2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
هممون تجربه چنین چیزی رو داریم،یسپار به خودش،وقتی بسپاری به خودش جوری برات میچینه که باور نمیکنی،آدم ...

😘🫀

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

🥹😭 یادته چند ماه پیش گفتم رابط پیدا کردم برای گرفتن بچه اسم نوشتم دیروز زنگ زد گفت نوبت شماس یک م ...

به سلامتی😍😍😍 امیدوارم همه چیز عالی پیش بره

خیلی مراقب کلاه بردارها باش

بهزیستی ثبت نام کردین؟ 

اگر دلال هست حواست باشه ممکنه تو دردرسر بیفتید خدای نکرده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو‌سه سال پیش من یکی رو تو ایران پیدا کردم که بچه یکماه بعد داشت بدنیا میومد، مادر بچه ۶۰ میلیون میگرفت و میدادش

برای شناسنامه هم میگفت خودتون باید تو ثبت احوال آشنا داشته باشین. منکه اونموقع حالم خیلی خراب بود و هر جوری بود بچه میخواستم ولی خوب شد بابام و همسرم نذاشتن بگیریم بچه رو

چون بعدا فهمیدم برای آوردنش به اینجا تو دردسر می افتادم و شاید اصلا نمیشد بیارمش. بعد هم کار غیر قانونیه و ممکن بود برام حسابی بد بشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
به سلامتی😍😍😍 امیدوارم همه چیز عالی پیش بره خیلی مراقب کلاه بردارها باش بهزیستی ثبت نام کردین؟&n ...

اره عزیزم دلاله ولی تلفنی بهم گفت سر زایمان مادر باید باشی و بچه رو ببینی

گفت محضری میکنیم ک بچه برای شماست

پولش نصبتا کمه ۶۰ تومان

فقط بحث شناسنامش میمونه که نمیدونم چیکار کنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دو‌سه سال پیش من یکی رو تو ایران پیدا کردم که بچه یکماه بعد داشت بدنیا میومد، مادر بچه ۶۰ میلی ...

عزیزم کجای ایران؟ چون میخوام بدونم همون خانمه یا ن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به سلامتی😍😍😍 امیدوارم همه چیز عالی پیش بره خیلی مراقب کلاه بردارها باش بهزیستی ثبت نام کردین؟&n ...

نه عزیزم بهزیستی انقد سخت میگیره ک فاکتور منو سعید برای ثبت‌نام کمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🥹😭 یادته چند ماه پیش گفتم رابط پیدا کردم برای گرفتن بچه اسم نوشتم دیروز زنگ زد گفت نوبت شماس یک م ...

مگه قرارداد دارن ک بچه براشون بدنیا بیارن؟؟ من فک کردم یکی بچه شو نمیخواد میره میده ب پرورشگاه..

ولی اینجور ک گفتی یماه و نیم دیگه بدنیا میاد تعجب کردم..

یعنی اینا از قبل میدونن قراره زنای باردار بچه بیارن بشون بدن؟

ولی واقعا خوشحال شدم برات چون خیلی منتظر بودی و باشوق جلو رفتی ..عزیزم..

جان من عکسشو بعد برام بفرست.من بیشتر از تو ذوق دیدنشو دارم 😍😍😍ب

هی بت بگه مامانی..وای چ حسی..دیوونش میشی..

تو هم مدام سراغ بگیر..

اره عزیزم دلاله ولی تلفنی بهم گفت سر زایمان مادر باید باشی و بچه رو ببینی گفت محضری میکنیم ک بچه بر ...

پس خیلی مراقب باش..ادرس خونتون اینا رو نداشته باشن ک بعدا برات مشکل بشه..

همونجور ک‌ مامان سوفی گفت مراقب باش.اشنایی چیزی ندارین تو ثبت احوال؟

شیرافزا خوردی؟ صبر کن ی دستور غذایی هم هست پیدا کنم برات میارم  مادر حداقل تا یکسالگی بچه خیل ...

بله.

به دکتر صنیعی هم پیام دادم. گفتن در این زمینه نمی تونن کمکی کنند

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
توواتساپ به اون شماره پیام بده هزینه ویزیت میگیرن شرایط رو بگو راهنمایی میکنن که ایا میشه شیردهی رو ...

گفت در این زمینه نمی تونن کمکی کنند. تو اینترنت قرص و اینا هست نمیدونم استفاده کنم یا نه

واااای مبااا کت باشه عزییزم. چقدر خوشحال شدم😍

گفت در این زمینه نمی تونن کمکی کنند. تو اینترنت قرص و اینا هست نمیدونم استفاده کنم یا نه

واقعا؟؟؟ چه عجیب🤕😵‍💫

ببخشید دیگه من فکر میکردم میتونه کمکتون کنه☹️

شیرافزای طب اسلامی یا شیرافزا از داروخانه بخر

مکمل لاکتاول بخور هم برای تقویت خودت خوبه هم برای شیردهی

اهن و کلسیم میخوری؟ حداقل تا سه ماه بعد زایمان بخور 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

😍😍چه عالیییی  انشاالله که خیره عزیزم 

به نظرم اگر مادر با شناسنامه و کارت ملی تو و همسرت بستری شه راحت میشه شناسنامه گرفت 

فقط باید ی آشنا تو بیمارستان داشته باشی 

این روشم یه تحقیق کن ببین میشه یا ن 

با هویت تو بره بیمارستان  نمیدونم میفهمن یا ن🤔

واقعا؟؟؟ چه عجیب🤕😵‍💫 ببخشید دیگه من فکر میکردم میتونه کمکتون کنه☹️ شیرافزای طب اسلامی یا شیر ...

لاکتاول رو مجدد شروع کردم میخورم.

شیرافزای داروخانه هم گرفتم میخورم.

شیره هم سفارش دادم برام بیارن.

شنبلیله هم گفتم شوهرم برام بگیره.

بچه هااا هر کی می تونه دعا کنه شیرم برکت کنه😞 ان شاالله به دعای شما غم منم برداشته بشه😭