2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
اینجوری نگو عزیزدلم خدا عاشق بندهایه که امیدشون رو از دست نمیدن و مدام در حال تلاش کردنن ،مطمئن باش ...

✨😘

انشالله شما تو همین روزا با اشک شوق بنویسی که طبیعی باردار شدی😍

مثل اکثر دوستانی که ناامید بودن و خدا سورپرایزشون کرد 🤤

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

یا قرصت بازم ادامه بده تا پریود بعدی یا برو سونو تکلیفت روشن بشه شاید کامل از بین نرفته باشه 

ممنون ک جواب دادی گلم. متاسفانه شرایطم این ماه جور نیس برم دکتر.

این قرصه هم مثل ال دی خیییییلی اذیتم می‌کنه دائم دل درد پریودی میده و حالت تهوع. قبلاً هم خانم دکتر ب جای ال دی دوفاستون میداد نمی‌دونم این سری چرا عوض کرد. من فکر می کردم دوفاستون هم برا کیست خوبه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم .تو قسمت مربوط به دعا نتونستم ریپلای بزنم .خیلی ممنونم بابت دعایی که در حقمون خوندی .ان ش ...

ممنون رادیس قشنگم 😍🫂

همچنین شما دوست مهربون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها من ماه پیش دکتر رفتم گفت دو تا کیست تخمدان چپ و راست دارم. دروسبلین داده بود . ک بعد پریود ک ...

خاله جونم خوبی مهربون؟؟

خاله جونم علایم پی سی یو چیه؟؟ دکتر تو سنو گفت دارم ولی خودم خس میکنم رفع شده 🤧

البته همون سونو های انتقال اینا اخریش برج ۲ بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خاله جونم خوبی مهربون؟؟ خاله جونم علایم پی سی یو چیه؟؟ دکتر تو سنو گفت دارم ولی خودم خس میکنم رف ...

سلام قربووووون عزیز دلم برم😘😘❤️ شکر خدا منم خوبم. 

واقعیتش نمی‌دونم خاله جون ببخشید😥🤭

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام قربووووون عزیز دلم برم😘😘❤️ شکر خدا منم خوبم.  واقعیتش نمی‌دونم خاله جون ببخشید😥🤭

😘😘😘 بوس بهت مهربونم

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره قشنگم 😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😘😘😘 بوس بهت مهربونم انشالله بهترین ها برات رقم بخوره قشنگم 😍

قربوووونت برم همین طور عزیز دلم❤️❤️

خاله جونم خوبی مهربون؟؟ خاله جونم علایم پی سی یو چیه؟؟ دکتر تو سنو گفت دارم ولی خودم خس میکنم رف ...

سلام پی سی او یا pco یا پلیکیستیک  همون تنبلی تخمدان اما شدید وجود کیست های ریز در تخمدان. فقط مواد نگهدارنده دارنده رو حذف کن و پیاده روی خوب میشی  انشاالله خداوند زودی بهت نینی نصیب کنه 

عزیزم واقعا متاسفم غم سنگینیه و تجربه ش رو داشتم از همسرت هم نرنج ۵۰ تومن خیلیه اما ربطی به شما ندار ...

یه بار رفتم دولتی انقدر شلوغ بود و برخوردش  بد بود. انگار بهشون بدهکار بودیم. دیگه گفتیم شاید خصوصی بیشتر اهمیت بدن و امکاناتش بهتر باشه برای تشکیل جنین. خیلی داغونم و دیگه امیدمو از دست دادم. مثل دیوونه ها شدم. نمیخوام هیچکس رو ببینم. برام دعا کن بتونم با بچه نداشتن کنار بیام. اصلا دیگه انگیزه زندگی ندارم

یه صلوات مهمونم کنید
الهی که شما هرچه زودتر دامنتون سبز؛ به اولاد سالم و صالح بشه💙🙏     من خودم ۱۵دی (چندروز ...

چقدر حرفات شبیه هر روز من بود. 5بار انتقال دوبار تخمک کشی یه بار هم با کلی آمپول زدن جنینام از فریز در نیومد کلا بخوام همه رو حساب کنم با هیستروسکوپی کلی میشه... ولی همه با امید مادر شدن بهم انگیزه میداد. ولی این بار که منفی شد دیگه هیچ انگیزه ای ندارم برای ادامه. فقط دوست دارم به یه خواب عمیق برم و خلاص... 

واقعا یعنی انقدر از بقیه کمتر بودم که خیلی راحت مادر شدن... نه یکبار بلکه چند بار

اصلا دیگه دوست ندارم جایی برم. مثل خودت که گفتی دیگه هیچی برام قشنگ نیست. 

یه صلوات مهمونم کنید
الهی که شما هرچه زودتر دامنتون سبز؛ به اولاد سالم و صالح بشه💙🙏     من خودم ۱۵دی (چندروز ...

سلام

پونه جون 

متن زیبایی که نوشته بودی رو تا اخر خوندم.

فقط میدونم اون مادرهایی که بچه شون رو از دست دادن حالشون از تو بیقرارتره.

چون تو اطراف داشتیم

مادری که بچه ۷ سالشو از دست داده .

یا خیلی زیاد دیدم و هم صحبت هم شدم باهاشون

همین طور مادری که بچه مریض داره.

اینا بنظرم سنگین تر هست برای یک زن

😉