2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046216 بازدید | 684504 پست
عزیزم حتما برو سونو،امروز و فردا نکن

عزیزم خداروشکر رفتم کیست بود کیستم خونریزی کرده بود یکم ترکیده بود دکتر فک کرده بود جنین تو لوله ست نبود تو لوله !ولی تو رحمم یه جنین بود فقط ۵هفته ۵روز بودم ضربان نداشت

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
خداروشکر عزیزم انشاءلله که بارداریه خوبو راحت بدون استرسی داشته باشی . احتمال داره اون دردایی که فک ...

نه دکتر گفت درد پریودی خیلی طبیعیه ماله رشد جنینه !خیلی ناراحت شدم خاهر ایشالا خدا بزودی غافلگیری کنه دقیقا عینه من به خدا که دور نیس اونروز من تو خابم نمیدیم حتی بی بی چون مثبت بشه😭ایشالا قسمت همتون خاهرم ایشالا همین آزمایشت مثبت بشه خاهرم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما کسی سپتوم داشته تو بارداری البته تو تخمدان یه کیست سپتوم دار تو تخمدانم هست ۵۲هست🥺

عزیزم خداروشکر رفتم کیست بود کیستم خونریزی کرده بود یکم ترکیده بود دکتر فک کرده بود جنین تو لوله ست ...

خب خداروشکر عزیزم،من تجربه خارج رحمی دارم میترسم،برای ضربان خیلی زوده ایشالا اونم می‌شنوی عزیز دلم

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
اره دقیقا همینطوره همیشه موقع گرفتن جواب آزمایش سوپرایز میشیم اگه مطمئن باشیم که مثبت قطعا منفی میشه ...

ممنونم عزیززم .. میدونی من اصن ادم استرسی نیستم بیشتر خسته ام واقعن انگار انرژیم تمام شده. یک  سال و نیم رفت و آمدم اونم به تنهایی همش دود شد.. امیدوارم خدا واسمون قسمت خوبشو نگه داشته باشه. ممنونم بابت راهنمایی هات😘

اره واقعا سخته همینجوریشم ماها که تو شهر خودمونه خسته میشین از رفت و آمدها باز شما که یه مسیریو باید ...

اره واقعن سخته من بیشتر از این خسته ام تا امپول و عمل ‌..

فک میکنم یک ماه بعدش بود. دکتر به من گفت بعد چند ماه اثرش میره.. درباره تعداد جنین ها چیزی که با عقل جور درمیاد اینه که اره تعداد بیشتر شانس بیشتر اما من یکی از دکترام میگف هر بار ۳۰ ۳۵ درصد احتمال بارداری داری .. بسته به محیط رحم .. اما دکتر الانم میگه که اگه جنین قوی باشه میگیره اصن کاری نداشته باش.البته اگه رحم سالم باشه 

نه دکتر گفت درد پریودی خیلی طبیعیه ماله رشد جنینه !خیلی ناراحت شدم خاهر ایشالا خدا بزودی غافلگیری کن ...

مرسی عزیزدلم ❤️

برای منم درد دیشب خیلی اذیتم میکرد اما الان خوبم

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
عزیزم 😭 انشاالله بتا دومی مثبت بشه 🤲🤲🤲

مرسی عزیزدلم هر چی خدا بخواد 

یجوریم انگار بی حس شدم 

راستش ماها خیلی شرایط سختی داریم خدا فقط کمکمون کنه

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
ممنونم عزیززم .. میدونی من اصن ادم استرسی نیستم بیشتر خسته ام واقعن انگار انرژیم تمام شده. یک   ...

فداتبشم حق با توعه دقیقا همینطوره

انشاءلله 🤲❤️

اره واقعن سخته من بیشتر از این خسته ام تا امپول و عمل ‌.. فک میکنم یک ماه بعدش بود. دکتر به من گفت ...

و خدا بخواد😔