2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
چرا قبلش درمون نکردی خودتو...

من همه جا ماسک زدم نزاشتم سرما بخورم 

تا روز انتقال کوچکترین سرمایی نخوردم 

موقع انتقالم ماسک داشتم

ولی اون خانمه که مریض بود به هیچ کس حرفی نزد ماسک هم نزده بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله  بخدا حقم نیست بعد اون همه رعایت کردن که مریض نشم اون همه سختی بخاطر یکی دیگه من نت ...

نگران نباش گلم 

ایشالا میچسبن ب دلت 

فقط آرامشتو حفظ کن ،استرس برات سمه

بخودت انرژی مثبت بده و مثبت فکر کن 

انشالله  بخدا حقم نیست بعد اون همه رعایت کردن که مریض نشم اون همه سختی بخاطر یکی دیگه من نت ...

عزیزم اینقدر استرس نداشته باش آرامشت رو حفظ کن باور کن سرفه تاثیری نداره تو مثبت شدن ولی آرامش خیلی موثره

هر کاری که حالت رو خوب میکنه انجام بده با دکترت مشورت کن اگه ویتامین سی یا هرچی که باعث بهبود میشه برای سرفه هات تجویز کنه

منم اگه قابل باشم دعا میکنم که زود خوب شی و یه بتای مثبت نتیجه ی صبر و تلاشت باشه انشالله

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
shiva_ab @shiva_ab      ‍  @فطررس       ص ...

مرسی عزیزدلم حاجت روا بشی ❤️🌺🙏🤲

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

واسه تخمک کشی  ماه بعد هم دارو داد 

سینال ۹۰۰

HMG

لتروزول

اصلا حسم نسبت به سینال خوب نیست 

اخه ۲۸تا تخمک داشتم دو سال قبل با سینال اما ۳جنین تشکیل شد

راهنمایی کنید دوستان

برم تغییر بدم به جای سینال ،گونال بگیرم؟چی بگیرم؟

کسی مرکز مام هست؟لطفا اگر هستید بگید واسه تقویت تخمک چه دارویی دادن وداروهای تخمک کشیتون چیا بود؟

سلام ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍

مبارکه مبارک 

ایشالا مبارکت باد🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩💕💕💕💕💕💕💕❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹🌹🌹💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست