2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045842 بازدید | 684485 پست

سلام خوبین من یه چیز پرسیدم برگام ریخت اومدم به شمام بگم من مرکز دولتی میرم هزینه تخمک کشی و انتقال مجموع یکتومن گفتن در میاد بدون دارو دارو هاشم ۵ در بیاد کلا با ۶ تومن حله من خیلی خوشحالم امروز این دانشجوهای روانشناسی ها داخل مرکز واسه کاهش استرس ثبت نام میکردن منم ثبت نام کردم برام دعا کنین

سلام خوبین من یه چیز پرسیدم برگام ریخت اومدم به شمام بگم من مرکز دولتی میرم هزینه تخمک کشی و انتقال ...

سلام 

درست شنیدی 

من همه کارام تو دولتی انجام دادم

تخمک کشی و انتقال اولم رایگان شد

ولی 2 ماهه اعلام کردن 10 درصد هزینه رو بگیرن

من این انتقالم دومرحله ای بود

مرحله اول زده بود 2300ولی از من  830 گرفتن

چون دستمزد دکتر و 1 سری چیزها ازاد حساب شد

مرحله دوم کلا ازاد حساب کردن 2300

البته دارو ها و سونو و این چیزها جدا حساب کن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان حالتون خوبه؟

من یکشنبه هفته آینده باید برم دکتر برای شروع سیکل پانکچر مجدد ویزیت بشم و دیروز پریود شدم خواستم آزمایشات روز سوم قاعدگی رو بدم و جوابش رو ببرم که دستم پر باشه،fshوlh رو میدونم باید بدم ولی amh هزینش تو شهر ما ۸۰۰ تومانه ولی رویان پرسیدم ۴۰۰ بود،میدونین که amh رو چه روزی باید داد؟تو نت دیدم لازم نیس روز سوم باشه حتما،من همیشه روز سوم میدادم با اون fshو اینا،گفتم ازتون مشورت بگیرم

@عبدالواحد ‍  rose_710@ @rose_710     امروز دعای عهد به نیت حاجت شما عزی ...

شما خیلی ماهی💙
ندیده و نشناخته مطمئنم دلت قد یه دریا بزرگه...
الهی به حق نفس گرمت و به حق این ایام مبارک، همه منتظرا برسن به چیزی که منتهای آرزوشونه...   
و خودت هم؛
الهی آمین  

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
سلام عزیزدلم.بله.من خودم جنینام فقط گرید بی و سی هستن.مثبت هم شدم شکرخدا.دکتر من میگه اصلا اصلا گرید ...

ممنون از اینکه جوابمو دادین یه سوال.. ببخشید شما هچینگ.، یا پی آر پی انجام هم دادی؟ 

ممنون از اینکه جوابمو دادین یه سوال.. ببخشید شما هچینگ.، یا پی آر پی انجام هم دادی؟ 

هیجینگ خوبه به لانه گزینی کمک میکنه پی ار پیم به نظرم هنوز صد در صد ثابت نشده ولی خوب انجام میدن عزیزم بعضی هام نتیجه میگیرن ولی به نظرم همش بسته به رحمو جنین والبته شانسه

خواهش میکنم عزیزم.

من انتقال اولم آره.پی آر پی کردم.ولی هچینگ نه.

راستش دکترمم خیلی اعتقاد نداره بهشون.اگه لازم باشه میگه.

شما کی انتقال داری انشاالله؟؟؟

یکی از خانمایی که با من انتقال داشت فقط دوتا جنین گرید سی داشت،حتی دکتر میگفت انتقال ندیم،بی فایدست.اما خداروشکر دوقلو باردار شده.نه هیسترو کرد نه پی آر پی نه هچینگ نه حتی گذاشتن پنج روزه بشن جنینا

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...

سلام دوستان مهربون، امیدوارم که حال همگی خوب باشه.

کسانی که توی این مدت باردار شدید، ان شااله که بارداری سالمی رو تا آخر سپری کنید و به سلامتی نینی هاتون رو در آغوش بگیرید.

کسانی که انتقالتون منفی شد و کسانی که سقط داشتید، نمیتونم چیزی بگم که از غم شما کم کنه، فقط میتونم بگم حال شما رو درک میکنم. ان شااله که خدا براتون به بهترین وجه ممکن معجزه کنه.

به یاد همتون هستم، گاهی میام و پیامهامون رو میخونم با خوشحالی تون خوشحال میشم و با ناراحتی تون ناراحت. به یاد این جمع هستم❤

من هم روز ۳ آزمایش دادم و هم روز ۵، هر دوتاش هم یکی بود

سلام عزیزم

خوبی🤩

گل دخترمون چطوره؟

دفعه پیش هم پرسیدم فکر کنم خیلی وقته نیومدی پیامم رو ندیدی💕

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست