2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ببخشید اینقدر سوال میکنم جنین هات بلاست شدن؟ چرا دفعه ی سوم برات خراش ندادن؟ خودت چند تا تخمک داشتی ...

راحت باش هر سوالی داری بپرس 

ببین من دفعه اول ده تا تخمک داشتم ۴ تاجنین تشکیل شد که دو تا رو ۳ روزه انتقال دادم ،دوتا رو هم گذاشتن بلاست بشه که اوت شدن 

دفعه دوم ۷ تخمک که جنین تشکیل نشد 

دفعه سوم از ۹ تا تخمک ۷ تا جنین که یدونش همون اول اوت شد .دو تا رو فرش انتقال دادم 

بعدش درخواست انتقال دو مرحله ای دادم 

کا انتقال اولم کنسل شد .نگفتن چرا ولی خودم حدس میزنم جنین ها از فریز خارج نشدن یا کیفیت لازم رو نداشتن 

چون از قبلش جنین شناسی بهم گفته بود که انتقال اولت احتمالی هست 

انتقال مرحله دومم سه تا انتقال دادم 

جنین ها پنج روزه بودن ولی بلاست نشده بودن 

فکر کنم کامپکت بودن

خراش دادن هم جریان طولانی داره عزیزم ،به خاطر قصور پزشکی کنسل شد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
زنگ زدم ماما مرکز گفت کاش دیروز زنگ میزدی بهم میگفتم دارو بخوری.گفتم میترسم سیکل لانگ درنظر بگیرین گ ...

مطمئنی سیکلت لانگ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان داروخانه ای سراغ دارید که استرادیول خارجی داشته باشه و بتونم بهش انلاین سفارش بدم 

سلام زنگ بزن داروخانه دکتر تشیدی ببین ارسال داره یا ن 

02122۳۱۳۱۱۵

سلام دوستان من 10 ابان انتفال داشتم هفته پیش، دوشنبه رفتم 12 روز بعد ازمایشم بود گفتن یه ساک کوچیک د ...

منم همین بودم یادت نیست 

چقدررر نگران بودم 

دکتر گفت ساک تشکیل شده ولی کوچیکه 😔

همون موقع بچه هاکفتن زود رفتی ۵هفته و ۵روز بودم

گفت دو هفته دیگه بیا ،که خدا رو شکر بعد دو هفته قلب نی نی تشکیل شده بود 

اصلاااااااا نگران نباش

راحت باش هر سوالی داری بپرس  ببین من دفعه اول ده تا تخمک داشتم ۴ تاجنین تشکیل شد که دو تا رو ۳ ...

عزیزم چقدر صبوری شما

مطمئنم خدا بهت بچه ی سالم و صالح میبخشه

خدا به دلت نگاه میکنه

منم همین بودم یادت نیست  چقدررر نگران بودم  دکتر گفت ساک تشکیل شده ولی کوچیکه 😔 همون م ...

جدا اخه من چون لک بینی ام دارم واسه این نگرانم خدا از دهنت بشنوه  من 6 هفته رفتم طبق پریود دو روز از شما بیشتر بودم از اون موقع که گفته حالم بده منتظرم دوشنبه بشه برم سونو دعا کنید قلبش تشکیل شده باشه مرسی عزیزم

عزیزم چقدر صبوری شما مطمئنم خدا بهت بچه ی سالم و صالح میبخشه خدا به دلت نگاه میکنه

مرسی گلم .انشالله که هممون از این چشم انتظاری در بیایم 

انشالله که شما هم خیلی زود با خبر مامان شدنت خوشحالمون کنی 🤲

من دیروز داشتم میرفتم سمت مرکز زنگ زدن برادرشوهرم تصادف کرده خانوادگی میرفتن مسافرت از تو راه برگشتم ...

سلام عزیزم 

اگر شرلیطشون خوب نیست و احساس میکنی استرس داری سیکل بعدی رو در نظر بگیر برای انتقال

《وَه مِن اَللهُ توفیق》 چله ی دعای عهد امام زمان رو به نیابت از شما میخونم انشالله حاجتروا ...

مرسی عزیزم انشاالله خدا فرزندان سالم و صالح اونم به روش طبیعی بهت بده 😘😘😘

سلام خانوما یه هم فکری میخواستم ازتون خودم از بس فکر کردم خستع شدم من بچه ی اولم رو با عنایت خدا با ...

سلام عزیزم

اینجا هستن دوستانی که سرکار میرن و انتقال دادن

فکرکنم چند روز اول رو مرخصی میگیرن. 

میتونی به برادرت بگی یه جراحی باید انجام بدی و نمیخوای کسی خبر دار بشه که نگران نشن

البته اگر دهنش محکم باشه

سلام عزیزم ممنون خاهرم انشالا قسمت خودت خاه!طبیعی باردار شدم عزیزم خدا برام انتقال داد😭

جااانم 😍😍خداروشکر ان شاالله خواهرتم باردار بشه بزودی عزیزم خوشحالیتون تکمیل بشه

جدا اخه من چون لک بینی ام دارم واسه این نگرانم خدا از دهنت بشنوه  من 6 هفته رفتم طبق پریود دو ر ...

میشهههه ،نگران نباش

البته نگرانی طبیعیه ،هر چی اینجا بچه ها به من میگفتن نگران نباش من باز نگران بودم😂