2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
من شش هفته رفتم لک قهوه ای کم داشتم و قلب تشکیل شده بود  دقیقا یکماه بعد از روز انتقالم برا سو ...

من خیلی نگرانم لک قهوه ای دارم چند روز یه بار امروز بار سوم دوباره حالت خون ابه بود خون قهوه ای نبود 

من شش هفته رفتم لک قهوه ای کم داشتم و قلب تشکیل شده بود  دقیقا یکماه بعد از روز انتقالم برا سو ...

خدا تو دلیت حفظ  کنه عزیزم ایشالا بارداری راحتی تا اخر داشته باشی شش هفته رفتید سونو قلب  داشت؟ طبق پریود؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی خداروشکر خوبیم فقط احتمال زایمان زودرس دارم دعا کنین هنوز ۳۱ هفته یه هفته بستری بودم ...

ایشالا که سر موقع نی نی نازمون بغل بگیری،نگران نباش

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
من خیلی نگرانم لک قهوه ای دارم چند روز یه بار امروز بار سوم دوباره حالت خون ابه بود خون قهوه ای نبود ...

روزی چندتا شیاف و امپول مصرف میکنی؟ امپولای مصرفیت چی هستن؟ 

منکه دکتر امپول انوکسا رو برام حذف کرد

خدا تو دلیت حفظ  کنه عزیزم ایشالا بارداری راحتی تا اخر داشته باشی شش هفته رفتید سونو قلب  ...

اره طبق تاریخ اخرین پریودیم ۶,هفته و ۳ روز بود ک رفتم..

دکتر گفت قلبش تشکیل شد.

تاریخ کاشتت چندم بود؟؟

《وَه مِن اَللهُ توفیق》 چله ی دعای عهد امام زمان رو به نیابت از شما میخونم انشالله حاجتروا بشید 🤍🧿 ...

یه دنیا ممنونم،الهی حاجتروا بشی خواهری مهربون🙏😍

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
🥺 از مادر شدن میترسم میترسم مادر خوبی براش نباشم یا همسرم پدر خوبی نباشه واسش دلم نمیخواد با خودخو ...

الهییی قربووون دل قشنگت برم. ببین همه اینا وسوسه ها و افکار منفیه ای که شیطان القا می کنه. منم گاهی میاد سراغم. ولی همشو از دم بنداز دور و بهش دیگه فک نکن. ما وظیفه مون همینه که در حد توان تلاش کنم ولی کسی که مهره ها رو میچینه کسی که برنامه ها رو تکمیل می کنه یا بهم میزنه فقط و فقط و فقط خداست. پس با این فکرا خودتو آزار نده. شما تلاشت رو بکن، خدا بلده چجوری خدایی بکنه، به هیییییچ وجه غصه فردای نی نی خوشگل تو نخور، خدایی هزارااااااااااان برابر مهربون تر از من و تو بالای سرشه😍 

اوکی؟ دیگه نبینم غم و غصه بشینه تو دل نازت و چشای خوشگلت بارونی بشه هاااا😘😘❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️ @فردایی_روشن             @alaae ‍  ...

ممنووووووونم مهتاب جونم😍😘❤️ الهی حاجت روا بخیر بشی عزیزم❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
تعدادش بین ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تا و ۲۰۰ هزار تا متغیره،  کمتر شده که بیشتر نشده اصلاح سبک هم ...

نه همسرم طبیعی نمونه داد از بیضه نبود 

ببین خیلی ها بودن که با مورفو صفر نتیجه گرفتن که البته نظر دکترها بر اینه که تعداد باید بالا باشه تا بتونه این کمبود اسپرم سالم رو جبران کنه .واقعیت بخوام بهت بگم مورفولوژی مقاوم به درمان هست و خیلی کم پیش میاد که تغییر کنه 

اگر زمان زیادی نیست که ازدواج کردی و سن خودت مناسبه و ذخیره تخمدانی خوبی داری به نظرم عجله نکن 

یه سری موارد من بهت میگم که برای دی اف آی میگن خوبه .انجام بده .انشالله که نتیجه بخش باشه 

مصرف میوه و سبزیجات ،حذف سرخ کردنی ها،ننشستن زیاد، مصرف مکمل ها و اینکه انجیر و زیتون رو داخل رژیم غذاییتون داشته باشید 

نظر دکتر ها اینه که نزدیکی زیاد هم باعث پایین اومدن dfiمیشه 

و همینطور شستشوی مرتب بیضه ها با آب سرد 

ببخشید که این قدر واضح گفتم میخواستم همه موارد رو گفته باشم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
شما تجربه ی استفاده از آمپول سینال اف یا hmg را ندارید؟ هورمون های شوهرم مشکلی نداره  نمیدونم ...

نه هیچ آمپولی استفاده نکرد .به نظر منم اگر مشکل هورمونی نداره استفاده نکنه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نمیشد بگی برات خراش بده چون فقط همین یه بسته جنین را داشتی؟

اون موقع انتقالم فرش بود و فرصتی برای خراش نداشتم 

بعد از اون هم دوبار پانکچر شدم که باز هم نتیجه نداشت

سلام مرسی شما خوبی خوبه خداروشکر قربونت لطف داری  ان شاالله توکل به خدا اره امروز شدم ۳۱ هفته ...

بله عزیزم 

مرداد انتقال دادم منفی شدم

انشاالله دوباره بهمن انتقال میدم

بارداری برامون دعا کن

انشاالله تمام این سختی ها برات جبران میشه

ممنون خاهره قشنگ ایشالا قسمت همتون باشه اینجوری مثل من خدا سوپرایزمون کنه😭هنوزم باورم نمیشه به خدا

مرسی عزیزم .الهی آمین 🤲🤲🌷 الهی عزیزممم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...