراحتي الان درد داري ،،سختته هضم كني،،، اما حكمت خدا رو شكر كن كار خدا بي حكمت نيست ،، بااايد اينو قبول كنيم ،، 

منم اگر قابل باشم دعاا ميكنم خدا زودتر بلندت كنه 

خدا دخترهاي گلت رو برات صحيح و سلامت حفظ كنه عزيزم 

بچه هاتو ببين و از بودنشون از سلامتيشون خداروشكر كن ،، خدا هميشه يأر و ياورت باشه✨❤️

التماس دعاا 

شوهرم خیلی ناراحته بروز نمیده دلم کباب براش فقط یواش یواش گریه میکنم نفهمه چون میگ بیخیال ولی دلش خو ...

حق با دووستانه

ان شاءالله هيچكس آرزو به دل نمونه و خدا خواسته ش رو براورده كنه 

🥺😔

ایدا جان نگو تو رو خدا قطع نکن داروها رو تا ازمایش ندادی هیچ کاری نکن منم ی سال دیگه میخام برم تو ...

ان شا الله شما نتیجه بگیری گلم ولی برامن تموم شد و نمیتونم برم دنبالش.من هیلی امیدوار بودم و ته دلم روشن ولی همش توهم بود.الانم مث آدمی ام که دنیا روسرش خراب شده.میخام قطع کنم ولی ماما مرکز اجازه نداد و مث همه میگ ازمایش بده اخه اگ بارداری ای هم باشه امکان نداره بیبی یه هاله کوچیک نندازه .بخدا با گریه دارو میخورم الان .پس فردا گفتن ازمایش بده ولی من فردامیدم یه روزم امپول نزنم یه روز خستم

ممنونم فدات شم میدونم که برای توهم ب اندازه ما سخت گذشته قرقی نداره که بچه داری وقتی خواسته ی داری ...

ممنونم اترین جان از درکت دعا میکنم زود زود خبر مادرشدنتو بدی.دعاکن این جسم و روح خسته منم زودتر بااین موضوع کنار بیان .حال بدی دارم ان شا الله کسی تجربه نکنه