2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
نه عزیزم هیچ ارتباطی نداره. این همه آدم با وجود دیسک باردار میشن و زایمان میکنند

وای خدا از دهنت بشنوه خواهر.

من کمرم خیلی درد میکنه دکتر گفته اختمالا دیسکه.همش میگم نکنه این باعث بشه انتقالم منفی بشه

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
آره.انشاالله موفق باشی عزیزم. خوش خبر باشی آخرش ویتامین دی شما توی آخرین آزمایشتون چقدر بود؟

والا عددش یادم نیست. ولی کلا بدنم توی جذب ویتامین دی ضعیفه . ماهانه دو عدد قرص رو دکتر گفت حتما بخورم.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله درسته منم هفته ایی یکی خوردم.۳ عدد تا الان. امروز هم باید میخوردم  ولی چون انتقال شنبه است ...

منم ویتامین دی سه خوردم ۱۰۰۰ الان ی ماهی هست ۵۰ هزار میخورم هفته ای ی دونه دیگه نمیخورم شنبه میپرسم از دکتر دودل شدم منم 

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
والا عددش یادم نیست. ولی کلا بدنم توی جذب ویتامین دی ضعیفه . ماهانه دو عدد قرص رو دکتر گفت حتما بخور ...

عزیز شما پردنیزولون هم خوردین قبل از انتقال؟؟؟

ال ارژین چطور؟

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...

به من اوابوست دادن با ویتامین دی ۱۰۰۰ و فولیک اسید به نظرتون پریود شم برام سیکل پانکراس میزارن یا نه من نمیدونم قراره چیکار کنن هنوز اولین کارهای هست که دارم داخل مرکز ناباروری انجام میدم لطفا راهنماییم کنین

چه دارو هایی قبل پانکچر اصولا میدن و خودمون باید اصولا چیکارا کنیم لطفا جواب بدین من واقعا سردرگممم راستی برای این که استرستون کم بشه چیکارا میکنین والا من از همین الان استرس دارم

چه دارو هایی قبل پانکچر اصولا میدن و خودمون باید اصولا چیکارا کنیم لطفا جواب بدین من واقعا سردرگممم ...

عزیزم انشالله نتیجه عالی بگیری من فرتی بیوتیک و اوابوست و رویال ژل کپسولش البته کوالی فول والله دیگه از لحاظ مواد خوراکی همون چیزایی ک عادی میخوردم همیشه خدا رو شکر هم تعداشون خوب بود هم خیلی کم پوچ داشتم. اینارو دکتر بهم داد ی سری هم وقتی وارد سیکل میشی  میشی داروی  تحریک تخمدان تجویز میکنن با سونو  برسی برسی میشی وقتی تعداد و سایزشون خوب باشه میری پانکچر من ۱۴ پریودم پانکچر شدم م

شکلمم لوله رحمم بسته و تنبلی شدید هر دو تخمدان داشتم ذخیره هم خوب همسرمم سالم بود.

عزیزم انشالله نتیجه عالی بگیری من فرتی بیوتیک و اوابوست و رویال ژل کپسولش البته کوالی فول والله دیگه ...

ببخشید میپرسم ولی من مشکلم ذخیره پایین با سِن کم شما هم همین مشکل رو داشتین البته شوهرم هم واریکوسل گرید ۱ هستن 

ببخشید میپرسم ولی من مشکلم ذخیره پایین با سِن کم شما هم همین مشکل رو داشتین البته شوهرم هم واریکوسل ...

نه عزیزم من ندارم مشکلات شما رو هستن بچه تو گروه با این مشکلات شما جوابتو میدن 

واقعا من هر دوانتقالم که نشد رو ازچشم شوهرم میبینم. میگم چون تو استرس دادی

ببین درسته که استرس نداشتن خیلی مهمه ولی واقعا اگر بخواد بشه و اون بچه عمرش به این دنیا باشه میشه

یه دوستی تو همین تاپیک داشتیم بعد از انتقال تو راه برگشت به شهرشون تصادف کردن ناجور و کمر شوهرش آسیب دید و کلی جریانات ناراحت کننده. ولی مثبت شد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیز شما پردنیزولون هم خوردین قبل از انتقال؟؟؟ ال ارژین چطور؟

بله عزیزم پردنیزولون ۵ رو یک ماهی هست می خورم 

ولی ال ارژین نه. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔