2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
《وَه مِن اَللهُ توفیق》 چله ی دعای عهد امام زمان رو به نیابت از شما میخونم انشالله حاجتروا بشید 🤍🧿 ...

عزیزم انشالله حاجت روا بشی 

اسم منم بنویس لطفا

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوباره خدا بهم توفیق داد 😭🤍 تو این مسیر همراهتون باشم انشالله امام زمان خودش دستامون رو پر کنه به ...

فاطمه جون  براهمه و من دعا کن.ان شا الله بیایی گروه و بگی مادرشدی و مارو سورپرایز کنی عزیزم

ایشالا برا خودت ذوق کنم خاهر تو همین روزا

ممنونم عزیزم 😘😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
《وَه مِن اَللهُ توفیق》 چله ی دعای عهد امام زمان رو به نیابت از شما میخونم انشالله حاجتروا بشید 🤍🧿 ...

قربووووون دل مهریونت برم عزیز دلم. الهی تا تموم شدن لیست خودتم حاجت روا بشی😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
😍😍😍 ❤️❤️❤ فاطمه ی قشنگم😭 چقدر ذوق زده شدم  ممنونم که منو لایق دونستی😭 ان شا الل ...

الهی حاجت روا ب خیر بشین هر دو😍😍😭

عزیزم خیلی خیلی ازت متشکرم که بیادم بودی انشاالله که به زودی زود معجزه خداوند رو تو آغوشت ببینی

سلام بچه ها خوبید

دوستانی ک رویان رفتن از شما هم آزمایش سل گرفتن ؟؟

من چهارشنبه صبح ب ارنجم ماده ای تزریق شد که نتیجه آشو امروز صبح دیدن و ب من گفتن ک مثبته 

این یعنی چی یعنی من سل دارم 😥

الان یعنی چی میشه باید چیکار بکنم

سلام بچه ها خوبید دوستانی ک رویان رفتن از شما هم آزمایش سل گرفتن ؟؟ من چهارشنبه صبح ب ارنجم ماده ا ...

سلام بله از همه میگیرن اگه مثبت بشه میفرستن پیش دکتر عفونی رویان اونم معمولا عکس ریه و یه آزمایش خون دیگه مینویسه البته تا جایی که میدونم چندسال پیش روالشون اینطوری بود ، درضمن آزمایش مثبت اصلا ثابت کننده سل نیست

سلام بله از همه میگیرن اگه مثبت بشه میفرستن پیش دکتر عفونی رویان اونم معمولا عکس ریه و یه آزمایش خون ...

مرسی عزیزم چقد آزمایش میگیره این رویان از شهریور میخوام وارد سیکلم پانکچر بشم فعلا موش آزمایشگاهی شدم انقد کنکاش میکنن تا یه عیبی در بیارن 😥 

واقعا دیگه نمی دونم سل و کجای دلم بزارم

مرسی عزیزم چقد آزمایش میگیره این رویان از شهریور میخوام وارد سیکلم پانکچر بشم فعلا موش آزمایشگاهی شد ...

دقیقا همینطوره منم چهار پنج سال پیش که تازه اونجا تشکیل پرونده دادم یعنی چند ماه فقط درگیر ازمایشاتشون و باقی مسائل بودیم یه کاری میکنن دیگه آدم رغبت نمیکنه مرکز دیگه ای بره و دوباره از نو تمام مراحلو طی کنه ،بعد این همه کار هم اول ای یو آی امتحان میکنن ، ولی زود خسته نشید تو راه درمان ناباروری حتما نتیجه میگیرید ولی کفش آهنی میخواد