2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045850 بازدید | 684485 پست
اهان .ممنون .من فکر کردم خیلی زیادمیشه چهل پنجاه درنظرم بود پس اونقدرم نمیشه

.من هزینه ها رو بدون دارو و رفت و آمد و ویزیت گفتم با اونا برای من ۳۰ تومن ۳۰ و خورده ای  در میامد ..مرکز مام خیلی بیشتر درمیاد 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خواهش میکنم عزیزم ..بله معروفه ..اولین پژوهشگاهی بود که کار ivf رو انجام دادن ولی اونم مرکزی هست که ...

خودتون رویان میرین الان؟

والا اینکه میگید ناراضی خب من نمیدونم ایراد کارم کجاست سه بار پانکچر شدم و جنین های کمی برام تشکیل میشه .دیگه نمیدونم بیام اونجا روند درمان تغییر میکنه یانه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

.من هزینه ها رو بدون دارو و رفت و آمد و ویزیت گفتم با اونا برای من ۳۰ تومن ۳۰ و خورده ای  در می ...

رفت و امد که هیچی ولی دارو که زیاد نمیشه؟من بیمه تامین اجتماعی داشتم زیاد نمیشد

خودتون رویان میرین الان؟ والا اینکه میگید ناراضی خب من نمیدونم ایراد کارم کجاست سه بار پانکچر شدم و ...

من بله .بنا به توصیه یکی از دوستان رویان رو انتخاب کردم .داروهایی که برای سیکل پانکچر میدن خیلی زیاد روی کیفیت و کمیت تخمکها تاثیر داره حتی دوزی که دکتر میده ..رو بعصیها دوز پایین دارو جواب میده رو یکسری دوز بالا .که دکتر باید تشخیص بده .با توجه به روند درمانی سیکل قبلی ...تغدیه سالم هم همینطور با ورزش سبک 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
رفت و امد که هیچی ولی دارو که زیاد نمیشه؟من بیمه تامین اجتماعی داشتم زیاد نمیشد

برای من یک بخشی شامل بود و مابقی نبود 

هم با سینال داشتم هم پرگووریس.....اره درسته حرفتون

میخواین یه مشاوره با مرکزی که در آینده انتخاب میکنین داشته باشین و روند درمانیشون رو ببینین که به چه صورت و درنهایت تصمیم بگیرین کجا انجام بدین ..ان شاالله بهتریتها رقم بخوره براتون 🤲

میخواین یه مشاوره با مرکزی که در آینده انتخاب میکنین داشته باشین و روند درمانیشون رو ببینین که به چه ...

ممنونم.منظورت رو واضح تر میگی؟روند درمانی رو کجا باید برم ببینم ؟توی قسمت مشاوره همون مرکز؟

ممنونم.منظورت رو واضح تر میگی؟روند درمانی رو کجا باید برم ببینم ؟توی قسمت مشاوره همون مرکز؟

یعنی مرکز و پزشک دلخواه رو انتخاب کنین بعد وقت بگیرین با کلیه مدارک برین ویزیت ببینین نظرشون چیه و چه داروهایی برای پانکچر میده باتوجه به سوابق پانکچر ..هر چند که خیلی ایده ال گرایانه است و خیلی ها توجه نمیکنن ولی خدایی تو رویان این موضوع خوب بود کامل بررسی شدم و خودمم داروی پانکچر رو با توجه با پانکچرهای قبلی همونو گفتن و دکترم اوکی داد 

سلام عزیزم.ان شاالله انتقال موفقی باشه و به زودی خبر بارداری تو بدی 🤲❤ درد پروژسترون به خاطر روغنی ...

سلام عزیزم ممنونم ازت ❤️🤍

دیشب رو آمپولو ی دقیقه گذاشتم توآب گرم بعد سریع زدم هم درد تزریق نداشتم هم شبو راحت تر خوابیدم 

از دیروزم کیسه گرم نذاشتم الان بهترم انگار

میخوام دو روز بیخیالش بشم خودش روش کم بشه 😅

ولی دیگه قبلش تو آب گرم میزارم چون همسر گف تزریقشم راحت تر بود سریع خالی میشد

فقط دیشب ی قطره خون نبود فواره میزد لعنتی همسرم خیلی حرفه ای میزنه ک یه پمبه خون خالی میشه 😅😂

خوشش اومده میگم برم بیرون بزنم میگه عمرا حس دکتری گرفتتش

آره نمیدونم چرا دل نازک شده بودم هی گریه میکردم دیشب تا حالا خیلی بهترم