2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
فاطمه جان ما همه راه هایی رو رفتیم و از سختیش باخبریم .... اگ امکانش رو داری با شوهرت مشورت کن دکتر ...

عشقم همسرم نمیخوره دارو گیاهی😮‍💨

وگرنه منم از مهتاب جون ادرس گرفتم رفتم ولی نخورد فقط یه شب خورد 

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بکی از راههای اذیت و آزار روحی خودمون اینه که هر ماه منتظر بارداری باشیم ببین ما اگر طبیعی باردار م ...

🙃 اره درسته قبلاً برای بارداری طبیعی خیلی ناامید بودم

ولی انقد تو تاپیک معجزه دیدم امیدوار شدم😍

الان روحیم خیلی بهتره 

کاش خدا اگه نمیده سرمم گرم کنه بهش فکر نکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا دیگه ازمایش نده.خودتو نابود کردی.. تو از روز ۱۲ شروع کردی ب ازمایش دادن.. شاید ماها هم اون مو ...

سلام 

من امروزم آزمايشمو گرفتم باز ٢ برابر نشد 

روز ١٦    ٦٩٣ بود 

الان روز ١٨   شد ٩١٠

واقعا نميدونم بايد چيكاركنم 

دكتر ميگه حتما بايد ٢برابر بشه

دخترا یه سوال 

میگم من بعضی وقتا نوک سینمو با ناخونم فشار میدم از داخلش یه چیزی مثل شیر خشک بیرون میاد

دقیقا از همونجایی که شیر در میاد واسه چیه؟؟

شماهم همینطوری هستین؟

اون ازمایشه چیه که از سینه میگیرن اون ازمایشم سالم بود دکتر غدد چک میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام  من امروزم آزمايشمو گرفتم باز ٢ برابر نشد  روز ١٦    ٦٩٣ بود  الان ...

عزیزم داری خودتو اذیت میکنی باور کن بارداری سالمی داری

بنظرم دکترت رو عوض کن چون عدد بتات هم خوبه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام  من امروزم آزمايشمو گرفتم باز ٢ برابر نشد  روز ١٦    ٦٩٣ بود  الان ...

روند رشد بتا کاملا نرماله

دکترت الکی داره نگرانت می کنه. عوضش کن.ببینم مگه لکه بینی داری؟ اگه خون ریزی چیزی داری شاید مشکلی باشه.وگرنه نگرانیت بی مورده.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

عزیزم داری خودتو اذیت میکنی باور کن بارداری سالمی داری بنظرم دکترت رو عوض کن چون عدد بتات هم خوبه

بخدا نميدونم چيكار كنم 

همش ميگن ٢برابر بايد بشه 

روند بتا كنده 

شايد پوچه 

باور كن اينقد حالم بده كه نميدونم چيكار كنم 

روند رشد بتا کاملا نرماله دکترت الکی داره نگرانت می کنه. عوضش کن.ببینم مگه لکه بینی داری؟ اگه خون ر ...

نه خونريزي ندارم  فقط زير شمكم  درد ميكنه يكم 

بخدا نميدونم چي بگم 

يا ميگن خارج رحميه رفتم سونو واژينال روز ١٤ انتقال  دادم گفت هيچي تو رحم نيست خارج رحمم فعلا چيزي ديده نميشه 

حالا هم كه ميگن روند كنده شايد پوچه 

نميدونم واقعا نميدونم

کی می خوایی انتقال بدی؟ به نظرم مولتی ویتامین زنانه opti woman بخور روزی یه دونه. 

سلام عزیزم خوبی،درچه حالی،میدونم انتقال دادی نینیتو  نساجان یه سوال داشتم شما نمیدونی نقشینه اعتقادی به جنین فریز داره یا نه؟راستش من این طرف سال نمیخوام انتقال بدم ولی بعد عیدهم نمیخوام معطل بشم،گفتم اگه قبول کنه الان برم بررسی بشم که اگه کیست دارم یا دارو و آزمایشی نیاز دارم که ممکنه یکی دوماه زمان ببره برطرف بشه،اینطرف سال مراحلشو گذرونده باشمو جنینم آماده باشه

نه خونريزي ندارم  فقط زير شمكم  درد ميكنه يكم  بخدا نميدونم چي بگم  يا ميگن خا ...

بتای زیر هزار چیزی نشون نمیده.

اگه لکه بینی نداری نگران نباش. فقط استراحت کن داروهاتو مرتب مصرف کن. دل درد طبیعیه الان. با تکرار آزمایش فقط به خودت استرس میدی. منم این شرایطو داشتم هر چی سایت خارجی بود زیرو رو کردم. فقط می گفتن بتا باید رشد بین یک و نیم تا دوبرابری داشته باشه. نه الزاما ماشین حساب دستت بگیری... 

چند روز رها کن. سر یک ماه از انتقالت که گذشت برو سونو.

در صورتی که خدایی نکرده لکه بینی نداشته باشی. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔