2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
انشالله تو هم نتیجه بگیری عزیزم من مشکل سقط مکرر دارم شنیدم در این مورد خیلی خوبه به خاطر اون میخوا ...

آره چند تا سقط مکرر دیدم  اتفاقا یکیشون دو بار سقط داشت که پیش فروتن اومده بود و سه ماهه باردار بود 

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

نه راستش رو بخوای همچین موردی من نشنیدم برام نیوفتاده نکنه سرما خوردی؟؟اگر دوستان ببینند راهنما ...

نه فقط بعداز شیاف یکساعتی لرز شدید دارم از عوارض شیاف تو نت لرز هم زده خدابخیر کنه.من ان شالله شنبه اولین ازمایشمه 🥺

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نفر ۵۳ چله رو گم کردم  قول داده بودم بخونم براش ولی یادم نیست کدوم عزیز بود اگه پیامم رو میبی ...

عزیزم منم ازتون التماس دعا داشتم بهم جواب هم دادین شاید گمگشته منم😅😍😍😍😍😍

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
عزیزم منم ازتون التماس دعا داشتم بهم جواب هم دادین شاید گمگشته منم😅😍😍😍😍😍

سلام دوستان. من تازه این تاپیکو پیدا کردم، روز هشتم انتقالمه. اولین دفعست ک انجام دادم. از روز اول درد زیر شکم و درد کمر خفیف دارم. ولی تخمدان سمت چپم تیر میکشه زیاد نگرانیم فقط همینه، علایم هم ندارم اصلا. انشالله همه نتیجه بگیریم

نه فقط بعداز شیاف یکساعتی لرز شدید دارم از عوارض شیاف تو نت لرز هم زده خدابخیر کنه.من ان شالله شنبه ...

اهان شاید ممکنه عزیزم،منم شیاف میزنم سر هرانتقال یا ای یو ای دل‌درد میشم کلا برای هرکسی متفاوته

وای الهی که خوش خبربیای ماروهم امیدوار کنییی،منم هفته اینده چهارشنبه خدابخواد میدم

سلام دوستان. من تازه این تاپیکو پیدا کردم، روز هشتم انتقالمه. اولین دفعست ک انجام دادم. از روز اول د ...

سلام الهی که مثبت بشین عزیزم اون ازعوارض شیاف یا آمپول پروژسترون هست،منم هر بار اینطوری میشم نگران نباش الهی ۶ روز دیگه خوش خبربیای

دخترای قشنگم  ۱۹ دی چله جدید رو میخوام شروع کنم انشالله بهترین ها براتون رقم بخوره و حاجتروا ...

سلام عزیزم خوبی؟خدا قبول کنه چقدر دل مهربونی داری شما الهی به حاجت دلت برسی و یعنی هممون به حاجت هامون برسیم به دعا برای هم

ممکنه منم بنویسی؟فاطمه ام

سلام عزیزم خوبی؟خدا قبول کنه چقدر دل مهربونی داری شما الهی به حاجت دلت برسی و یعنی هممون به حاجت هام ...

سلام دوستان من چطور میتونم این تاپیکو داشته باشم که هروقت میام بتونم پیداکنم

سلام دوستان من چطور میتونم این تاپیکو داشته باشم که هروقت میام بتونم پیداکنم

من لایکت کردم اومدی برو اون بالا علامت زنگوله بزن بیا همینجا بعد بزن به روز رسانی من اینکارومیکنم.همم همیشه این صفحه تو گوگل کروم خودم گذاشتم و باز

من فعلا لنگ در هوا هستم گلم  ولی اگه مجدد برم دکتر تصمیم دارم برم پیش دکتر فروتن که تو بیمارست ...

فاطمه جان ممنون که من رو لایق دونستی  عزیز دلم ،  الهی که حاجت روا به خیر بشی و به زودی با خبر بارداریت خوشحالمون کنی🌹❤️🙏🏻 نشد زیر پست چله ریپلای کنم

من خیلی دلم شکسته انتقال پنجمم دو روز پیش منفی شد 😔 

سلام دوستم. تامیتونی سالم خوری کن. سردیجات نخور. فست فودهم نخور. به هم زیادبخور. 

سلام عزیزم خییییلی ممنونم ❤️❤️😘 چشم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان. من تازه این تاپیکو پیدا کردم، روز هشتم انتقالمه. اولین دفعست ک انجام دادم. از روز اول د ...

سلام عزیزم منم شنبه پیش انتقال اولم بوده تقریبا با همیم،ان شالله هممون ثمره زحماتمون رو ببینیم.من امروز فردا وقت پریودمه دیگه دردها بهم استرس میدن خدا بخیر کنه😁 داروهاتون چی هستند؟برا من روزی دو شیاف و یک روز درمیان امپول پروژسترون داده با آ اس آ و ویتامین د و اسید فولیک،استراحتم فقط سه روز بوده🥺

اهان شاید ممکنه عزیزم،منم شیاف میزنم سر هرانتقال یا ای یو ای دل‌درد میشم کلا برای هرکسی متفاوته وای ...

دلدرد تم میتونه برا شیاف باشه،خدا بخیر کنه ان شالله همگی عیدی مون رو از خدا خواهیم گرفت😍