2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046358 بازدید | 684509 پست
قربونت گلم، امیدوارم شماهم تو هرمرحله ای هستین بهترین نتیجه رو بگیرین و نی نیتون سالم بیاد بغلت❤️😊

اره‌بهشتی‌هم‌امکاناتش‌بیشترشده‌منم‌این‌سری‌اومدم‌میلاد‌تاببینم‌خداچی‌میخواد

شماالان‌چندماهتونه

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌دل‌من‌داند‌ومن‌دانمو‌دل‌داندومن👶👶
اره‌بهشتی‌هم‌امکاناتش‌بیشترشده‌منم‌این‌سری‌اومدم‌میلاد‌تاببینم‌خداچی‌میخواد شماالان‌چندماهتونه

بسلامتی گلم، ۴ماهم تموم شده 

ولی من بهشتی رو خیلی بهتر میلاد قبول داشتم ، رسیدگی‌ شون خیلی بهتر بود

میلاد بعد این همه سال  انگار نمیدونستن باید چیکار کنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بسلامتی گلم، ۴ماهم تموم شده  ولی من بهشتی رو خیلی بهتر میلاد قبول داشتم ، رسیدگی‌ شون خیلی بهت ...

اره‌خب‌سابقه‌کلینیک‌ناباروری‌بهشتی‌بیشتره‌ولی‌من‌دوسری‌اونجا‌منفی‌شدم‌‌۶تاهم‌جنین‌داشتم‌و‌داستان‌من‌طولانیه‌بخوام‌تعریف‌کنم

الانم‌نمیدونم‌چی‌بشه

الهی‌‌نینیتون‌سالم‌وبه‌موقع‌بیادبغلتون

سلام چطورین بچه‌ها خوبین بچه‌ها من یه سوال واجب دارم اگه میشه جواب بدین لطفاً من یه مدت قرص مترونیدازول مصرف کردم و تموم شد و الان دارم قرص واژینال مترونیدازول مصرف می‌کنم البته بدون تجویز پزشک و اینکه به شدت حالمو بد می‌کنه یعنی سرگیجه و حالت تهوع کم اشتهایی دارم به نظرتون قطع کنم این قرص واژینال رو مشکلی پیش نمیاد؟!

آخه تا حالا نشده بود اینجوری عفونت بگیرم ترشحم زیاد نیست ولی متاسفانه یه بوی نامطبوعی داره البته کم ن زیاد

حالا خوب شدم با مصرف قرص سه شب بزارم کافیه؟!

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام چطورین بچه‌ها خوبین بچه‌ها من یه سوال واجب دارم اگه میشه جواب بدین لطفاً من یه مدت قرص مترونیدا ...

سلام گلم، منم مترونیدازول مصرف میکنم حالم بد میشه همیشه وسط هاش قطع میکردم، ولی خوب این به خودتون بستگی داره من نمیتونم بگم بخور یا نخور

نمیدونم اهل مصرف غیر دارویی هستین یا نه ولی من همیشه از عسل درمانی بهترین نتیجه رو میگرفتم و سریع خوب میشدم.

منم از روز یازده شروع شد و مثبت شدم ایشالا شما هم مثبتی 

ادامه‌داربود؟یافقط‌یه‌روزبود؟

خانوما ایو ای برای کسی که طبعی باردارمیشه انجام میدن تععین جنسیت و چی همون میشه بعدمن خودم دوقلوم به نظرتون دوقلومیشه  چون بچه اولم فوت شده میخا یه کاره بشه دوقلو دیگه تموم بشه   دکترپریناتولوژی انجام میده به نظرتون

فقط خدا باید از این راه سخت نجاتمون بده و گرنه که باختیم چند سالتونه؟من ۴۰ سالمه 

عزیزم منم ۴۰سالمه

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

بچه‌ها‌من‌به‌خاطرلکه‌بینیم‌دکترم‌گفت‌شیافم‌۸ساعتی‌بزارم به‌نظرتون‌امشب‌انوکسام‌نزنم؟ کیا‌تجربه‌دار ...

انوکسان بزن

اگه دیدی لک میبینی یکی از وعده های شیاف تبدیلش کن به آمپول 

سلام چطورین بچه‌ها خوبین بچه‌ها من یه سوال واجب دارم اگه میشه جواب بدین لطفاً من یه مدت قرص مترونیدا ...

سلام نگار جان خوبی عزیزم

هنوز نرفتی انتقال

چرا دراز مدت آنتی بیوتیک استفاده میکنی

ترشحت اگه ب طور مستقیم بو داره عفونت

ولی اگه لباس زیرت بو میده عفونت نیس گلم

چون واژن همیشه نمناکه شور.ت رطوبت میگیره وی بو ناخوشایندی میده

اصلأ نپوش