2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
من اصلا نمیتونم ریلکس باشم میدونم هرچی قسمتم باشه همون میشه ولی واقعا به این معجزه نیاز داشتم خداکنه ...

اصن نمیدونستم طبیعی باردار شدی..تازه متوجه شدم .چقد قلبا خوشحال میشیم.بخدا بغض میگیرم ..در ناامیدی بسی امید هست..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جانم..ای خدا چقد خبر خوب میشنویم.. خداروشششششکر🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

فدایه تو عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
اصن نمیدونستم طبیعی باردار شدی..تازه متوجه شدم .چقد قلبا خوشحال میشیم.بخدا بغض میگیرم ..در ناامیدی ب ...

اره خاهر طبیعی برام شده بعد از ۹سال و انتقال ‌ایوای منفی🥺

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

[QUOTE=318874952]قربونت عزیزم..صدف جونم انشاالله تو هم میای با خبرهای خوب خوب و خوش..دلم میخاد برم سونو🥺

[QUOTE=318874952]قربونت عزیزم..صدف جونم انشاالله تو هم میای با خبرهای خوب خوب و خوش..دلم میخاد برم س ...

سلام نیاز خانم خیییلی تبریک و خدارو شکر برای شما انشالله بسلامتی و خوشی باشه حال دلت قسمت همه ی چشم انتظارا.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
من یه انتقال منفی داشتم خودم دوتا دختر دارم که طبیعی یاردار شدم دکتر گفت کاهش وزن بده که ضخامت رحم ی ...

منم مثل شمام یه انتقال منفی دوتا دخترم دارم الان میخوام برم هیسترو و خراش یه جنیین دارم فقط 

سلام عزیزم بهتره یکماه استراحت بزاری بعدش وارد سیکل بشی 

باشه،  چند تا جنین شد برات 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام نیاز خانم خیییلی تبریک و خدارو شکر برای شما انشالله بسلامتی و خوشی باشه حال دلت قسمت همه ی چشم ...

سلام عزیزم ممنون قربونت برم ایشالا قسمت هرکی دلش میخاد😍

سلام خانوما اینجا خودتون یا از دوستان کسی دیدید که جنین فریز ۳ ۴ سال به بالا داشته باشه و انتقال داد ...

سلام عزیزم من چندوقت پیش تو مرکز با خانمی صحبت کردم. انتقال جنین ۴سال فریز انجام داده بود و با انتقال اول مثبت شده بود خداروشکر

سلام.من دیروز صبح یکم ترشح قهوه ای داشتم و امروز دوباره بیشتر شده بود روز ۹ انتقال جنین هستم.خییییلی نگرانم کرده.

بار سوممه انتقال دادم واقعا دیگه خسته شدم.دعا کنید برام

ان شاالله که تخمکهای با کیفیتی داشته باشین که این اذیت شدن رو بشور ببر.😘🤲 خیلی مایعات و چیزهای شور ...

قربونت بشم رادیس قشنگم ۶تا جنین شدن abوb

امیدوارم خدا بخواد برام

مجبور به ره های دیگه نشم ،🥹😘