2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیز دلم... ای خدا میبینی چقد مشتاق بچه ست.ب هر دری میزنه و هرراهی میره تا نی نی  بیاد بغلش.. ...

🥺 با خوندن پیامت گریم گرفت

یعنی دارم اشتباه میکنم؟ ممکنه پشیمون بشم؟؟

یعنی گناهه؟

میخوام خدا هم راضی باشه😔

اون واسطه ای که قبلاً گفته بودم خیلی پیگیرمه گفتم چون ۷ ماهه هست نمیخوام

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الان با کویین جان در ارتباطی؟ک ببینی تا چقد داره پیگیری میکنه

نه 🙃 گفت خبری شد بهت میگم 

شمارمو داره

خود خواهیه ... اما باید منتظر بمونم تا یه خانمی بچشو نخواد

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم هنوز هیچ اطلاعی ندارم کویین جان گفتن یه دوستی دارن که تو بیمارستان اشنا داره نوزادانی که ماما ...

عزیزم منم به ایشون که با شما دراین مورد صحبت کردن پیام دادم ولی جواب ندادن،میشه لطفا تگش کنین برام

راستی تو این داروهایی مث ال دی و.. ک بعضیاش ۲۱ تان و ۷ تا دارونما دارن. اون دارونما هم باید خورده بش ...

ببخشید من جواب میدم

ولی نیاز نیست بخوری.منم همین ال دی رو دارم که گفت دارونما رو نخور

مرسی عزیزم جنینی که چند ماه فریز باشه چی

بعضی ها رو بلاست میکنن بعد فریز

بعضی ها رو هم دو یا سه روز فریز میکنن و موقع انتقال اگر جنین شناس صلاح بدونه میذارن ۴ روزه یا همون کامپکت ویا بلاست بشه

یه وقت هم احتمال میدن به بلاست نرسه همون ۲یا ۳ روزیا۴ روز انتقال میدن 

🥺 با خوندن پیامت گریم گرفت یعنی دارم اشتباه میکنم؟ ممکنه پشیمون بشم؟؟ یعنی گناهه؟ میخوام خدا هم ...

نه عزیزم گناه چیه

یه بچه پدرو مادر میخواد چون خانوادش نمیخوانش.یه پدر و مادر هم بچه میخوان که کانون خانوادشون گرم تر بشه.

شما مادرش میشی چون براش مادری میکنی

مادر که فقط اونی نیست که به دنیا میاره

الهی شکر😍 آره واقعا همین طوره. شاید منم پریود بشم حالم بهتر بشه. آخرین پریودم مرداد بود.

من دوماه پریود نشدم حالم بهم ریخته بود 

همش گیر میدادم .افسرده بودم و گریه میکردم 

احساس پوچی میکردم.شوهرم خسته ش کردم ازبس بد بودم

ولی همینکه پریود شدم.اب روی آتش بود

سلام دوستان ، من یه امپول گونال ۴۵۰ دارم که تاریخش به تقویم شمسی حدود ۴۰ روز مهلت داره تمام مراحل نگهداری هم رعایت کردم و در یخچال نگهداری میکنم میخوام رایگان به دوستی که لازمش میشه بدم فقط اینکه یکم بخاطر شرایط شخصیم رسوندن برام سخته اگه دوستی لازم داشت درخواست دوستی بده ببینیم چطور میتونم به دستش برسونم فقط تهران هم هستم ، التماس دعا

Daru nemaha lazem nist bokhori, man ke hich vagt nemikhoram

ممنونم عزیزم ❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیییزم واقعا سخته تایم زیادی هم هست دارو نداده ؟

چرا داد ، دروسبلین اگه اشتباه نکنم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون عزیزم بگم بهشون ببینم انجام میدن این روش رو اون وقت باید دوبار هزینه تخمک کشی بدیم درسته؟

آره متاسفانه بدیش همینه ک دوبار باید هزینه داد. ولی ارزش داشت ب نظرم