2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
کاش دوستان ای وی افی که زایمان کردن هم بگن

واسه من   طبیعی یا سزارین ن پرسید و نه گفت ک چ میخوای  

چون من بچه اولم سرکلاژ بودم  و گفتن ک میتونم هفت ماهگی باز کنم اما من قبول نکردم و از همون اول انتخاب سزارین شد

ددکتر من بعضی وقتا هیچ یادش میره ای وی اف بودم یعنی پشت پرونده نگاه نمیکنه مثل همه باردارا که طبیعی ...

یکی از دلایل سزارین میتونن  ای وی اف و نازایی باشه،تو مرکزی که من میرم همه همینجورن

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واسه من   طبیعی یا سزارین ن پرسید و نه گفت ک چ میخوای   چون من بچه اولم سرکلاژ بودم   ...

از منم کلا نپرسیدن اون هفته که ویزیت بودم یه معرفی نامه داد به بیمارستان واسه سزارین

نه از بی بی چک متنفرم😫 بتای ۵۰۰و خورده ایی رو منفی نشون داد ای وی اف اولم.😏

سلام عزیزم خوبی ؟ من و شما قرار بود آذر انتقال بدیم من ندادم شما چی ؟ 

الان بارداری ؟

خداجونم شکرت       
مال من هر دوبار فقط استرادیول داد اگه مشکل ضخامت باشه سینال هم میدن 

ممنونم عزیزم 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
Musapur tazegiya kheyli pulaki shode Gablan aslan intori nabud  Manam Mahe pish 2 bar pankche ...

ینی علاوه بر پول خود پانکچر ۳ تومنم خودش گرفت؟🤨😤 این از کجا دراومد دیگه. حالا اینم مد نکنم😬😬😤

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها اونایی ک سیکل انتقال شون طبیعی بوده. دارو چیا میده دکتر؟ من دیشب پریود شدم امروز قرار بود برم ...

سلام عزیزم من سیکل قبلی طبیعی بود از سوم تا ۷ روزی دوتا لتروزول از ۷ پری تا ۱۱ آمپول پیورگان 

پردنیزولون از دو ماه قبل شروع سیکل

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بله عزیزم هر 8ساعت دوتا بخور اگه بندری بیا دومیل بهت بدم 

نه عزیزم نیستم 

تو چه کردی برا من دعا حداقل جنین تشکیل بشه من همون تخمکای که داشتم فریز کردم این ماه میرم شوهرم تسه بشه و همونجا اگه خدا خواست انتقال میدم 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
بچه ها اونایی ک سیکل انتقال شون طبیعی بوده. دارو چیا میده دکتر؟ من دیشب پریود شدم امروز قرار بود برم ...

عزیزم سیکل طبیعی یعنی چی؟

ینی علاوه بر پول خود پانکچر ۳ تومنم خودش گرفت؟🤨😤 این از کجا دراومد دیگه. حالا اینم مد نکنم😬😬😤

Bale alave bar pule pankcher gereft

Aslan jahad az in pul khabar nadare 

Engar pankcher kheyli arzun dar miyad az ye taraf ham ino ezafe karde

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزم من سیکل قبلی طبیعی بود از سوم تا ۷ روزی دوتا لتروزول از ۷ پری تا ۱۱ آمپول پیورگان  ...

طوطیاجان میگن پردنیزون عوارضش زیاد راسته؟من الان ۹روز انتقال دادم اگ خدای نکرده منفی یشم یهو قطع کردن این قرص میگم خوب نیس درسته؟