2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045883 بازدید | 684488 پست
سلام عزیزم بله از بین میبره اگه کیست ساده باشه از روز سوم پریودی بخور 

پروانه😭😭😭خستم بخدا از ۵صبح رفتم تازه برگشتم اونم دست خالی گریهم بند نمیاد.این چیه باز سرمن اوند آب آوردن رحم چیه بخدا موندم دیگ 

سلام میبخشید شما بار چندم انتقال جواب گرفتین و داروی انتقالتون چی بود  تو رو خدا پیام دیدین بگی ...

من دو تا خارج رحمی داشتم که لوله هامو برداشتن،بعدش با انتقال بار اول خداروشکر

تا جایی که یادمه،پردنیزول،استرومارین،امپول انوکسا،شیاف پروژسترون،(امپول پروژسترون و hcg تا ده روز؛بعدش دوفاستون شروع شد)آسپرین ،ویتامین دی ،امگا،ویتامین ای،کوالی فول و ال آرژین

که بعد مثبت شدن دوفاستون،شیاف و اسپرین و ویتامین دی و (اهن و مولتی ویتامین بعد چند ماه البته)

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها خوبید تولدت مبارک فردایی روشن انشالله بزودی جهانت روشن بشه هرچی از خدا میخای بهت عطا کنه ...

عزیز دلم،گوارای وجودت،ایشالا تا آخر بسلامت بری جلو عزیز دلم

عکس تولدم✨ عکس 🙃 ۲۵ سالگیم مبارک😂🤪

عزیز خوشگلم😍😍😍ایشالا سال دیگه دو تا نی نی تپل تو بغلت باشه نتونی کیک دست بگیری😍با دست و پا برن تو کیکت😍

تولدت مبارک عزیزم 

بهترین ها سهم قلب مهربونت باشه دختر زیبا😘

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام عزیزم بله از بین میبره اگه کیست ساده باشه از روز سوم پریودی بخور 

عزیزم ممنونم یعنی هروز ی دونه بخورم اصلا ب روز های هفته ک رو بسته نوشته کاری نداشته باشم؟ کیستم ۵ سانت و ۳ سانته

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
بله رفع میشه نگران نباش تاروز ۵قاعدگی میتونین شروع کنین به خوردن 

پناه بر خدا ممنونم مهربانم 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

سلام عزیزم تولدت مبااااااارکه مباااااارک♥️🤌🌱

بچه ها😭 عکس آزمایش اسپرم بفرستم میگین چجوریه تفسیر کنین برام

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

کیفیتش میاد پایین بهتر از این نمیشه 

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋